На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Бренд зона > Торгові марки – опис, обговорення, презентації. > Collar

TM AquaLighter, aPUMP, aHEATER и др

Примітки

Зачинена тема

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 31.12.2014, 13:38   #1
Живу я тут. Мохоманьяк

Звідки Ви: Закарпатская обл.
Дописи: 3.015
сказав Дякую: 1.623
сказали Дякую 1.533 раз(и) в 947 повідомленні
Re: Викторина "Почему вы не купили?". Такого еще не было! ===www.aquaforum.ua===

Получил и я свой подарок.
Классная штука.
Огромное спасибо. Процветания Вам!!!

KRustik поза форумом  
cказали "Дякую" KRustik за цей допис:
COLLAR (31.12.2014)
Старий 31.12.2014, 20:59   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Измаил
Дописи: 253
сказав Дякую: 20
сказали Дякую 132 раз(и) в 84 повідомленні
Re: Викторина "Почему вы не купили?". Такого еще не было! ===www.aquaforum.ua===

И вас с наступающим, там ток небольшой, можно мембранный какой-нибудь сделать.

Flopus поза форумом  
Старий 02.01.2015, 00:11   #3
Живу я тут

Звідки Ви: Украина, Сумская обл. Ромны
Дописи: 249
сказав Дякую: 67
сказали Дякую 136 раз(и) в 77 повідомленні

Цитата:
Допис від Flopus Переглянути допис
мембранный какой-нибудь сделать.
порвется в самый неподходящий момент...

Taizer поза форумом  
Старий 02.01.2015, 10:41   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Измаил
Дописи: 253
сказав Дякую: 20
сказали Дякую 132 раз(и) в 84 повідомленні

оно-то правильнее, но у меня ни одна из зарядок для телефона/планшета не умерла за много лет. а я их не вытаскиваю из розетки. Да и умные они сейчас - нет нагрузки - они "спят" ))

Flopus поза форумом  
Старий 05.01.2015, 18:11   #5
Живу я тут

Звідки Ви: Чернигов
Дописи: 821
сказав Дякую: 874
сказали Дякую 1.576 раз(и) в 464 повідомленні

Цитата:
Допис від Flopus Переглянути допис
но у меня ни одна из зарядок для телефона/планшета не умерла за много лет.
Драйвер тока и БП - это немного разные вещи. Драйвер тока без нагрузки включать нельзя.
Описания и технические характеристики - AquaLighter.com
Вся продукция произведена COLLAR Company (Чернигов, Украина)

COLLAR поза форумом  
Старий 05.01.2015, 19:08   #6
Живу я тут

Звідки Ви: Kiev
Дописи: 68
сказав Дякую: 13
сказали Дякую 12 раз(и) в 9 повідомленні
Надіслати повідомлення для Franz на AIM Надіслати повідомлення для Franz на Yahoo Надіслати повідомлення для Franz на Skype

Мне одному кажется, что сайт Колар перекликается по дизайну с Эппл.ком?))
Наверное, Стив вдохновил делать качественные товары))

Franz поза форумом  
Старий 03.02.2015, 23:41   #7
Живу я тут

Звідки Ви: г.Киев Днипровский р-н м.Дарница
Дописи: 313
сказав Дякую: 161
сказали Дякую 75 раз(и) в 68 повідомленні

Вот Я наконец то забрала свой новогодний подарок ( главный приз от Collar) и когда Я его открыла дома то он оказался еще лучше чем на сайте он такой красивый))) Я счастлива как маленький ребенок))))))....

кВIтКА поза форумом  
cказали "Дякую" кВIтКА за цей допис:
COLLAR (04.02.2015)
Старий 04.02.2015, 09:36   #8
Живу я тут

Цитата:
Допис від кВIтКА Переглянути допис
Я счастлива как маленький ребенок))))))....
Спасибо, нам очень приятно! Над аквариумом и светильником работало много людей. Они всегда стараются сделать свою работу на столько хорошо, на сколько возможно. И подобные отзывы для них очень дороги! Пусть служит долго и приносит удовольствие!

