На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Фильтры, обогреватели, компрессоры

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.10.2006, 21:18  
Аквариум 220л. какой филтр поставить лутше?

Живу я тут

Звідки Ви: Полтава - Киев
Дописи: 2.657
Надіслати повідомлення для -SANYA- на ICQ

сказав Дякую: 2.109
сказали Дякую 1.341 раз(и) в 716 повідомленні
-SANYA- -SANYA- поза форумом 02.10.2006, 21:18
Рейтинг: ()

Купил Аквариум на 220л. Подскажите какой фильтр лутше?
У меня из старих запасов остался FAT-2, может для начала хватет?
Подскажите!!!
Переглядів: 9135
Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2006, 19:35   #31
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 315
сказав Дякую: 422
сказали Дякую 253 раз(и) в 137 повідомленні
Re: Аквариум 220л. какой филтр поставить лутше? ===www.aquaforum.ua===

Ихтиолог
Говорит ли это о том что случай совсем не гарантийный?

PIP поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2006, 22:55   #32
Живу я тут

Звідки Ви: Киев, Никольская Борщаговка
Дописи: 3.570
сказав Дякую: 1.614
сказали Дякую 4.787 раз(и) в 1.606 повідомленні
Надіслати повідомлення для Йода на ICQ Надіслати повідомлення для Йода на Skype

Гарантия дается на фильтр в сборе (кроме шлангов и присосок). То есть вода, поступив во входной патрубок, должна выходить из выходного и только из него. Или вообще не выходить в 2-х случаях:
1- фильтр выключен;
2- перекрыты клапана.
Все остальные случаи при условии, что фильтр не имеет внешних механических повреждений, следов неквалифицированного разбора и скачка электричества, считаются гарантийными. Даже вышедшие из строя прокладки в голове фильтра должны меняться по гарантии, т. к. они отдельно не продаются под маркой Эхейм. Если Эхейм или Барбус не исправят ситуацию с поставками расходных материалов - то столкнутся с ситуацией с бесплатной заменой голов фильтров из-за прокладок по сроку эксплуатации. А это для Эхейма - 7 лет. Производитель и продавец обязаны обеспечить послегарантийное обслуживание и ремонт на весь заявленный срок службы изделия. Замена комлектующих и расходных материалов изделиями другого производителя без согласия покупателя не допускается. Вот и повод для бесплатной замены головки или всего фильтра на 7-м году из-за рублевой прокладки.
Правда все это при условии наличия у покупателя чека м гарантийного талона. И еще терпения и достаточной степени зловредности (обладающих последним качеством вбивав бы).

Востаннє редагував Йода: 30.10.2006 о 23:02..
Йода поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Йода за цей допис:
PIP (31.10.2006)
Старий 13.12.2006, 21:08   #33
Живу я тут

Звідки Ви: Полтава - Киев
Дописи: 2.657
сказав Дякую: 2.109
сказали Дякую 1.341 раз(и) в 716 повідомленні
Надіслати повідомлення для -SANYA- на ICQ

Цитата:
Допис від -SANYA- Переглянути допис
Купил Аквариум на 220л. Подскажите какой фильтр лутше?
У меня из старих запасов остался FAT-2, может для начала хватет?
Подскажите!!!
Так розпочав я цю тему, але потім її використали хто як хотів. Хочу її повернути в потрібне русло і поділитися своїми враженнями які я пережив при виборі фільтрика до своєї акви.

Почав я пошук перечитав гори інформації на цьму форрумі і не тільки, переморочив голову форумчанам і не тільки за, що мої вибачення і подяка не байдужим.

Зупинив я свій вибір на каністі - TETRA EX-1200.

Для мого акваріума достатньо було і меншої моделі TETRA EX-600 наприклад. Але форумчани однозначно заявили забагато не буде, як показала практика вони не помилялися.

Окремо хотів би зупинити увагу на заявах про шумну роботу TETRA EX-1200, це не відповідає дійсності принаймні в моєму випадку. На мою думку слухи про шумність фільтру породила поспішність користувачів у відгуках, за 5 хв. роботу фільтра та його шумність не оцінеш. Після запуску 3-4 дні дійсно стояв гул порівняти який можна з кулером на старенькому системному блоку комп"ютера, потім шум поступово зник, зараз його майже не чути. Я думаю причина у відсутності бактеріального нальоту у новому фільтрі який потім слугує мастилом для ротора.

ЗАПУСК:

До цього часу з каністровими фільтрами справи не мав. Запустив свою з першї спроби без проблем, 2-3 рази натиснув на ручний насос і водичка побігла. Після заповнення вімкнув і потрусив для виходу повітря. Все фільтр в роботі. Наповнювач залишив стандартний вугілля замінив на фірмовий синтепон.

Як на мене фільтр

Востаннє редагував -SANYA-: 30.12.2006 о 21:24..
-SANYA- поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:47.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts