Re: Відповідь: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Карача
Не факт))))
Если ракушковых будет достаточно,то.....У меня те же Мультики такой шар грунта за сутки перелопачивают))))
И еще как один из вариантов хотя бы раз в 2-3 недели при подмене просто аккуратно перемешать этот песок рукой. Данная процедура занимает всего 2 минуты и никакого закисания !
Re: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Трохи більше місяця тому, домовився про придбання Lamprologus multifasciatus в кількості 5-6 особин, 2 самці та 3-4 самочки. Нажаль, приїхала до мене лише парочка, доволі дорослий самець та вдвічі менша за нього самочка. Радості не було меж, оскільки рибки дуже подвижні, та цікаві, одразу поділили територію, самочка поселилась в купі мушель, а самець в стороні між каміння, знайшов для себе місце.
Майже завжди в різних кутав акви, і поряд їх бачив лише при годівлі. Минуло більше місяця, як до мене все ж доїхали обіцяні мультики в необхідній кількості. Тепер вже цікавіше, авжеж дорослий самець домінує, і новоприбутих заганяє в зарослі папороті, буду сподіватись, що згодом і ці друзі зможуть відбити для себе одну з купок мушель на дні акваріуму.
Сьогодні хотів спробувати пофотографувати рибок, як побачив кілька дрібненьких мальків біля мушель в яких живе самочка. Одразу вирішив відкласти рішення про купівлю ще рибок в акву, буду спостерігати за розвитком подій, не зовсім дружньої, не величкої сім"ї мультиків.
Востаннє редагував quartz: 12.05.2014 о 23:09..
Ці 13 користувач(ів) сказали Дякую quartz за це повідомлення:
Відповідь: Re: Відповідь: Re: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від quartz
Молодь побачив вчора ввечері, тому зустрічне питання, чим підгодовувати молодь?
Гаразд Маю культуру нематоди,для такої малечі самий раз.Також використовую Sera micron, коли троха підростуть то гриндаль й циклоп.До речі зараз є можливість пошукати живого чиклопа у водоймах,не завадить така підкормка.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую navy за це повідомлення:
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: З травника в Танганьїку ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від navy
є можливість пошукати живого чиклопа у водоймах
Не знаю как у Вас,но в нашей местности с каждым годом его все меньше и меньше.Можно объездить ВСЕ злачные места и не найти((((( Хотя считается что экологочески чистый район....
Зупинити фільтри на 10 хвилин, спробувати опустити корм в зону де знаходяться мушлі, чи нехай по всій акві літає пил корму?