21.10.2018, 19:26
|
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Re: Оживление нашего клуба ===www.aquaforum.ua===
Вставлю і я своїх "п'ять копійок"
Карача, якщо "Форум умер" то не тому що в Україні не залишилось ентузіастів зацікавлених Танганьїкою. Просто не цікаво значить народу сюда писати. Причин чому не цікаво, звичайно багато, але як не крути ведуча роль в формуванні аудиторії імхо приходиться на модероторові. В приватній переписці мені раніше писали що м. це така собі чисто технічна функція: правки від флуду та спаму робити. Не був з цим згідний і не стану хоч стріляйте)) М. має розширені порівняно з іншими права, зокрема право корегувати дописи і банити дописувачів, а це відчувається іншими як влада над собою. Чисто психологічно люди схильні допустити зверхність тільки того, кого відчувають як справді авторитета, тобто і профі і організатора і "душу компанії" водночас.
Ланжерон, здається я здогадуюсь який форум ви маєте на увазі пишучи що там теж живе спілкування зменшилось)) Там адмін справді справедливо визнаний всіма авторитет, який прикладає багато зусиль для популяризації ресурсу. І все одно "не іде".. Моє скромне імхо, причина в тому що там спілкування аж надто сухо академічне. Людям просто ніяково писати, вони побоюються "не дотягнути" до рівня строгого адміна-профі. От наскільки важлива роль у модератора! Хороший модер мусить бути і мотор, і організатор, і визнаний профі, і душа компанії водночас і тільки тоді за ним "потянутся люди"(С))) А ніяка "принуділовка" писати по посту в місяць тут не поможе, на жаль..
p.s. щоб хтось чогось часом чого не подумав.., просто професія в мене така, що потрібно розбиратись в психології  От і написав що думаю по темі
|
|
|
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Деревовидний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:31.
|