Re: Блю Демпси-типа Блю Демпси-или все таки восьмиполосая ===www.aquaforum.ua===
Саме цікаве в цій ситуації, що я ні на одному сайті не бачив весь ряд фотографій від малька до малька в галереї (мальок-дорослі-мальок). І форма малька на останній фотографії дуже нагадує малька астронотусів. Я повністю згідний з вищенаписаним.
Ще додам, що якщо пофотожопити то можна отримати подібні фотографії як на всіх фотосайтах.
Є взагалі інформація, що їх штучно забарвлюють хімією+гормони - тому немає такого поширення малька. Я не думаю, що за рік чи два, протягом якого вони з'явилися їх ніхто не наштампував по повній програмі .
Re: Блю Демпси-типа Блю Демпси-или все таки восьмиполосая ===www.aquaforum.ua===
[1] гугл перекладає:
===
Два "Blues" виховані разом не дадуть повного синього потомства.
Для досягнення повного синього потомство, треба почати з блакитним самцем і звичайною самкою Jack Dempsey.
Потомство, яке дасть ця пара буде виглядати як звичайні Jack Dempseys, але різниця полягає в тому, що вони будуть нести синій ген.
Ця група риб повинна бути вирощена до розміру, коли можна буде визначити самок і відібрати їх і зхрестити з початковим синім самцем.
Потомство цього сполучення дасть деяке число справжніх синіх риби.
Очевидно, що такий проект, не для слабких серцем і потребує величезної кількості об'єктів.
===
почему заглохла тема ?
что нового по Блю Демпсикам? кто что развел ? у кого что выросло с позапрошлого года ( какие получились мальки с моего привоза?) есть просто очередная партия ,да и сами пытаемся разводить хочется знать ваше мнение! Стоит ?! или всетаки очень стоит?!
ПАПА,Привет Андрей ,Конечно стои и даже очень стоит ,так как рыба пользуется большим спросом .Вот только существуют некоторые трудности с разведением.Вообще ты ведь знаешь, что самое главное в этом деле это нечеловеческое сверхтерпение или долготерпение.Думаю в этом году можно будет подвести итоги по проведённой нами работе и отписаться в своей теме по разведению этих рыб.