|
|
26.12.2011, 09:59
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Україна, Вінниця, Славянка
Дописи: 819
сказав Дякую: 903
сказали Дякую 434 раз(и) в 223 повідомленні
|
Відповідь: Балон для СО2 ===www.aquaforum.ua===
Знаєте у мене є два балона, один балон кисневий від ще радянської медичної дихальної станції, а інший з нашого вже Українського вогнегасника. Так той медичний балон гладенький без задирок і раковин ("любо дорого смотреть" кран симпатичний), а вогнегасник драпатий з раковинами його навіть в руки неприємно брати, ще й прийдеться кран поміняти, а його як правило якись старий поставлять чорний, биитий і страшний.
Ну це я так  , саме головне щоб Ви були задоволені.
|
27.12.2011, 13:23
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев
Дописи: 658
сказав Дякую: 91
сказали Дякую 305 раз(и) в 173 повідомленні
|
Re: Балон для СО2 ===www.aquaforum.ua===
Кияни, а чого зациклились на Заводі СО2, думаєте в пожежників інший СО2? Вирішував подібну проблему більше року тому. СО2 вогнегасник, - пшикаючу головку нафік, - Донмет (київське представництво) купляєм кисневий кран для малих балонів (нічого точить непотрібно), але з вихідною різьбою великою (тобто стандартне зєднання з редукторами без перехідників, хоча там же і перехідник окремо продається) Хоча у Донецьку можна і вуглекислотний кран купить. Так от: прожежникам на стіл Ваш вогнегасник і ваш новий кран, - все. 15-20 хв. роботи і балон заправлений, в них і тиски спеціальні є і метчик різьбу провірити і герметик різьбовий, і , головне, люди знаючі. Доречі, заправка тільки на вагах.
|
|
|
cказали "Дякую" nestar за цей допис:
|
|
30.12.2011, 11:09
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Одесса
Дописи: 984
сказав Дякую: 362
сказали Дякую 664 раз(и) в 310 повідомленні
|
Re: Балон для СО2 ===www.aquaforum.ua===
Светлана спасибо за балон.С Новым Годом 2012.
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:25.
|