На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Амфибии > Бесхвостые
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.03.2012, 20:01   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Херсон
Дописи: 426
сказав Дякую: 74
сказали Дякую 159 раз(и) в 90 повідомленні
Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. (Обсуждение) ===www.aquaforum.ua===

Список літератури дуже довго писати, бо я для того використовує не 1 якусь книгу, а купу сайтів найрізноманітніших і майже всю домашню герпетобатрахологічну бібліотеку (а це дуже багато всього )

Аркадій поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.03.2012, 20:57   #2
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 334
сказав Дякую: 193
сказали Дякую 268 раз(и) в 98 повідомленні
Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. (Обсуждение) ===www.aquaforum.ua===

Невыдержал и хочу высказатся.
Слежу за этим цирком и просто ржу и плачу.
Уважаемые, Вы превратили сею тему в балаган.
Смысл создания данного подроздела был заключен в том что-бы объяснить, доказать, показать "как я держу" и доказать что что-то реально, а что-то нереально.
А тема превратилась в "дневник содержания моих жабок и лягушек".

Аркадій, дайте фотки своего чудо террариума где вы совмесно держите розличных представителей батрахофауны.

Цитата:
Допис від Аркадій Переглянути допис
Я ж не годую амфібій лише мучняками! Я згодовую різних тарганів, павучків, мучняків...
Это рацион? Лечинки чернотелок это не корм для земноводных!
А пауки - это просто финалист шит парада среди кормовых насекомых.

Аркадий, уважаемый, если в Вашем понимании террариумистика - это ловить животных и передерживать их дома, а после выпускать, то тогда я был террариумистом еще в 5-6 лет, когда целое лето (и к тому же каждое) держал лягушек и жаб в банке в деревне у бабушки. А то чем вы занимаетесь називается браконьерство.
И в Вашей компетентности я очень уж сомневаюсь, так как за 9 страниц темы Вы просто отмораживаетесь от ответов и переходите с темы на тему. И несказали ничего толкового.

Цитата:
Допис від Аркадій Переглянути допис
А в одному, я згоден з вами на 100%: "Москалі--це зло!"
Уважаемая администрация, что жа хрень? Когда у меня в подписи стояли цитата Гитлера, ее попросили убрать так как это не полит коректно по отношению к некоторым национальностям, а что это??? Прямое оскорбление нации. Я сам на половину руский.

Аркадій, Вы вроди взрослый мужик, да и патриот, как я заметил, так убедительная прозьба, научитесь писать хоть на одном языке. А то несколько ошибок это простительно, но Ваши рукописи...

Maksimiys поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Maksimiys за цей допис:
Сергій. (15.03.2012)
Старий 15.03.2012, 21:19   #3
Живу я тут

Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. (Обсуждение ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Maksimiys Переглянути допис
Невыдержал и хочу высказатся.
Слежу за этим цирком и просто ржу и плачу.
Уважаемые, Вы превратили сею тему в балаган.
Смысл создания данного подроздела был заключен в том что-бы объяснить, доказать, показать "как я держу" и доказать что что-то реально, а что-то нереально.
А тема превратилась в "дневник содержания моих жабок и лягушек".

Аркадій, дайте фотки своего чудо террариума где вы совмесно держите розличных представителей батрахофауны.

Это рацион? Лечинки чернотелок это не корм для земноводных!
А пауки - это просто финалист шит парада среди кормовых насекомых.

Аркадий, уважаемый, если в Вашем понимании террариумистика - это ловить животных и передерживать их дома, а после выпускать, то тогда я был террариумистом еще в 5-6 лет, когда целое лето (и к тому же каждое) держал лягушек и жаб в банке в деревне у бабушки. А то чем вы занимаетесь називается браконьерство.
И в Вашей компетентности я очень уж сомневаюсь, так как за 9 страниц темы Вы просто отмораживаетесь от ответов и переходите с темы на тему. И несказали ничего толкового.

