|
|
19.12.2011, 11:15
|
|
запуск першого акваріуму
Придивляюся
Звідки Ви: Львів
Дописи: 69
сказав Дякую: 8
сказали Дякую 5 раз(и) в 5 повідомленні

19.12.2011, 11:15
Рейтинг:
()
Доброго дня, запускаю перший свій акваріум, почитавши ваш форум дечого дізнався но потребую порад, акваріум 154 літри довжина 85 см висота 45, оборудовання світло(три лампи дві philips 18w/154-765 і одна посередині philips 18w 33-640, фільтр атман at -f305 нагрівач viaAqua glass heater 200w, гравій, плюс добавки(препарат кондиціонер для швидкого запуску акваріуму ptero аква старт), очищаюча бактерія sera bio nitrivec
Водорослі
1Cryptocoryna nana
2 Echinodorus Tropica
3 Lilaeopsis mauritiana
4 Echinodorus tricolor
5 Echinodorus Grosse Bar
6 Cryptocoryna Tropica
Тепер декілька питаннь одразу вибачаюсь якщо дуже примітивні початківець в цій справі
1. чи достатньо для першого запуску обладнання ? і взагалі підходяще обладнання для мого акваріуму
2 чи достатньо для першого запуску рослинок
3 у фільтрі для води стирчить трубка вона повинна виходити на верх ну ще декілька питань походу завтра на перід вдячний за поради
|
Переглядів: 7360
|
21.12.2011, 14:03
|
|
Придивляюся
|
Re: запуск першого акваріуму ===www.aquaforum.ua===
Вот хочу в суботу купити і запустити мечоносців, анциструсів двох видів, ще пропонують мені як бонус пельвікахромісів і креветки черрі чи варто їх брати?
|
|
|
21.12.2011, 14:09
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Сумы
Дописи: 692
сказав Дякую: 1.352
сказали Дякую 449 раз(и) в 194 повідомленні
|
http://kotipes.com/node/show/511.html почитайте.рыбка интересная,но я бы не брала.просто если брать чисто цихлидник,то да,и искуственные растения.
остальные нормально,черрики прикольные креветки,при хороших условиях плодятся хорошо,интересно за ними наблюдать,они как таракашки,по хорошему.ИМХО.
|
|
23.12.2011, 12:57
|
|
Придивляюся
|
Підскажіть планую сьогодні поїхати зробити тест води в моєму акваріумі, можете дати якусь силку чи написати які результати має дати тест щоб можна булоб запускати рибок
|
|
|
23.12.2011, 13:49
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Винница, Калиновка
Дописи: 125
сказав Дякую: 23
сказали Дякую 17 раз(и) в 17 повідомленні
|
Відповідь: Re: запуск першого акваріуму ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від ucmiru
Підскажіть планую сьогодні поїхати зробити тест води в моєму акваріумі, можете дати якусь силку чи написати які результати має дати тест щоб можна булоб запускати рибок
|
мда, как по мне то это все только лишние понты и трата денег плюс времени, 10 лет назад никто даже и не думал какой пш в воде и все остальное, налили, отстояли, подогрели (по мере возможности, так как обогреватели были не у всех (солевые со стержнями от батареек и трубкой буквой U) и запустили население
помню сам по себе временами после замены води (100% замены) через пару часов запускал рыб, все живы плодились и росли
решать вам, но советов слушайтесь !!! 
|
|
|
23.12.2011, 20:48
|
|
Придивляюся
|
Доброго вечора докупив компресор сьогодні tetratec APS150 на100-150 літрів поставив і змінив напрямок фільлтра додаю фотки акваріуму завтра планую запускати рибок, меченосців, барбусів, гупі можливо стайку неонів, акваріум працює тиждень чи потрібно завтра підмінити воду, чи тільки через тиждень коли будуть вже рибки тиждень і тоді 30% підмінити яке враження по фото акваріуму чи правильно я все розположив підкажіть чекаю ваших думок і порад
|
|
|
26.12.2011, 09:44
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Винница, Калиновка
Дописи: 125
сказав Дякую: 23
сказали Дякую 17 раз(и) в 17 повідомленні
|
Відповідь: запуск першого акваріуму ===www.aquaforum.ua===
подмену воды сделаешь через неделю (две) после запуска рыб, вода всеравно помутнеет после запуска рыб
|
|
|
28.12.2011, 09:57
|
|
Придивляюся
|
Появився досить не приємний запах води в акваріумі, думаю це повязане з сухим кормом який даю рибкам, можливо забагато давав, взагалі порадьте який корм краще давати? і що зараз робити щоб позбутись цього запаху? підмінити воду?
|
|
|
06.01.2012, 20:03
|
|
Придивляюся
|
Христос Родився, вітаю усіх з Різвяними святами, докупив ще рибок в свій акваріум, підскажіть чи не забагато рибок я запустив і чи сумістимі вони між собою
1. молінезії чорні 2шт
2. Меченосці 2 шт
3. Два сома анцитруса 2шт
4. неонів голубих 7 шт
5.даміо рожеві 4шт
6. Тернеція 2 шт
7.Барбус вишнеіий 2шт
8 півник фіолетовий 1шт
9 кардинал 2 шт
10 Расбора клинопятнистая 5 шт
11 ще одна рибка не памятаю назви похожа на меченосця золота но з більшими очима
|
|
|
07.01.2012, 07:54
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Мариуполь
Дописи: 1.573
сказав Дякую: 771
сказали Дякую 793 раз(и) в 548 повідомленні
|
Замки надо убрать. Посуда пусть лежит, может кто и поселиться. Я бы почистил стекла ,просифонил грунт( мог закиснуть) ,подменил бы воды процентов 30, уменьшил свет на месяц до 5 часов в день( досвет вечером с 16 до 21 часа). Ну рыб бы с недельку покормил только живыми кормами или заморозкой умеренно 1 раз в день. А всю химию, что была куплена для запуска аквариума спустил бы с балкона или подарил бы еще какому нибудь начинающему аквариумисту - пусть помучается.Лучше найти литра 3 старой аквариумной воды и влить в свой или кинуть горсть старого грунта. Будет дешевле и полезнее. Деньги на химию - деньги на ветер.
Из всех рыб пострадал петух т.к. нет островка плавающих растений, где бы он мог спрятаться от всей этой шустрой команды. Кинте на воду длинностебельных мелколистных плавающих растений - роголистник,элодею и т.д. Петуху дом нужен. Я подозреваю, что он облюбовал фильтр.
|
|
|
cказали "Дякую" Сергей Николаевич за цей допис:
|
|
07.01.2012, 09:37
|
|
Придивляюся
|
Хімії не лию вже нею не користуюсь, заляв при першому запуску акваріуму,можливо зробив помилку зараз вже не користуюсь, тобто така кількість риби на мій акваріум не забагато і вони сумістимі між собою? читав різні відгуки на рахунок підміни і сифонки першої пишуть що її робити потрібно не раніше чим через місяць після запуску риби, в моєму випаку буде не зарано
|
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:39.
|