На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Аквариум
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Аквариум "Колбы", обсуждение аквариумов, полностью укомплектованных оборудованием, тумбы, материал для изготовления....

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 14.02.2024, 19:00   #1
Акваріум на землі.
Придивляюся

Звідки Ви: Тернопільська обл
Дописи: 20

сказав Дякую: 11
сказали Дякую 6 раз(и) в 4 повідомленні
Anatolik Anatolik поза форумом 14.02.2024, 19:00
Рейтинг: ()

Вітаю. Надихнувшись відео на ютубі про акваріуми на землі вирішив відновити своє улюблене і закинуте хоббі. Дуже спокусило те, що не потрібно докладати великих зусиль, витрачати багато часу на догляд, підміни води, фінансові витрати на добрива і подачу СО2. Але поринувши з головою у форум в пошуках детальної інформації, та вивчення данної теми зрозумів, що на мене чекає більше броблем ніж я очікувава і не все так просто й однозначно, но від своєї мети відступати не хочу, бо саме через цю ідею повернувся в акваріумістику і виготовив свій другий акваріум на 250л. В звязку з цим шукаю однодумців і акваріумістів з досвідом, як позитивним, так і негативним по запуску і утримувані акваріума на землі. На форумі мало людей, які ділилися досвідом в даній темі, або вибачте я погано шукав))).
Тому в мене є перше запитання і прошу поради. По Юдакову землю рекомендується використовувати з грядки з нейтральною кислотність ph-7, але багато акваріумістів остерігаються використовувати таку землю аби не занести в акваріум зайвих проблем, тому купляють готову землю в магазині. Де я не шукав в нас землю, кругом кислотність 5.5-6.5 і в основному торфяна суміш. Чи можна використати такий грунт?
Переглядів: 6458
Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" Anatolik за цей допис:
dvvd (21.02.2024)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:23.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts