|
14.12.2016, 19:50
|
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Украина
Дописи: 28
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 1 раз(и) в 1 повідомленні
|
Re: Донецкая флудильня (разговор о том и о всяком) ===www.aquaforum.ua===
Думаю, все же, пара. У самки плавник на конце закругленный, а у самца - острый. Да и самцы крупнее... Не знаю. А что можно сделать с этой ранкойчешуей на лбу? Что-то не так. Их же чем-то лечат? Отдавать бы не хотела, я к ним очень привыкла и они меня уже знают. Отсадить тоже не куда. Когда самец приближается, она просто быстро уплывает, драк нет. Если держать в отсаднике, ей там может быть не удобно. Рыба ведь не такая маленькая... Кстати, по поведению интереснее самка, особенно, когда просит корм)) Она более любопытная, а самец боязлив.
|
|
|
16.12.2016, 14:53
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 520
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.806 раз(и) в 380 повідомленні
|
Відповідь: Re: Донецкая флудильня (разговор о том и о всяком) ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Странница
Думаю, все же, пара. У самки плавник на конце закругленный, а у самца - острый. Да и самцы крупнее... Не знаю. А что можно сделать с этой ранкойчешуей на лбу? Что-то не так. Их же чем-то лечат? Отдавать бы не хотела, я к ним очень привыкла и они меня уже знают. Отсадить тоже не куда.
|
з ранкою, боюсь, варіантів 2 - або відсадити (постаратися найти куди) або принаймні ізолювати, далі лікувати хімією (в зоомагазинах повинна бути, сам користувався засобами tetra).
де самець, а де самка зможете точно сказати, лише коли побачите вживу їх нерест, за зовнішніми ознаками точно вгадати зможе лише шаман.
наннакари - рибки не для початківців, вони витриваліші порівняно з більшістю інших цихлід, але часто таке мочать, що тут і з немалим досвідом чухаєш потилицю, що далі робити (у мене одна самка була під корягою застрягла, меншого самця витягував з-за фільтра і ловив на столі..., доросла пара постійно переплановують дизайн - риють ямки, переносять коряги, виривають рослини). рибки ці нескучні, але й не такі прості, як запевняють продавці.
|
|
cказали "Дякую" Aleron за цей допис:
|
|
 |
|
Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:03.
|