На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Для новачків > Для тех, кто недавно на форуме. Первые вопросы, справочники и прочее. > Я новичок

Примітки

Я новичок Ничего не понимаю в аквариумистике, только начинаю, но очень хочу научиться! Новичкам писать сюда

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 06.10.2022, 18:39   #1
Бан за нарушения

Звідки Ви: львів
Дописи: 1
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Re: Через терни до ххх л ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Поэтому меряем токовыми клещами.
цей дешевий вірменський продукт призначений для вимірювання струму лише синусоїдальної форми. В імпульсних блоках живлення форма зовсім інша, тому результат дууже приблизний, мяко кажучи. Для таких вимірів потрібні кліщі з датчиком Холла. Але то вже зовсім інша історія.

Навіть якщо би виміряне значення струму було вірним, то визначаючи потужність UxI ви можете помилитись майже в 2 рази.

На вашому фото 150 ватний Mean Well. Вас не здивувало, що за вашими розрахунками вийшло 200Вт ? Адже захист БЖ спрацьовує в середньому при 20% перевантаженні (180Вт).

Типове значення струму LRS 150-24 орієнтовно 1,7А (при повній потужності). Аналогічний БЖ але з корекцією коефіцієнта потужності ( HRP150-24) споживає струм 0,9А. Різниця в 1,9 раза а не 20%

boob поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.10.2022, 19:56   #2
Super Moderator

Звідки Ви: Киев
Дописи: 8.688
сказав Дякую: 6.565
сказали Дякую 9.134 раз(и) в 3.930 повідомленні
Re: Через терни до ххх л ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від boob Переглянути допис
цей дешевий вірменський продукт призначений для вимірювання струму лише синусоїдальної форми
А нічого що вимірюється саме струм сінусоідальної форми? Чи може в міській мережі інший?

Цитата:
Допис від boob Переглянути допис
Вас не здивувало, що за вашими розрахунками вийшло 200Вт ? Адже захист БЖ спрацьовує в середньому при 20%
Ні не здивувало. По-перше в цьому таки дешевому китайському продукті захист таки спрацьовував інколи, коли я занадто довго працював на 100%. Але я вже доволі давно більше ніж 65-70% потужності не використовував- 8000лк на дні висточає любій травині, ще й забагато. Чому тут саме цей БЖ? Тому що рідний спалив мій онук, коли напирскав на нього водиці і цей ставив вже я особисто. Так що, все по-чесному. Крім того (тут стверджувати не берусь) на шильдику написано "LRS-150-24 inpoot 220-240V 1.7A". Що це може означати? Хто зна, але це явно більше ніж 150 Вт на аутпуті.

information

Модерация!

Ну і останнє. Вчергове бан. За порушення правил форуму стосовно реєстраціі із бана. І на цей раз вже постійний. Якщо не подобається- звертайтесь до адміна.

Добавлено через 20 минут
Цитата:
Допис від anuta906090 Переглянути допис
Щось про нього чули, можно мішати з єлосом?
Так что, мущины? Есть мнения? У меня такого никогда не было. Это польский, вероятно что то новое, не знаю, не сталкивался. В даташите просят с месяц делать массированные подмены до 50% дважды в неделю, пишут что держит параметры воды.
Мое мнение- я бы не рисковал. Во-первых растягивается запуск. Во-вторых, неизвестно чем он фонит, неизвестно режет ли фосфаты. Непонятно насколько высокая у него буферная емкость и в какой момент и как прыгнут с ним параметры воды, не ясно как поведут себя хелаторы рядом с теми что будут попадать извне)). Короче, лично я бы начинаюшему аквариумисту на первом запуске рисковать бы не рекомендовал. Сильно хочется поиграться- пусть заводит себе литров на 50-60 креветочник- будет самое оно.
Может я не прав? Переубедите меня)))

Востаннє редагував Ю.В.: 06.10.2022 о 20:18.. Причина: Добавлено сообщение
Ю.В. поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:30.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts