|
|
29.05.2006, 17:35
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Минский массив
Дописи: 378
сказав Дякую: 345
сказали Дякую 188 раз(и) в 89 повідомленні
|
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов? ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Arowana
Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.  Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера  !!!
|
А Кокану будет что на ночь почитать...
|
|
|
cказали "Дякую" Mephala за цей допис:
|
|
29.05.2006, 17:41
|
|
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Киев
Дописи: 3.653
сказав Дякую: 2.630
сказали Дякую 2.940 раз(и) в 1.102 повідомленні
|
У Полтавській області міліція затримала дояра за жорстоке поводження з коровами
proUA / 30.08.2005 02:14
Працівники Управління міністерства внутрішніх справ у Полтавській області минулого тижня затримали 39-річного дояра і за сумісництвом сторожа фермерського господарства Лубенського району Полтавської області за те, що він відрізав хвости 12 коровам. Про це заявив представник УМВС у Полтавській області, повідомляють «Українські Новини».
За його словами, перебуваючи в нетверезому стані, затриманий був розсерджений тим, що відмахуючись від мух, його по обличчю сильно вшкварила одна з корів. «Не придумав нічого іншого, як повідтинати хвости коровам», - сказав представник. За його словами, розсерджений дояр вирішив відрізати хвости всім коровам і схаменувся лише тоді, коли тримав у руках хвіст 12-ї корови. При цьому корови сильно ревли від болю і втратили багато крові. Затриманий пояснив це тим, що у нього не витримали нерви.
Зараз працівники міліції порушили кримінальну справу згідно зі ст. 299 Кримінального кодексу (жорстоке поводження з тваринами).
29.05.2006, 17:41
|
|
Живу я тут
Дописи: 243
сказав Дякую: 92
сказали Дякую 147 раз(и) в 46 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
У вас юношеский максимализм. Перечитайте хорошо тему сначала, может наконец поймете, что мы здесь обсуждаем.
|
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе. 
|
|
|
29.05.2006, 17:44
|
|
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
|
Цитата:
Допис від Stepan
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе. 
|
 А вони що, від цього загинуть?
29.05.2006, 17:44
|
|
Придивляюся
Дописи: 75
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 29 раз(и) в 20 повідомленні
|
Ні не загинуть... Як і корови...
|
|
|
cказали "Дякую" blood за цей допис:
|
|
29.05.2006, 17:45
|
|
Guest
|
Цитата:
Допис від Goldenfish
мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....
|
Об этом можно долго рассуждать, но почему бы тогда Вам не вспомнить о зоопарках?
Может быть это нормально для общества и человека вообще - утром покормить собак косточками убиенных животных, а потом целый день рассуждать о злодеяниях других? Мне кажется, что ни один из нас не имеет на это право!
З.Ы. Это всего лишь ИМХО.
|
|
|
29.05.2006, 17:46
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
К риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ?
|
Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.
|
|
|
29.05.2006, 17:48
|
|
|
Цитата:
Допис від blood
Ні не загинуть... Як і корови...
|
Мабуть рослинам "так само" боляче було, як і коровам? Тільки не кажи, звідки я знаю... Та й не знаю я випадків, щоб заради жорстокості рослинам листочки обрізали... 
29.05.2006, 17:49
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Михаил Крокодил
 А вони що, від цього загинуть?
|
Думаю Blood відповів на ваше питання. 
|
|
|
29.05.2006, 17:50
|
|
Придивляюся
Дописи: 75
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 29 раз(и) в 20 повідомленні
|
Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...
А стосовно почуттів дерев... це ще велике питання чи є вони в них, чи ні...
|
|
|
29.05.2006, 17:52
|
|
|
Цитата:
Допис від Stepan
Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.
|
Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.
Припускати можна все що завгодно!
29.05.2006, 17:54
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від blood
Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...
|
Скоро будуть такі,що будуть нас запевняти,що є і ми жорстокі садисти,а Олівера Кнота який показує всім своїм прикладом,як можна жорстоко поводитися з рослинами запропонують посадити в тюрму.
|
|
|
29.05.2006, 17:54
|
|
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
Звідки Ви: Сумы
Дописи: 913
сказав Дякую: 134
сказали Дякую 205 раз(и) в 129 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Stepan
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.
|
Особистий вибір Кокана, делать с СОБОЙ все что ему взбредет в голову. А мой особистий вибір "роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне" и не позволять людям жестоко обращаться с животными. Если у вас есть какие то притензии к моим поступкам, пожалуйста, давайте обсудим это в отдельной ветке, без проблем.
Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
А Вы пытаетесь философствовать на тему аквариумистики в целом. Если вам хочется обсудить абстрактные темы, давайте обсудим проблему Бытия и познаваемости мира, напишем трактат и получим нобелевскую премию. Просто к данной теме, что обсуждается сейчас - это отношения не имеет..... что я вам и пытаюсь обьяснить....
|
|
|
29.05.2006, 17:55
|
|
|
Цитата:
Допис від blood
|
Ага...Тобто, якщо не знайшли ці недалекі вченні відповідного органу, відповідального за почуття у рослин ,це ще не означає, що його немає? Як я вже казав, припускати можна все що завгодно...І піддавати сумнівам також.
29.05.2006, 17:57
|
|
Живу я тут
|
Цитата:
Допис від Михаил Крокодил
Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.
Припускати можна все що завгодно!
|
Про , що я і кажу. 
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:08.
|