Цитата:
Допис від boob
цей дешевий вірменський продукт призначений для вимірювання струму лише синусоїдальної форми
|
А нічого що вимірюється саме струм сінусоідальної форми? Чи може в міській мережі інший?
Цитата:
Допис від boob
Вас не здивувало, що за вашими розрахунками вийшло 200Вт ? Адже захист БЖ спрацьовує в середньому при 20%
|
Ні не здивувало. По-перше в цьому таки дешевому китайському продукті захист таки спрацьовував інколи, коли я занадто довго працював на 100%. Але я вже доволі давно більше ніж 65-70% потужності не використовував- 8000лк на дні висточає любій травині, ще й забагато. Чому тут саме цей БЖ? Тому що рідний спалив мій онук, коли напирскав на нього водиці і цей ставив вже я особисто. Так що, все по-чесному. Крім того (тут стверджувати не берусь) на шильдику написано "LRS-150-24 inpoot 220-240V 1.7A". Що це може означати? Хто зна, але це явно більше ніж 150 Вт на аутпуті.
Добавлено через 20 минут
Цитата:
Допис від anuta906090
Щось про нього чули, можно мішати з єлосом?
|
Так что, мущины? Есть мнения? У меня такого никогда не было. Это польский, вероятно что то новое, не знаю, не сталкивался. В даташите просят с месяц делать массированные подмены до 50% дважды в неделю, пишут что держит параметры воды.
Мое мнение- я бы не рисковал. Во-первых растягивается запуск. Во-вторых, неизвестно чем он фонит, неизвестно режет ли фосфаты. Непонятно насколько высокая у него буферная емкость и в какой момент и как прыгнут с ним параметры воды, не ясно как поведут себя хелаторы рядом с теми что будут попадать извне)). Короче, лично я бы начинаюшему аквариумисту на первом запуске рисковать бы не рекомендовал. Сильно хочется поиграться- пусть заводит себе литров на 50-60 креветочник- будет самое оно.
Может я не прав? Переубедите меня)))