Цитата:
Начинаю поиск где взять? А взять то и не где!!
|
я добряче посміявся.
у вас через місто Дніпро тече, з усім його видовим розмаїттям.
Цитата:
Нашел пару местных обитателей в продаже, но... Для разведения или для продажи на еду.... А цена за пару штуков будет такая, что можно стаю заморских рыб купить.
|
знаєте, аж цікаво, чи не осетрів або стерлядь ви збирались утримувати в конкурсному акваріумі?
мені весною трапилась нагода купити 6 шт Poecilia wingei var. Campoma (чиста лінія з Польщі), то вони для кишені виявилися відчутними. На відміну від місцевих.
Цитата:
Рыбка вырастает совсем даже не декоративная, значит требует определенного размера водоема. А это очередные траты.
|
ОК. Вівсянки, ротані, бички, верховодки, гірчаки, йоржі, колючки, гольяни, пічкурі, чебачки...
всі ці види не потребують великих об'ємів, водяться в акваторії Дніпра, для пари таких риб достатньо акви на 30 л (як у моєму минулорічному конкурсному). Якщо не маєте можливості робити акву на 5 тон (як у Євгєнії Місєєвої, BADC 2017), то почніть із доступних варіантів, а як піде, то можна й більше.
а щодо великої риби, то тут ми вже маємо позаминулорічний прецедент із сомом, коли акваріум мав настільки крутий вигляд, що йому пробачили провал із життєздатністю. В крайньому випадку, можна повторити.
Цитата:
Соглашения с семейным бюджетом (не у всех он заморский)... Ну и т.д в том же роде... Одно тянет другое... Вот и, согласовав эти все данные с еще одним фактором - время, пришел к нынешнему знаменателю....
|
тут я згоден лише щодо часу, конкурсна робота його забирає дуже багато, а особливо багато - відсутність правильної інформації щодо особливостей і утримання живності.
гроші. банка на 50 л у склярскій майстерні стане аж у 300 грн, бюджетні освітлення і фільтрація - в стільки ж разом. Риби і рослини - тільки затрати часу.
Тому тут, боюсь, більше підходить історія про поганого танцюриста. не ображайтесь.