Вітання,
пропоную вашій увазі здійснення мрії акваріуміста креветочника-deep blue tiger shrimp(принаймні такі замовляв- реально деякі світліші від deep blue, але темніші від просто blue-але то ще й від віку креветки і умов утримання залежить)
-лот-6шт
лінія не з гуртовні, а з приватної колекції і серед тих креветок, що приїхали всі були сині і всі живі. Замовляв собі з Німеччини по 11евро/шт. До ціни додалось пакування 15евро і експресс почта по Німеччині 20евро+70грн на таксі по Львову(приїхали в ночі), дорога з Німеччини до Львова обійшлася просто пляшкою пива товаришу який привіз

(пощастило, що їхав на свята до дому).
Замовив 22шт(бо якщо замовити 10шт(стільки хотів придбати особисто для себе) всі транспортні видатки ті ж і собівартість однієї шт була б вищою.
Так як для мене то чималі гроші то частину креветок хочу продати і стартовою ціною є чиста собівартість.
стартова ціна 900грн за 6шт
ціна для України-дорого, знаю, але й креветка не для простих смертних, а для справжніх поціновувачів і колекціонерів.
-крок-5грн
-закінчення аукціону-2.01.2010. 22.00
-штрафний час-10хв
-Доставка поїздом-автобусом за рахунок покупця
-Доставка не лише по Україні, а куди завгодно за кошт покупця і під його відповідальність
-БЛіЦ Ціна-2000грн!!!
Ще додам, що дана креветка не є складною в утриманні і мало чим в тому відношенні відрізняеться від тигра звичайного(трохи менш плодюча), чи навіть дикої неокардини. Витримує високі концентрації нітратів, хоча на відміну від дикої неокардини потребує більше кисню у воді, а вода може бути і середньої твердості. Загалом простіша від будь якої градації crystal red shrimp, і навіть від Hummel. Висока ціна обумовлено в основному тим, що це високоселекційна форма з високою декоративною вартістю.
То ж робимо ставки!!!!!!!
тут посилання для детального ознайомлення:
http://www.planetinverts.com/Blue%20Tiger%20Shrimp.html
І декілька моїх фоток: