На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Барахолка > Продавцы и покупатели
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Продавцы и покупатели Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов, а также недобросовестных покупателей.

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 27.01.2018, 13:31   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Стрий Львівська обл.
Дописи: 145
сказав Дякую: 66
сказали Дякую 84 раз(и) в 48 повідомленні
Покупець з Одесси. Олександр. ===www.aquaforum.ua===

В травні минулого року відправив Саші в Одесу стайку трофеусів (молоденькі булу-поінт) і корм Naturefood. Не буду описувати чому я протупив і відправив все без жодної передплати і т.п.. Повірив одним словом... Менше з тим... Все доїхало нормально по його словах, риба жива і здорова і претензій до мене жодних не було і нема.
Але і грошей до тепер я так і не отримав!!!... То чувак в Києві і чомусь фізично не може перевести неповних 4500 грн мені на карту, то чекає зарплату, то він в Литві і до вересня його не буде, то ще затримується і небуле його довше... На телефонні дзвінки не відповідає взагалі від червня, у вайбері пише мені що не в Україні. В вересні на повідомлення у вайбері уже теж майже не відповідає... Я за пів року змирився, грошей я так думаю вже не побачу за ту рибу але "на дурака" видзвонив його в листопаді з чугого телефону, він пообіцяв що на наступний день переведе мені половину а решту до місяця часу і ... прислав на наступний день хіба повідомлення на вайбер щоб я "не переживав"... . І все. Від листопада навіть мої повідомлення у вайбері не перечитує...
Ось його номери тел і скрін контакту з вайбера:
0636437311
0674870615
Хоч чувак казав мені коли замовляв рибку що він з форума але тут я знайшов про нього лише ось таку згадку - http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=139017
Напевне ще важливий такий момент що цей "Сашко" казав мені що займається коралами (коли перший тиждень мені по вухам їздив чому не платить бо типу корали в Києві грузить живі...) і має якесь відношення до одеського магазину Аквалайф, не буду брехати але я зрозумів що він типу співвласник...
Ось така історія....
Майте на увазі.
Ніколи б не подумав що і серед акваріумістів є свої Остапи Бендери.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Screenshot_2018-01-27-13-12-25-395_com.android.contacts[128].png
Переглядів: 597
Розмір:  578,2 КБ
ID:	620154  

Valeriy1978 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую Valeriy1978 за це повідомлення:
Gooners (27.01.2018), sofiko (22.03.2018), ZiFed (27.01.2018)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:15.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts