|
28.11.2018, 21:07
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Івано-Франківськ
Дописи: 401
сказав Дякую: 590
сказали Дякую 1.507 раз(и) в 355 повідомленні
|
Re: Нужны фотографии для создания постера ===www.aquaforum.ua===
Плакат получився СУПЕР! Завдяки ентузіазму myprog будемо мати документальне свідчення існування в Україні Клубу зацікавлених темою людей, і крім того просто цікаву, красиву і корисну річ, а може і навчальний посібник
А на суд шановних колег хочу подати такі думки:
- фраза ( в перекладі) " Если вы увидели свои фотографии, сообщите об этом автору плаката и он включит вас в список авторов фотографий".. на виданому уже плакаті напевно буде виглядати не зовсім доречно.. бо як включати людей в список авторів якщо плакат уже надруковано?  ))
- фото з підписом лампрологус спеціозус мені якось більше подібно на міліагріса.. мені то власне кажучи не принципово, в мене спеціозуси є і я знаю як вони виглядають, а от хтось, хто можливо захоче таких риб завести може заплутатись..
p.s. фото оцелатуса особливо сподобалось. це ж треба так вдало рибу сфотографувати! автору респект!
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Cognitio rerum за це повідомлення:
|
|
28.11.2018, 21:22
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 1.565
сказав Дякую: 11.299
сказали Дякую 6.836 раз(и) в 1.291 повідомленні
|
Re: Нужны фотографии для создания постера ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Cognitio rerum
А на суд шановних колег хочу подати такі думки:
- фраза ( в перекладі) " Если вы увидели свои фотографии, сообщите об этом автору плаката и он включит вас в список авторов фотографий".. на виданому уже плакаті напевно буде виглядати не зовсім доречно.. бо як включати людей в список авторів якщо плакат уже надруковано?  ))
- фото з підписом лампрологус спеціозус мені якось більше подібно на міліагріса.. мені то власне кажучи не принципово, в мене спеціозуси є і я знаю як вони виглядають, а от хтось, хто можливо захоче таких риб завести може заплутатись..
|
Спасибо за отзыв, мне нужна обратная связь, а то я сам что-то кручу кручу))) и уже и не понимаю, надо не надо
- идея с постером такая, когда он будет полностью готов, я его выложу на свободное выкачивание в интернете. Не на сам макет, а на jpg-фаил в качестве для печати. То есть любой потом сможет скачать и распечатать его. Я изначально не преследовал цель продавать что либо. Ну и в таком ракурсе, я буду периодически править макет и перезагружать новый файл для скачивания. Если конечно кто-то объявится.
- уже внес правки.
Измененный вариант:

Востаннє редагував myprog: 28.11.2018 о 21:44..
|
|
|
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую myprog за це повідомлення:
|
|
 |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:29.
|