Цитата:
Допис від Diesel
я подобрал необходимую мне яркость добавлением светодиодов, на протяжении двух недель
|
ну не кожному дано лізти в світильник з паяльником, правда ж ?
Тому світильник має мати просте і зрозуміле регулювання і установки для звичайного юзера. Звичайно, купа можливостей контролера ніколи не використовується, тільки то стосується і компютерів, і смартфонів, і навіть телевізорів. Просто затрати на ті додаткові програмні "прибамбаси" копійчані, а шанс, що комусь то виявиться потрібним, існує.
А якщо світильник допустимо чотириканальний, то ціна чотирьох 220В драйверів буде таою ж, а то й більшою, ніж БП + 4 низьковольтних драйвери.
Контролер мого світильника має лише необхідні мені установки. Час світанку і час заходу, котрі я можу виставити по wifi. Керувати ще чимось не маю потреби, тому все решта прописано константами в програмі, час періодично коректується через нет. І вартість контролера - то найменша частина від загальної суми витраченої на світильник.
На рахунок суіцидів - два рази бачив як харацинка вискакувала при різкому включенні світла. Власне крім дрібних харацинових а акваріумі іншої риби нема