Re: Винницкий конкурс юных аквариумистов.Первый отборочный тур!Голосование!!! ===www.aquaforum.ua===
На мою думку, ви Віктор 11 в чомусь праві. Але я ( наприклад ) акваріуміст-початківець до цього часу не був зареєстрований на цьому сайті. Але відвідавши виставку на станції юних натуралістів, взнавши про можливість проголосувати, вирішив зареєструватись і проголосувати ( на мою думку ) за найкращі роботи конкурсантів.
Таким чином я думаю що не один з бажаючих віддати свій голос за сподобавшусь роботу школярів, ще не був зареєстрований на цьому форумі.
І хочу вам нагадати що вони не є професіоналами по дизайнерському оформлені акваріума, тому потрібно оцінювати їх роботи з об'єктивної сторони.
Форум мені дуже сподобався своїми цікавими матеріалами.
Щоправда де проголосувати за роботи конкурсантів найти було важко. Маю пропозицію до організаторів конкурса, викинути голосування за роботи коркунсантів, на головну сторінку форума. Щоб можливість проголосувати мав кожен форумчанин.
Спасибі за розуміння.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Рогалисник за це повідомлення:
Відповідь: Re: Винницкий конкурс юных аквариумистов.Первый отборочный тур!Голосование ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Рогалисник
Маю пропозицію до організаторів конкурса, викинути голосування за роботи коркунсантів, на головну сторінку форума. Щоб можливість проголосувати мав кожен форумчанин.
Рогалисник, надеюсь,администрация форума нам в этом поможет.
Re: Винницкий конкурс юных аквариумистов.Первый отборочный тур!Голосование!!! ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від lorf74
Ребята, я солидарен с человеком, больше тут не какой оценки я не могу поставить, так как это не работы или не законченные!
С таким подходом Вам бы оценивать международные конкурсы, а это детский. И только то, что ребятки этим занимаются, они уже все МОЛОДЦЫ. И все достойны уважения и высокой оценки. А опыт, дело наживное.
С ув. Виктор.
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Виктор 11 за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Виктор 11
С таким подходом Вам бы оценивать международные конкурсы, а это детский. И только то, что ребятки этим занимаются, они уже все МОЛОДЦЫ. И все достойны уважения и высокой оценки. А опыт, дело наживное.
С ув. Виктор.
Виктор я даже не буду с Вами спорить, у каждого своя точка зрения,я высказал свою, а то что ребятушки молодцы, это вы правы!!!
С Ув. Андрей.
В финальный день конкурса-выставки будет проведенно много дополнительных розыграшей,конкурсов и развлекательных мероприятий.Специально для детей младшей возрастной категории будет проведен конкурс
"Моя маленькая сказка"
,в котором будет разыграно множество призов от наших спонсоров.
Конкурс семейный,поэтому ждём Вас в гости всей семьёй 10.03.2013г
А вот некоторые призы из предоставленых на конкурс.
Востаннє редагував Dimonhig: 21.02.2013 о 22:26..
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Dimonhig за це повідомлення: