|
|
23.01.2014, 20:59
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
|
Re: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Postullat
В Оазисе нереальные цены
|
Я б навіть сказав, що дуууууже нереальні ціни!!! та й продавці там теж не особо знають що і як! Впарити людям товар це їх мета! А там хоч потоп, хоч засуха, хоч 100% мор риби!!! Всерівно до них знов прибіжать люди обдурені! Людей шкода!
|
23.01.2014, 21:18
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: krasilov
Дописи: 796
сказав Дякую: 539
сказали Дякую 1.324 раз(и) в 344 повідомленні
|
Відповідь: Зоомагазины Хмельницкого и области. ===www.aquaforum.ua===
Оазис для толстосумов.Цены там конечно не реальные.Да и по корму выбора мало.
cказали "Дякую" acdc за цей допис:
|
|
23.01.2014, 22:05
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Хмельницкий
Дописи: 132
сказав Дякую: 51
сказали Дякую 85 раз(и) в 61 повідомленні
|
Цитата:
Допис від chelovek_73
Я б навіть сказав, що дуууууже нереальні ціни!!! та й продавці там теж не особо знають що і як! Впарити людям товар це їх мета! А там хоч потоп, хоч засуха, хоч 100% мор риби!!! Всерівно до них знов прибіжать люди обдурені! Людей шкода!
|
Ну, рибу в магазинах я ще не купувала)) Методом проб і помилок визначила на ринку нормального дядька(в окулярах, прямо, справа, там женщіна з повністю хворим акваріумом і він стоять), після решти-як мінімум манка чи грибок... Тепер от ще "з рук" на форумі купуватиму)) Доречі, окреме спасибі за хеленок) трудяться не покладаючи зубів)))
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Таня за це повідомлення:
|
|
23.01.2014, 23:47
|
|
Живу я тут
|
Таня, то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?
|
24.01.2014, 01:39
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від chelovek_73
то це ви Хелен брали? Все нормально? Я радий шо у вас все добре! На базарі брати дійсно нічого не варто, ну хіба у Володі (той шо в окулярах) - він зара на лікуванні вроді. Або з рук на форумі. В Зоомаркеті теж риба заразна! А макроподи оперкуляріси в них взагалі незрозумілого окрасу!!! Бачили їх окрас і вигляд?
|
Ми)))) з малечею заїжджали) серед фіз, катушок і маленьких ампулярій хеленки вибрали ампуляшок))) прийшлось чоловікові вручну ловити катушок))) В макроподах взагалі 0... колись, правда, хотіла чорних сімейку, але тоді якраз вийшла заміж, переїхала, для моїх акваріумів тоді не було ні місця ні часу....а тепер вже нікуди...і досі любуюсь на чорних макроподів на фото) то ви в них з першого погляду розберетесь що до чого, а такі як я сприймуть їх як так і має бути) в того ж Володі недавно були макроподи-на вигляд, певне, звичайні)
|
|
|
cказали "Дякую" Таня за цей допис:
|
|
24.01.2014, 18:13
|
|
Придивляюся
Дописи: 28
сказав Дякую: 2
сказали Дякую 29 раз(и) в 15 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Таня
Ну, рибу в магазинах я ще не купувала)) Методом проб і помилок визначила на ринку нормального дядька(в окулярах, прямо, справа, там женщіна з повністю хворим акваріумом і він стоять), після решти-як мінімум манка чи грибок... Тепер от ще "з рук" на форумі купуватиму)) Доречі, окреме спасибі за хеленок) трудяться не покладаючи зубів)))
|
да у того мужчины как по мне у единственого рыба не чумная, в остальных это засада, шахиды с плавниками
24.01.2014, 21:52
|
|
Живу я тут
|
Postullat, так цей Володя сам і розводить деякі види риб і бере в наших часних розводчиків нормальну, здорову рибу. А інші працюють на свою кишеню. Продали рибу хвору, в людини вона загнулась, людина приходить знов до них, а ті кажуть, що це не їх вина, це ви щось неправильно зробили. Купляйте ще...
|
cказали "Дякую" chelovek_73 за цей допис:
|
|
17.02.2014, 02:08
|
|
Придивляюся
Дописи: 14
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Таня
|
и кому верить?
?
|
|
|
17.02.2014, 02:26
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Наташа77
и кому верить?
|
манка-так, була в двухвостиків спочатку, про хворий акваріум-підписуюсь під кожною буквою, там же і брудний фільтр і напів мертві риби і брачний коридорас і золотушки з дуууже підозрілими хвостами були... правда скалярки там гарні були... і гуппі я там брала-пронесло), а маму нє-вимерли, в мужчини збоку брала дельту-півника і останнього гупака мамі,хоча, рослинки там гарні, навпроти купувала більшість риб, вуальку в тому числі...а в мужчини, що писала-дійсно т-т-т, що не куплю-все живе і росте, я ще як тільки починала дівчам просто приходила і стояла коло його акваріума, слухала, як і що розказував... купувала неонів, то він попросив, "а може, для початку 5 штучок візьмете? на пробу" от!!! а не казав, що в 50 літрів до моєї солянки ще пару скалярій буде саме супер...
|
|
|
17.02.2014, 03:00
|
|
Придивляюся
Дописи: 14
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 0 раз(и) в 0 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Таня
манка-так, була в двухвостиків спочатку, про хворий акваріум-підписуюсь під кожною буквою, там же і брудний фільтр і напів мертві риби і брачний коридорас і золотушки з дуууже підозрілими хвостами були... правда скалярки там гарні були... і гуппі я там брала-пронесло), а маму нє-вимерли, в мужчини збоку брала дельту-півника і останнього гупака мамі,хоча, рослинки там гарні, навпроти купувала більшість риб, вуальку в тому числі...а в мужчини, що писала-дійсно т-т-т, що не куплю-все живе і росте, я ще як тільки починала дівчам просто приходила і стояла коло його акваріума, слухала, як і що розказував... купувала неонів, то він попросив, "а може, для початку 5 штучок візьмете? на пробу" от!!! а не казав, що в 50 літрів до моєї солянки ще пару скалярій буде саме супер...
|
Ну если вы такие умные пожалуйста прийдите .покажите мне мою больную рыбу у меня в переноске . в моих 100 литрах плавает до1000 рыб -рыба вся принесенная с дома -привозная пройденная карантин,остальные розводит мой отец ,а остальную часть приносят наши опытные аквариумисты.И если вы не можете в своих 50 литра справится стремя рыбками,то не надо обвинять всех в округе.И кстате в свои 50л я взяла бы пару скалярий
|
|
|
17.02.2014, 03:19
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Наташа77
Ну если вы такие умные пожалуйста прийдите .покажите мне мою больную рыбу у меня в переноске . в моих 100 литрах плавает до1000 рыб -рыба вся принесенная с дома -привозная пройденная карантин,остальные розводит мой отец ,а остальную часть приносят наши опытные аквариумисты.И если вы не можете в своих 50 литра справится стремя рыбками,то не надо обвинять всех в округе.И кстате в свои 50л я взяла бы пару скалярий
|
нести і стресувати і без того хвору рибу я не збираюсь, а про скалярії мені було сказано після того, як я сказала, що в мене вже нема місця! "такой умной" я себе не вважаю, але дещо я все таки знаю, і якщо я щось кажу, то, повірте, я кажу, що знаю, а не придумую! Що Ви б взяли...я повністю визначилась зі складом свого основного акваріума ще до того, як прийшла на ринок, а те, що докуплялось було обдумане! При покупці риба, дійсно, виглядала здоровою, але вже через 3 дня то була червона глиста... таке в мене було вперше... от тоді я "побігла" до людини знаючої за допомогою.. можу знайти фото риба, що фотографувала, коли їй скидала! Тепер це вже моя хвора риба, і коли я його таки вилікую-я спеціально на цей форум виставлю фото! зараз пошукаю фото, з принципу
|
|
|
24.01.2014, 01:53
|
|
Живу я тут
|
Оффтоп
Так у Володі звичайні Оперкуляріси голубі і червоні (від моїх похідні)! А в чому проблема зара завести сімеку чорних червоноспинних Ротрюкенів? Давайте в приват, а то забанять нас за таке спілкування не по темі.
|
24.01.2014, 10:45
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Меджибож
Дописи: 24
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 2 раз(и) в 1 повідомленні
|
Дивлячись в якіх виносиниках продають риб, купувати їх не хочеться. Невже тяжко перед реалізацією вимити скло акваріумів. Зовсім ніякого товарного вигляду немає особливо в магазинчиках!!!
|
|
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Горбач за це повідомлення:
|
|
24.01.2014, 18:19
|
|
Придивляюся
|
как по мне проще в интернет-магазине покупать оборудование , я у нас устал был искать подходящее - искал к примеру нужный светильник, а в городе толком ненашел только в Оазисе, но цена была чуть ли не в 2 раза выше , от цены я кстати был в шоке.
cказали "Дякую" Postullat за цей допис:
|
|
25.01.2014, 14:45
|
|
Придивляюся
|
Да я вкурсе за Володю что он сам некоторые виды разводит, я у него частенько брал и не какого мора не было, а вот коллеги рядом это засада.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Postullat за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
|
Параметри перегляду |
Комбінований вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:58.
|