Начало создания нового скейпа.Правая часть аквариума не сделана вообще.Так что она не в счет.Левая чуток доработается и добавится то,что будет значимой частью скейпа.А также добавятся корни,торчащие из камней
Re: Призрачный шепот природы,270 л ===www.aquaforum.ua===
Acrobat, як такий акваріум може не сподобатись,а якщо ще у вас і креветки прзорі-то ваш задум взагалі добре вдався.Бажаю успіху і процвітання вашому чудовому акваріумі. tytanik, до чого це запитання?Що ви хочете від мене,спілкуйтеся виключно по темі.
Мені здаеться, що все "скляне" і "прозоре" на фото не "запляше".
Потрібно щось інше, може форумчани, слідкуючі за темою, підкажуть варіанти.
А на крайняк, якщо скалярії, то лише чорні і не молодь, а дорослі.
ІМХО, звістно...
Был добавлен песок на дорожки, чтоб посмотреть как смотреться будет.
Пару папоротников и эхинодорус нежный
И ветка слева, в которую всуну индийский папоротник.
И черный фон прицепил
Вода конечно очень мутная))).Сразу видно, что я здесь был))
Цитата:
Допис від BRATISLAVA
а бывают скейпы без растений?
лично мне больше нравилась начальная картинка - задумчивая и мистическая, больше интриги что ли...
Ну вообще есть с очень минимальным кол-ом растений скейпы.Да,без растений аквариум по особому смотрелся.Мне тоже очень нравилось,но просто задумал изначально другую картинку).
Не знаю що можна придумати,треба подумати як підібрати рибок під відповідну назву,але якщо акваріум гарно рослинами розростеться потрібно заводити рибок з темнуватим забарвленням,так воно буде краще дивитися на фоні зелених рослин.Треба ще щось придумати...
Мені здається без рослин важко зробити дуже гарну композицію,акваріум без рослин якийсь голий...Acrobat, також я думаю в ваш акваріум підійдуть рослини зі світлим забарвленням,адже темнуваті ,будуть зливатися з корягами та каменями,а світлі легко виділятися на фоні коряжок та каменів.