COLLAR поза форумом  
cказали "Дякую" COLLAR за цей допис:
кВIтКА (05.02.2015)
Старий 14.11.2014, 14:04   #9
Живу я тут

Звідки Ви: Ужгород
Дописи: 243
сказав Дякую: 114
сказали Дякую 111 раз(и) в 66 повідомленні

Я, мабуть, зможу "розписатися" за більшість учасників форума: єдиною причиною відмови від придбання є не якість продукту, а неспіввіднесеність доходів громадян з вартістю запропонованих продуктів Collar - акваріума та світильника. При цьому не йдеться про завищену вартість, а акцентовано - про занижені доходи. Все

З сайтом компанії знайомий давно. Свого часу цікавився навіть можливістю замовлення індивідуального світильника для травника. Після цього протягом приблизно року вже купив чи зібрав з окремих запчастин цілий ряд світильників, зокрема - ATI SUNPOWER Т5 6Х54W (остання покупка світла - сьогодні). Дизайн і якість світильників AquaLighter "турбують" постійно, але визначився на користь дешевших варіантів. Причина названа вище.

Ще зупиняли сумніви щодо того, що спектр світильників та світловий потік підходять для "травників".

Про конкурс дізнався на аквафорумі.

Востаннє редагував ogon: 14.11.2014 о 14:28..
ogon поза форумом  
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую ogon за це повідомлення:
Dima-64 (04.12.2014), GreenD (16.11.2014), Kudeblik (04.12.2014), Maquariumator (14.11.2014), mental_22 (14.11.2014), Sobol (21.11.2014), stive_el (29.11.2014), tambourin (14.11.2014), Брадяга_дорог (14.11.2014), сандро (14.11.2014)
Старий 14.11.2014, 14:12   #10
Живу я тут

Цитата:
Допис від ogon Переглянути допис
Я, мабуть, зможу "розписатися" за більшість учасників форума:
Вот для того, чтобы не обобщенно, а конкретно знать ошибки и исправлять их, ответьте за себя одним постом на все вопросы и примите участие в розыгрыше подарка.

COLLAR поза форумом  
ogon (14.11.2014)
Старий 14.11.2014, 14:29   #11
Живу я тут

Цитата:
Допис від COLLAR Переглянути допис
Вот для того, чтобы не обобщенно, а конкретно знать ошибки и исправлять их, ответьте за себя одним постом на все вопросы и примите участие в розыгрыше подарка.
Я розширив свій пост. В такому вигляді він може взяти участь у конкурсі?)

ogon поза форумом  
Старий 14.11.2014, 14:37   #12
Живу я тут

Цитата:
В такому вигляді він може взяти участь у конкурсі?)
Есть план вопросов:
Цитата:
В этой теме необходимо дать ответы на следующие вопросы:
1. В то время, как у вас появилось желание что то приобрести из аквариумного оборудования, как и где был осуществлен поиск информации о нужном продукте?
2. Какие продукты и каких торговых марок были отобраны для принятия решения?
3. Почему решение о покупке было сделано не в пользу продукции, выпускаемой компанией Collar?
4. Какому конкурентному продукту было отдано предпочтение?
5. Какие критерии конкурентного продукта стали причиной решения в его пользу?
6. Примерно когда была совершена покупка? (Например, Январь 2014...)
Если отчет будет соответствовать этому плану и каждому из его пунктов, то сможете. А пока не вся информация Вами раскрыта

COLLAR поза форумом  
ogon (14.11.2014)
Старий 14.11.2014, 15:16   #13
Живу я тут

Цитата:
Допис від COLLAR Переглянути допис
Есть план вопросов:

Если отчет будет соответствовать этому плану и каждому из его пунктов, то сможете. А пока не вся информация Вами раскрыта
ОК Іллюзій щодо шансів виграти конкурс нема, але нехай...

