Цитата:
Допис від sanyon
Доброго вечора шановне панство.
Будьте уважні при замовлені рибок в даної особи з рук в рук. Повна неадекватність.
Домовились зустрілись. Виніс намертво запаковану коробку. Попросили глянути на рибки одним оком. На що получили відповідь: я вам не магазин і цього не люблю. Забрав коробку розвернувся і пішов. 120 км проїхано в пусту. Неадекват....
|
Попередив, що риба реалізується тільки через предоплату, так як земляк з Тернопільської області, пішов на зустріч, запакував рибу без предоплати, "щири покупці" сказали, що вони будуть в Тернополі за іншими справами і попутно зможуть заїхати за рибою. Упакувавши рибу, вийшов з дому і зустрівся з так званими "горе покупцями" і почув про те, що вони хочуть розпакувати рибу і подивитися на неї сказавши слідуйче: " ми хочимо розпакувати рибу і подивитися на неї
подойдет она нам или не подойдет", почувши цю фразу я сказав, що в мене не магазин і домовленості розпаковувати і вибирати як в магазині вже запаковану рибу попередньо ми не домовлялись, розвернувся і пішов, ось і все.
Я думав у так званих "горе покупців" буде можливість розпаковувати своє замовлення від інших заводчиків в інших містах України..., дорогі мої "горе покупці", є попередні домовленості і свої дії треба обговорювати з продавцем...
Хто займається відправку риби мене зрозуміє, чому я не хотів розпаковувати, адже за якість риби той хто її відправляє і запаковує так чи інакше несе відповідальність.
Можу так само попередити читачів форуму, подумайте перше чим ви будете продавати таким "горе покупцям".
Замовлення було на 285 грн., з скидкою в 105 грн.,3шт з бонусом +1шт., як
землякам. При тому, що я відправлення роблю не менше, як на 500грн., от і на другий раз іди на зустріч
землякам.