Re: Полтавский клуб аквариумистов. ===www.aquaforum.ua===
Шановне панство!
Відшумів листОпад, не за горами зимонька-зима із її завірюхами та хурделицями, а нам так і не вдалося в цьому році жодного разу зібратися... То на заваді була гостра політична нестабільність в країні, то зненацьке підвищення цін на все і, відповідно, низька платіжна спроможність більшості людей. Нарешті, все майже налагоджується. Політична нестабільність прийняла хронічну форму і ми вже до неї потроху звикаємо. Також, потроху звикаємо до європейських цін на все. Напевно звикнемо і до низької платіжної спроможності.
Так пак, про що я. А чи не бажає Полтавська громада, шановні акваріумісти та акваріумістки, таки провести спільну зустріч? Поспілкуватися в дружньому товаристві, можливо попити кави, чи з"їсти гуртом піцу. Боюсь, на вулиці, на природі вже холодно буде зустрічатися. А з наближенням Новорічних свят всі кав"ярні та піцерії будуть працювати в напруженому режимі. Та й ціни виростуть.
Пропонуйте, в кого яка думка є з цього приводу?
__________________ Зоомагазин ,,Живая планета". г Полтава, ул. Ленина 61, с 9-00 до 20-00, без перерыва и выходных.
Телефон магазина 68-91-27.
e-mail zoomag@i.ua
Давайте почнемо з головного. З дати проведення заходу.
__________________ Зоомагазин ,,Живая планета". г Полтава, ул. Ленина 61, с 9-00 до 20-00, без перерыва и выходных.
e-mail zoomag@i.ua
Давайте лучше с собранием определятся. Будем собираться, или достаточно интернет-общения? Это даже не моя идея, в этот раз меня попросили.
e-mail zoomag@i.ua
По субботам и воскресеньям скидка на рыбу 10%
Востаннє редагував viv1976: 05.11.2014 о 09:32..
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Afra за це повідомлення:
Цитата:
Допис від Святослав Сергеевич
а что пить будем?)
Да, что хотите.
e-mail zoomag@i.ua
Я сегодня общался с одним ресторатором, на декабрь уже плотно многие кафешки забронировали под корпоративы. Судя по активности в этой теме, Новогодняя встреча полтавских аквариумистов в реале таки маловероятна. Ну, значит нет в ней потребности. Будем общаться в интернете и по телефону.
e-mail zoomag@i.ua
4-го апреля День аквариумиста. Может быть, есть какие-то предложения по празднованию его в Полтавском клубе аквариумистов?
e-mail zoomag@i.ua
У меня своя "дата" это день, 22-я годовщина По своему "праздновать" буду.
Парни (и милые Дамы ) с наступающим Праздником! 8-е Марта ранше, но День Аквариумиста, ИМХО, круче
Как здорово, не смотря ни на что, "что все мы здесь" (с)