1. В то время, как у вас появилось желание что то приобрести из аквариумного оборудования, как и где был осуществлен поиск информации о нужном продукте?
Пошук здійснювався в мережі інтернет. В неті є повно інтернет-магазинів, де можна вибрати ту чи іншу якість за ту чи іншу ціну. Паралельно, заради здешевлення, розглядалася можливість замовлення світильників у тих, хто їх виготовляє приватно - Александр Логинов, Студия "Акваритм" тощо, і просто зборка світильників з запчастин - рефлектор, ЕПРА, водонепроникні патрони тощо).
2. Какие продукты и каких торговых марок были отобраны для принятия решения?
Коливався у виборі між світильниками зі світлодіодів, лінійними лампами та комбінованим МГ+ЛЛ-лампи освітленням. Зрештою, за співвідношенням ціна/якість визначився на користь Т5 ЛЛ-ламп.
Розглядалися тільки варіанти від якісних фірм. Принциповою була відмова від "китайців" і т.д.
3. Почему решение о покупке было сделано не в пользу продукции, выпускаемой компанией Collar?
Як вже писав, що у моєму і в більшості інших випадків єдиною причиною відмови від придбання є не якість продукту, а неспіввіднесеність доходів громадян з вартістю запропонованих продуктів Collar - акваріума та світильника. При цьому не йдеться про завищену вартість, а акцентовано - про занижені доходи.
Були і питання по спектру продукції Collar.
4. Какому конкурентному продукту было отдано предпочтение?
Для презентаційного акваріума зрештою придбав світильник ATI SUNPOWER Т5 6Х54W від "Акварія", для збірних світильників - "запчастини" різних фірм від "Аквасвет".
5. Какие критерии конкурентного продукта стали причиной решения в его пользу?
Гарантована якість німецької фірми, співвіднесена з високою, але не завищеною вартістю. Крім того, у такому випадку є можливість за допомогою різних ламп самому добирати потрібний спектр. У моєму випадку - конкретно для акваріума в стилі іваґумі. Йдеться про ATI SUNPOWER Т5 6Х54W.
У випадках просто технічних "травників", що не використовуються з презентаційною метою, придбання дороговартісної продукції було не доцільним. У такому випадку збірні світильники з запчастин з використанням рефлекторів і ЛЛ є виправданішими.
6. Примерно когда была совершена покупка? (Например, Январь 2014...)
Замовлення по ATI SUNPOWER Т5 6Х54W було оформлене 15 жовтня 2013 р. Буквально десь перед тим я зареєструвався і на сайті http://www.aqualighter.com/. Можете переконатися
Збірні світильники з окремо закуплених запчастин продовжую встановлювати і досі - йде процес модернізації у вже раніше встановлених акваріумах і переобладнання їх під нові цілі, наприклад, збільшення кількості "травників".

Йдеться тільки про світильники, оскільки у мене задіяно здебільшого акви великих розмірів, для яких потрібні відповідної потужності нагрівачі та компресори.

Серед мінусів ще й те, що акваріумна продукція Collar (власне, торгова марка AquaLighter) відсутня в моєму регіоні. Тобто, судити можна лише за картинками і тех.характеристиками на офіційному сайті виробника. А побачити і пощупати, що для покупця є надзвичайно важливим, а тим більше почути реакцію друзів-практиків ( а не невідомих тобі анонімів з форуму) практично не можливо. Я, наприклад, навіть дотепер, маючи великий досвід акваріумістики, не можу відчути переваги акваріумів aGluss і оптівайта над традиційними, якісно виготовленими аквами і склом. А тут не можливо довіритися чужим враженням. Кота у мішку ніхто купувати не хоче.

P.S. Оскільки займаюся наноакваріумістикою і аквадизайном, інтерес до акваріумів і світильників від Collar все ще є. Саме тому, навіть, звернувся до фірми з пропозицією долучитися в той чи інший спосіб до організації конкурсу нано-акваріумів в Ужгороді. "А в ответ - тишина..."
P.P.S. Як компенсація за затрачені зусилля готовий виграти не великі акваріум і світильник, а нано, оформити їх і виставити для публічного огляду як рекламу фірми Collar і торгової марки AquaLighter

Востаннє редагував ogon: 14.11.2014 о 20:10..
ogon поза форумом  
cказали "Дякую" ogon за цей допис:
COLLAR (14.11.2014)
Старий 14.11.2014, 14:32   #14
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 216
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 70 раз(и) в 46 повідомленні

Цитата:
Ще зупиняли сумніви щодо того, що спектр світильників та світловий потік підходять для "травників".
Светильник для моря фирмы Солар, думаю идеален для травника. Пока стоял этот светильник у меня прекрасно росла нитчатка!

Радомир поза форумом  
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Радомир за це повідомлення:
Senturio (15.11.2014), Сергей Тео (01.12.2014)

Share/Bookmark

Зачинена тема

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:07.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts