На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > "Самоделкин" > Разное

Примітки

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 08.09.2009, 17:25   #1
Нужна помощь умной головы! ))

Живу я тут

Звідки Ви: Днепродзержинск
Дописи: 742
Надіслати повідомлення для semenoff на ICQ Надіслати повідомлення для semenoff на Skype

сказав Дякую: 193
сказали Дякую 228 раз(и) в 122 повідомленні
semenoff semenoff поза форумом 08.09.2009, 17:25
Рейтинг: ()

Господа самоделкины, кулибины и прочие светлые умы!
Нужна помощь. Вопрос не аквариумный, но, может кому пригодится и для аквариума )
В общем, делаю ремонт (вечный), дошёл до санузла.. хочу сделать такую штуку: включаю в ванной свет - загорается освещение и начинает работать вентилятор, выключаю свет - выключается освещение, а вентилятор ещё работает минут 5-10.. как такое сделать?
нашёл в нете несколько несложных схемок реле времени, которые и я своими косолапыми руками по идее спаять смогу, но, все они сами вырубают эл-во, а в моём же случае, я насильно гашу питания, и хочу чтоб вентилятор ещё работал.. ну.. короче.. вот такой вот бред.. может кто что подскажет? )))
Заранее прошу прощения за оффтоп, но самые светлые умы встречал именно на этом форуме )))

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:36.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts