Не о тестах, Мне напрмер очень нравится ПТЕРО альгин, очень мягко действует, и не просто действует, а работает. И при этом борода уходит, а креветки живы.
Ждем. Кстати, фотографы, а нету случайно фотки с вручением тестов, с аукционом, особенно где сам папоротник?
в следующий раз согласуем с тамадой программу и ракурсы для фото и все выйдет красивее а пока спишем на первый блин, который. как известно, бывает комом.
Ну а вообще, классные фото!
Маркес, да все в порядке, я эти два дня провел в борьбе с машиной, которая в субботу вечером наказала меня еще на пару сотен гривен. По вечерам просто играли со скучающим жутко сыном, уже не до видео было. Пинакл - будет, но не завтра Надо и семье внимание уделить...
Нарешті я знайшов час для розміщення результатів роботи з тестами Ptero.
В першу чергу хочу подякувати всім членам Паралельного регіонального Полтавського "Аквафоруму-2011" за довіру в проведенні тестувань. Також хочу подякувати спонсорам за надані тести Ptero.
Ну що ж, розпочнемо.
1. Інформація про акву з якої брались проби води:
- акваріум запушений близько середини вересня.
- об'єм 250 л.
- вода надана Полтававодоканал (відстояна близько 12-15 годин)
- ґрунт галька річкова
- фільтр внутрішній
- рослини які наділив Isander2008 (за що йому велика подяка)
- риба: скалярії, неони, тернеція, мулінезія.
- вношу добрива для рослин "Аквафлора 3" відповідно до рекомендацій на листу-вкладишу
- підміна води 1 раз в два тижні 50%
2. Проби води брав перед підміною і чисту з під крану. Обидві проби були передані також знайомим, які провели дослідження якісних показників в незалежній лабораторії.
Проведення тесту проходить дуже просто:
1. Відкрив гарненьку кольорову коробочку з тестом.
2. Вийняв шприц (для відмірювання води), ємність для змішування води і реагентів, пляшечка із реагентом, шкала з показниками.
3. Прочитав інструкцію на коробці.
4. Виконав операції.
5. Приклав до шкали.
Все "просто і геніально"!!!
3. Плюси. Мінуси. Висновки.
Плюси: Головним плюсом тестів Ptero - є простота і швидкість проведення тестів. В мене це перші спроби роботи з тестами такого типу, але не було труднощів. Дуже проста і зрозуміла інструкція з використання тестів.
Приємно вразила відповідність показників тестів Ptero і лабораторних досліджень.
Також вагомим плюсом є ціна тестів Ptero!
Мінуса: Не сподобались ємкості з рідиною для тестів. Деякі прийшлося відкривати з прикладанням великих зусиль та застосування лещат.
Висновки: На мій погляд всі тести знайдуть свого споживача на ринку, думаю їх досить добре оцінять, як початківці аквалюбителі, так і професіонали "монстри" своєї справи.
Фото з показниками тестів мого акваріума наведено нижче.
Прошу суворо не осуджувати, це перше моє тестування і перший доклад.
Дякую.
P.S. Передам тести всім бажаючи для тестування води в ваших акваріумах.
Востаннє редагував ArtseR: 02.12.2011 о 02:28..
Ці 17 користувач(ів) сказали Дякую ArtseR за це повідомлення:
Вот мой скромный фильм, который я обещал...Конечно со временем добавлю и наши последние фотки Потому, что,-
Все невозможное сделаем сегодня, а вот с чудом прийдется подождать...
Вот мой скромный фильм, который я обещал...Конечно со временем добавлю и наши последние фотки Потому, что,-
Все невозможное сделаем сегодня, а вот с чудом прийдется подождать...
И лиц прекрасных отраженье...
Веселый парень, этот Игорь Маркес. Игорь, я тебя помню, еще когда ты в Горбаевской посадке продавал редкие книги, а я их покупал. Году, эдак, в 1981... Помнишь? Дюма и Даниель Дефо в четверть месячной зарплаты за том?
__________________ Зоомагазин ,,Живая планета". г Полтава, ул. Ленина 61, с 9-00 до 20-00, без перерыва и выходных.
Телефон магазина 68-91-27.
e-mail zoomag@i.ua
По субботам и воскресеньям скидка на рыбу 10%
e-mail zoomag@i.ua
По субботам и воскресеньям скидка на рыбу 10%
Только бизнесмен из меня получился не очень...Книги - это моя любовь и страсть, ну конечно же после жены и аквариума...А сколько я их отреставрировал за последие 11 лет...Даже были книги 16 века...Здорово.А я помню одну из Ваших первых точек, кажется возле магазина Джунгли был магазин с тканями, и Вы открыли там маленький киоск... Почему то запомнилась эмблема с доберманом... Вот где спустя многие годы встретились...Не, ну прикольно...Здорово!