Уважаемая администрация, что жа хрень? Когда у меня в подписи стояли цитата Гитлера, ее попросили убрать так как это не полит коректно по отношению к некоторым национальностям, а что это??? Прямое оскорбление нации. Я сам на половину руский.

Аркадій, Вы вроди взрослый мужик, да и патриот, как я заметил, так убедительная прозьба, научитесь писать хоть на одном языке. А то несколько ошибок это простительно, но Ваши рукописи...
Прикольно. Я давав в цій темі посилання на інший форум, де повно фотографій цього тераріуму з самого моменту його створення і до теперішнього часу.
На тему раціону: я ж писав загалом, а основну частину все ж становлять таргани, а інше ну хіба що для різноманітності харчової бази. Та й це не все...
Шановний, прочитайте в словнику визначення терміну тераріумістика, бо я так бачу що ви його не знаєте. Тераріумістика це не лише утримання єкзотичної фауни. А те що ви в дитинстві в банках когось тримали... Так і зараз багато "тераріумістів" тримають тварин по суті в банках, але видозмінених: поїлка, газетка, штучна ліана. Тож, може ви і зараз утримуєте тварин в банках, але просто цього не розумієте Браконєрством я не займаюсь! Чомусь у вас викривленне розуміння і цього терміну. Не бачу сенсу, пояснювати вам різницю.
Я б на вашому місці не судив про компетентність по кількох сторінках одного форуму.

Стосовно моїх "рукописів" конкретизуйте!!! А то ваші звинувачення ну зовсім вже безпідставні.
ПС
"Балаган" в темі--може й так. Хоча ліньки створювати по новій темі для кожного повідомлення. Не обмеженість в тематиці зручна штука. Та й "це не я". Я якраз намагався притримуватися суті теми, але багатьох більше цікавить не лише це.

Старий 15.03.2012, 21:43   #4
Живу я тут

Звідки Ви: Киев
Дописи: 334
сказав Дякую: 193
сказали Дякую 268 раз(и) в 98 повідомленні
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. ===www.aquaforum.ua===

Аркадій, Вы или общайтесь нормально, или все предложения, жалобы в личку.
А то "кто из нас кто" я думаю и так понятно, по крайней мере у социума да данном форуме уже сложилось общее впечетление.

Inert, это гуттаралисы что с твоего розведения?

Maksimiys поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 15.03.2012, 21:58   #5
Живу я тут

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариу ===www.aquaforum.ua===

Цитата:
Допис від Maksimiys Переглянути допис
Аркадій, Вы или общайтесь нормально, или все предложения, жалобы в личку.
А то "кто из нас кто" я думаю и так понятно, по крайней мере у социума да данном форуме уже сложилось общее впечетление.
У деяких людей дивне уявлення про життя: типу, якщо я не так давно зареєструвався тут, то отже я нещодавно народився

Про "хто з нас хто" поза форумом, тобто в не віртуальній реальності, я б ще побалакав. Але треба бути культурним Та й хизуватись не дуже то й добре, тому культурно проігнорую

Ви виставляєте притензії, а на запитання не відповідаєте! Мабуть нема чого сказати
Мені особливо сподобалось, що я типу "писати не вмію". Сміх та й годі. Та й кажуть: "коли в людини нема аргументів, то вона починає чіплятися до граматики"!

Старий 15.03.2012, 22:00   #6
Модератор Николаевского клуба аквариумистов

Звідки Ви: Николаев
Дописи: 569
сказав Дякую: 992
сказали Дякую 723 раз(и) в 251 повідомленні
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариу ===www.aquaforum.ua===

Maksimiys, да, это наши жабята. для тебя пара-тройка уже забронирована

Аркадій, википедия не самый подходящий ресурс, для ссылок на него. лично я пользуюсь ресурсом amphibiaweb.org.

Inert поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Inert за цей допис:
Maksimiys (15.03.2012)
Старий 14.03.2012, 20:01   #7
Живу я тут

Звідки Ви: Україна Тернопіль
Дописи: 234
сказав Дякую: 111
сказали Дякую 73 раз(и) в 53 повідомленні
Re: Содержание разных видов бесхвостых в одном террариуме. (Обсуждение) ===www.aquaforum.ua===

А не могли б ви виставити фото своїх жабок зі спинної та черевної сторони?

Борисович поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 14.03.2012, 20:09   #8
Живу я тут

Цитата:
Допис від Борисович Переглянути допис
А не могли б ви виставити фото своїх жабок зі спинної та черевної сторони?
Я ще й не пробував на цьому форумі фотки вставляти. Та й ліньки Зайдіть на Майрептайл, як гість і подивітьсь останні повідомлення в темі Мандрівки. Там чітко видно, що воно таке за ропуха

Старий 14.03.2012, 20:42   #9
Живу я тут

Я б хотів побачити чіткі фото особин, а не в терраріумах.

Старий 14.03.2012, 21:06   #10
Живу я тут

Буває

Старий 14.03.2012, 21:31   #11
Живу я тут

Аркадій, ви як герпетолог, повинні розуміти, що ідентифікацію виду профодять по чітких зображеннях, якщо нема можливості роздивитись їх особисто.

Старий 14.03.2012, 21:37   #12
Живу я тут

Цитата:
Аркадій, ви як герпетолог, повинні розуміти, що ідентифікацію виду профодять по чітких зображеннях, якщо нема можливості роздивитись їх особисто.
А хтось вважає, що я цього не розумію? Більше того, не рідко для правильного визначення виду треба використовувати морфологічні проміри, а з урахуванням того, що коїться в сучасній систематиці, то інколи лише різні лабораторні (генетичні там...) дослідження можуть точно встановити вид земноводного. Хоча інколи такі дослідження лише ускладнюють ситуацію (в контексті видового статусу, наприклад). Ось як з гірською і звичайною кумками

Старий 14.03.2012, 22:03   #13
Живу я тут

В контексті попереднього вигуку з сарказмом, я зрозумів, що не повністтю розумієте (я про відповідь на моє прохання про чітке фото).

Старий 15.03.2012, 15:51   #14
Живу я тут

Цитата:
В контексті попереднього вигуку з сарказмом, я зрозумів, що не повністтю розумієте (я про відповідь на моє прохання про чітке фото).
Я все давним-давно чудово зрозумів. Але я ж писав, що мені ліньки. Та й мені якось без різниці: зручно вам буде визначати моїх ропух чи не зручно.

Старий 15.03.2012, 21:35   #15
Модератор Николаевского клуба аквариумистов

Звідки Ви: Николаев
Дописи: 569
сказав Дякую: 992
сказали Дякую 723 раз(и) в 251 повідомленні

Аркадій, ты выбрал не правильный способ общения на этом ресурсе. советую спуститься на землю, и стать попроще. амбиции - это хорошо, но заносчивость и завышенное самомнение никому не делает чести...

Борисович, речь идет о жабе, которая попала к разным людям в одно время, под названием оливковая жаба с латынью Bufo garmani. но у ряда интересующихся людей, закрались подозрения, что это не может быть Bufo garmani. в последствии, мы переопределили этот вид, и теперь он у нас проходит как ботсванская красноногая жаба Bufo gutturalis.

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P1017531.jpg
Переглядів: 541
Розмір:  285,5 КБ
ID:	219234 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P1017751-1.jpg
Переглядів: 487
Розмір:  86,3 КБ
ID:	219232 Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P1017753-1.jpg
Переглядів: 441
Розмір:  153,1 КБ
ID:	219233

на первой фотке - взрослая Bufo gutturalis, на двух других 4-х месячный лягушонок.

Inert поза форумом   Відповісти з цитуванням

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:46.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts