|
07.05.2017, 19:32
|
|
Guest
|
Re: Шлях до озера Танганьїка ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
Панове аква-дизайнери про риб теж не забувайте  рибам теж повинно подобатись))
Я про те, що життя на жаль часто не ідеальне і наші естетичні уподобання ідуть в розріз з уподобаннями жителів того вкрай обмеженого об'єму який ми називаємо акваріумом. І тут можливі два підходи: -або 1) пріоритет в виборі риб. Тоді розміщення каменів треба орієнтувати на природні потреби того чи іншого виду (тобто сворювати печери, природні бар'єри, наоборот вільні ділянки, необхідні для нересту тощо)
-або пріоритет за естечиністю композиції і красотою каменів. Тоді створивши те що максимально сподобалось, потрібно добряче почухати потилицю і подумати яких же риб в цю дизайнерську красоту можна підселити з тим щоб їм там було комфортно..
Хоча якщо плани автора теми не змінилися і в даний акв він збирається поселяти тільки оцелатумів з мультифасціатумами, то думаю композиція з каменів підійде така яка сподобається авторові. Даним рибам на розташування каменів якось майже байдуже. Головне щоб пустих ракушок було побільше 
|
У меня есть аквариумы в которых стоит цветочный горшок и рыбам очень нравится, мне тоже удобно. В данной ситуации о другом- нужен дизайн , красивая рыба и получение максимальных эмоций не только от создателя аквариума, но и от зрителей.
|
|
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую за це повідомлення:
|
|
07.05.2017, 20:43
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Konstantin L
У меня есть аквариумы в которых стоит цветочный горшок и рыбам очень нравится, мне тоже удобно. В данной ситуации о другом- нужен дизайн , красивая рыба и получение максимальных эмоций не только от создателя аквариума, но и от зрителей.
|
Так звичайно, акваріум "робочий" і акваріум дизайнерський - звичайно різні речі 
|
|
|
cказали "Дякую" Cognitio rerum за цей допис:
|
|
07.05.2017, 21:02
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Konstantin L
У меня есть аквариумы в которых стоит цветочный горшок и рыбам очень нравится...
|
До слова відносно горшка квіткового..
Є в мене пара принцес-геліантусів, риба зовсім не капризна, хто займається танганьїкою багато років напевно вважають цю рибу "пройденим етапом". А мені якось все шкода їх віддавати, от і держу вже декілька років. Пара сформована і без проблем нерестяться при наявності в акві тільки одного горшка з отвором збоку. А от недавно вирішив обновити їх житло в плані дизайнерської красоти і поукладав камені в двох задніх кутах з тим що утворились з двох боків дві печери.. І був здивований коли моя дружня пара, яка ніколи не конфліктувала в одному горшку, розселились по різних печерах  Вони і далі не конфліктують, але живуть поокремо 
От такі нюанси поведінки, тепер буду враховувати)))
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:12.
|