На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Здоровье рыб

Примітки

Здоровье рыб Все, что связано со здоровьем рыб: непонятное поведение, симптомы, способы лечения .....

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 03.04.2011, 19:59   #1
Придивляюся

Звідки Ви: Новий Розділ
Дописи: 22
сказав Дякую: 1
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
Re: Червоні плавці біля основи, риби трутсься об каміння. . . ===www.aquaforum.ua===

Щось не в'яжеться в мене з лікування. Прикро. Вчора залив 25 літрів з успішного акваріума. Вода далі мутна. І запах ніби відчувається як ніколи. Навіть не знаю що далі. Підмінювати воду і надіятись що все нормалізується дивлячись як здихають риби? Може щось з народних методів, синька, марганцовка, сіль. Коли буду у Іншому місті де можна придбати потрібні ліки не знаю еле якщо є варіанти по порадьте будь-ласка що можна придбати. Дякую

Моряк ПАПАЙ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.04.2011, 21:11   #2
Живу я тут

Звідки Ви: г.Конотоп
Дописи: 990
сказав Дякую: 84
сказали Дякую 295 раз(и) в 265 повідомленні
Re: Червоні плавці біля основи, риби трутсься об каміння. . . ===www.aquaforum.ua===

Посмотрите внимательно,нет ли еще где мёртвых рыб?Если вчера залили ,то сегодня она прозрачная ещё не будет.Что сейчас происходит с рыбой? Фото можно аквариума и больных рыб? По поводу синьки ,соли,марганцовки и др. я ничего не посоветую,т.к думаю до сих пор что это было отравление и по моему уже это с Вами обсудили,и что отравления не проходят безследно и что длится это может и месяц,но у рыбы, получившей отравление.так сказать начинаются необратимые процессы.И подобрать лекарства и определить какие?,а из происходящего,только мутная вода,то же нельзя.Я высказал свое мнение.Может кто еще чего подскажет...?

Андрей 72 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.04.2011, 23:48   #3
Придивляюся

Только вы мне пока помогаете за что Вам большое спасибо. Завтра постараюсь выложить фото. У одной цыхлиды помутнел с одного края глаз, может это механическое повреждения. Другие потеряли цвет, кажется гораздо реже чешутся и иногда резкими и агрессивными движениями мечется из стороны в сторону. У одного сома бархатный налет пропал, неактивен но выглядит гораздо лучше, но у другого он появился на брюхе который рыба активно старается содрать. Еще одного сома наверное не спасти, тоже был покрыт бархатным налетом который частично исчез но он покрыт большим количеством то ли язв то ил ран от трения. Характерный налет наблюдался только у сомов. Я так понимаю это паразит какой то но наверное мой omnipur i bactosan бесполезны.

Старий 04.04.2011, 15:57   #4
Живу я тут

Попробуйте тогда сфотографировать рыбу с налетом по ближе...

Старий 04.04.2011, 22:09   #5
Живу я тут

Посмотрите,почитайте про оодиноз,похоже будет или нет?

Старий 07.04.2011, 18:16   #6
Придивляюся

Більше похоже на Гиродактилез як на цьому фото http://aquapremium.ucoz.ru/girodaktilez.jpg але біла муть (слизь, пліснява, бархат) пройшла, тобто змінилась на білу ніби відмокшу шкіру, страшна картина (це тіки в сомика таке). Боюсь його вже не спасти, думав вже не мучити його (злити в унітаз) але недався, покищо плаває, а другий такий самий на вигляд вже ніби здоровий, хоча теж був покритий цим білим бархатом. Біцилін-5 даю вже другий день. Страшна муть далі в акваріумі. Сьогодні інші риби стали поводити себе трохи дивно, деякі з цихлід коли підхожу, взриваються і пливуть у різні сторони стукаючись об вікно акваріума, жах. Я в шоці. Загадка думаю в мутній воді, (може паразити якісь але вже стіки їх мучаю і без результатно). Вперше за 3 дні сьогодні ще підмінив 30 відсотків води як вказано щодо лікування Біциліном (готую воду з auquasafe) на вечір планую знов антибіотики давати. З акваріума вже навіть каміння дістав. не знаю що буде далі.

Востаннє редагував Моряк ПАПАЙ: 07.04.2011 о 18:48..
Старий 11.04.2011, 21:18   #7
Придивляюся

на 5 день лікування біциліном муть на диво пропала. Але в здорового сома як я думав на нижньому плавнику біля основи почалась гниль. а у трьох цихлід помутніли очі лище по одному (покищо) і трохи збільшились. Я в шоці. Невже вони всі по чучуть поздихають? Порадьте що далі робити?

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:23.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts