На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Водні рослини > Освещение, удобрения, СО2, осмос...

Примітки

Освещение, удобрения, СО2, осмос... Вопросы по интенсификации содержания растений, системам удобрений, подаче СО2, использованию осмоса и т.д.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 29.09.2008, 21:57   #17
Живу я тут

Звідки Ви: Львів
Дописи: 328
сказав Дякую: 953
сказали Дякую 236 раз(и) в 141 повідомленні
Надіслати повідомлення для Noe на ICQ
Ответ: Мінеральне живлення рослин. ===www.aquaforum.ua===

Гм-м-м-м-м... В мене є дифузор, правда не відомих фірм. Дифузор фірми SunSun схожий на цей. Розчиняє він не погано, але суб"єктивно, лише в одній частині акваріума. В мене склалося враження, що цей дифузор працює єфективно тільки там де стоїть і чим далі від дифузора тим менше СО2 дістається рослинам. А от головка від фільтра робить деякий потік води і "доставка" СО2 чисто суб"єктивно ефективніша по всьому об"єму акваріума.
Якщо судити по рослинах, то вже через годину на нижніх краях листових пластин видно бульбашки кисню. Тому вважаю що СО2 достатньо. Правда можу і помилятися.
До Bactrian, Ви вважаєте, що потрібно більшого насичення СО2? Тобто, при більшому насиченні СО2 (вище ніж 30 мг/л) я одержу якісно краще поглинання нітратів?

Noe поза форумом  

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:30.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts