Один маленький нюанс з перекисю,брати потрібно чим свіжішу,на фото мох який вже три дні підряд обробляв локально,фільтр на 5хв відключав,вносив по 2 мл(більше не даю щоб не спалити). Результат не дуже,далі не розповсюджується,ну і не пропадає. перекись з 08.16 р. Ще як варіант перекис така попалась.
Один маленький нюанс з перекисю,брати потрібно чим свіжішу,на фото мох який вже три дні підряд обробляв локально,фільтр на 5хв відключав,вносив по 2 мл(більше не даю щоб не спалити). Результат не дуже,далі не розповсюджується,ну і не пропадає. перекись з 08.16 р. Ще як варіант перекис така попалась.
Я 10-15мл заливаю в ситняг. Насчет мхов , думаю не надо так делать. Если не стоит задача от них избавится.
О свежести перекиси никогда не думал, она просто работает.
z00lus, Теж раніше не думав,і користувався успішно,а тут не бере і все. Мох спалив один раз,дав велику дозу і фільтр на довго вимкнув,хотів щоб бистріше подіяло,на другий день мох потемнів) А так,малими концентраціями(для мхів) і вимкненим на 3-5 хв фільтром летальних випадків не було.
Не знаю может у меня "сдвиг по фазе" (кино насмотрелся) но коряги сверху и общее впечатление,шось инопланетное ,"аватаровское"напомнило .Здоровский аквариум!!!zOOlus,давно хотел спросить по поводу грунта,в теме не нашел. Там на фото у Вас кругленькие шарики?
Наностомусов жалко стало. Они бедные вокруг трубок фильтра постоянно жмутся. Особо прятаться им негде от яркого света. Так что это для них домик на какое-то время mumia, грунт да бежевые шарики. JBL вот такой
Наверно меня не правильно поняли,просто коряги сверху мне понравились,не знаю чем,но понравились!За грунт спасибо,интересно бы узнать впечатления и всякие там парамеры(если есть такие данные)влияния на воду.