|
|
19.09.2014, 19:56
|
|
Administrator. Голова правління Всеукраїнської Асоціації Акваріумістів
Звідки Ви: м. Київ
Дописи: 9.544
сказав Дякую: 3.032
сказали Дякую 20.705 раз(и) в 3.394 повідомленні
|
Re: Запущен в бета-тестирование аукцион Аквафорум ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від KRustik
Александр Бешлега, есть просьба сделать так, ч.б. во время печатания суммы ставки в аукционе не выпадало окно со ставками, какие ты уже делал в предыдущих аукционах.
|
Если это возможно, то сделаем. Но думаю, это функция браузера.
|
|
19.09.2014, 20:51
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 349
сказав Дякую: 36
сказали Дякую 161 раз(и) в 150 повідомленні
|
Не знаю чи обговорювалось чи ні но "Личные сообщения" на аукціоні і на форумі було б не погано обєдинити що б їх можливо було і там і там побачити... бо на прикладі зробив ставку, виграв лот а лист від продавця побачив аж через декілька днів, коли зайшов на аукціон, а на форумі буваю частіше...
|
|
|
cказали "Дякую" svs_svs за цей допис:
|
|
19.09.2014, 20:58
|
|
|
Цитата:
Допис від svs_svs
Не знаю чи обговорювалось чи ні но "Личные сообщения" на аукціоні і на форумі було б не погано обєдинити що б їх можливо було і там і там побачити... бо на прикладі зробив ставку, виграв лот а лист від продавця побачив аж через декілька днів, коли зайшов на аукціон, а на форумі буваю частіше...
|
Думаю, это не реально, так как это все же 2 разных площадки. А вот извещение на емейл сделать не мешало бы.
Что касается редко заходите на аукцион, то как то не логично, сделали ставку и не заходите. Значит оно Вам не надо. Иначе заходили бы и контролировали. Это раз. Во-вторых, если выиграли, Вам на почту пришло письмо, что Вы победили. На почту тоже редко заходите?
|
|
19.09.2014, 21:05
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, (ст.м.Лукьяновская)
Дописи: 2.756
сказав Дякую: 4.236
сказали Дякую 4.757 раз(и) в 1.359 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Александр Бешлега
На почту тоже редко заходите?
|
Вчера создал аукцион - письмо не пришло, как ранее было.
Появилась ставка/новая ставка - письмо не пришло, как ранее было.
Недавно закончились мои аукционы, и о том что определен победитель - письмо не пришло, как ранее было.
В Спаме писем нет.
19.09.2014, 21:00
|
|
|
Может сделать тут на форуме какой то индикатор личных писем на аукционе, подумаем
|
|
cказали "Дякую" Олександр Бешлега за цей допис:
|
|
22.09.2014, 10:21
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 349
сказав Дякую: 36
сказали Дякую 161 раз(и) в 150 повідомленні
|
Цитата:
Может сделать тут на форуме какой то индикатор личных писем на аукционе, подумаем
|
Було б доволі непогано
|
|
|
20.09.2014, 19:09
|
|
Член Всеукраїнської Асоціації акваріумістів
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 3.807
сказав Дякую: 1.445
сказали Дякую 2.464 раз(и) в 1.266 повідомленні
|
Как убрать уведомление из раздела "Ожидающие оплаты", если лот не будет оплачиваться? В данном случае это было тестовое принятие предложения, но может и другие причины у кого-то будут.
Возможен только один вариант - "отметить что оплачено", который ведет к появлению извещения в разделе "ожидающие отправки". Там тоже только через подтверждение. И это все ведет к отправке дезинформирующих писем несостоявшемуся покупателю.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Immortal Kosha за це повідомлення:
|
|
21.09.2014, 10:39
|
|
|
Цитата:
Допис від Immortal Kosha
Как убрать
|
В списке на устранение
Цитата:
Допис від vladimirovich
Половину аукционов "контролируют" боты (программы-роботы)
|
Это не программы-роботы. Это функция аукциона, которой могут пользоваться все. Эта функция присутствует на всех авторитетных аукционах мира.
Востаннє редагував Александр Бешлега: 21.09.2014 о 10:50..
|
|
|
21.09.2014, 18:31
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Киев, академгородок
Дописи: 5.506
сказав Дякую: 2.434
сказали Дякую 3.930 раз(и) в 2.017 повідомленні
|
Александр Бешлега,
Саша, еще раз для тех, кто в танке))), если подряд две одинаковые ставки стоят в аукционе, то кто выигрывает?
http://www.aquaforum.ua/auction/auct...d1%80%d0%b8-2/
точка в 120грн (наша переписка) и в 145грн?
|
|
|
cказали "Дякую" Ёшка за цей допис:
|
|
21.09.2014, 18:52
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Киев, Троещина 067-397-61-51, 050-440-45-64
Дописи: 8.135
сказав Дякую: 4.065
сказали Дякую 3.081 раз(и) в 1.599 повідомленні
|
Хорошо бы вернуть резервную цену, т.к. пропадает смысл ставить низкую цену на старте. Хорошая была страховка для продавца. Думаю не стоит забирать у него данную возможность. Кто не захочет перестраховываться, а захочет продать товар во что бы то ни стало по стартовой цене, просто не будет выбирать данную опцию, как и многие другие при размещении своего лота.
|
|
21.09.2014, 20:49
|
|
Член Всеукраїнської Асоціації акваріумістів
Звідки Ви: Харьков
Дописи: 3.807
сказав Дякую: 1.445
сказали Дякую 2.464 раз(и) в 1.266 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Рыбачок
Хорошо бы вернуть резервную цену, т.к. пропадает смысл ставить низкую цену на старте. Хорошая была страховка для продавца. Думаю не стоит забирать у него данную возможность. Кто не захочет перестраховываться, а захочет продать товар во что бы то ни стало по стартовой цене, просто не будет выбирать данную опцию, как и многие другие при размещении своего лота.
|
Большинству это как раз мешало, тем более в закрытом виде, именно поэтому и отключили. Старт=резерв и неча тут перестраховываться типа "вы там торгуйтесь сколько хотите, а я все равно меньше чем за ХХХ не продам" - элементарное неуважение к покупателю. Хотите страховаться - ставьте минимум за который не жалко отдавать лот. Если и возвращать, то в каком-то другом виде.
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Immortal Kosha за це повідомлення:
|
|
21.09.2014, 23:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: м.Надвірна, Івано-Франківська обл.
Дописи: 556
сказав Дякую: 362
сказали Дякую 479 раз(и) в 307 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Рыбачок
|
Рыбачок, при всій моїй повазі до Вас, не можу погодитися. Як продавець хочете однією кулею двох зайців убити. Поясню на прикладі. Ось вам стартова ціна 1 грн. Дешевше борща! Налітай! І знайте усі мою доброту і безкористливість! Покупець налітає, намагаючись купити дешевше. І не факт, що купить дешево, бо таких "халявщиків" вистачає. Ваша мета, як продавця, досягнута. Ви привабили увагу до свого товару. Погодьтеся, що покупця приваблює реальна можливість купити дешевше. І це нормально, рівноцінно як і намагання продавця продати дорожче. У випадку з резервом реалії такі. А! Так ви шари захотіли, халявщики! (так ніби продавець, який у іншому випадку десь виступає у ролі покупця, відмовиться від шари в ім'я своїх високих ідеалів) А я ж скільки праці і коштів вклав! А ### вам! Дешевше ХХХ не віддам. Не віддасте? Маєте повне право. Вклали працю і кошти? Честь Вам і хвала за результат. Все це Ви вкладали добровільно, задля задоволення свого хоббі. А потім ще вклали працю і кошти для того, щоб створити надлишки, які можна реалізувати, з метою прибутку. І це також нормально, і ніхто цього не осуджує (все це як правило, за винятками зумовленими певними обставинами). Але тоді будьмо чесними один з одним, і не будемо лукавити, мовляв ціна 1грн. Шукаймо компроміс на старті між ціною в 1грн. і резервною. Специфіка нашого захоплення накладає свій відбиток і на аукціон. Тому не вважайте це якимось протиставленням продавців/покупців, бо наші ролі можуть постійно змінюватися. Ми всі в однакових умовах. Але як би нам не хотілося продати дорожче, кінцеву ціну встановлює лох-покупець, якого ми стараємося розігріти. Дорівнює вона тій сумі, з якою він згідний попрощатися добровільно. А хто платить, той і музику замовляє. Чому б не зробити це добровільне прощання більш комфортним?  На багатьох інших аукціонах резервна ціна оплачується додатково. Шукаймо компроміс у величині цієї додаткової оплати. І не такий вже продавець беззахисний перед безпредєльщиком-покупцем. Не забули? Ми привабили багатьох низьким стартом. Так нехай у цій суперечці, чесній і безкомпромісній, народжується істина  Крім того продавець може впливати хід аукціону шляхом подачі додаткової інформації про лот, і чисто психологічними прийомами. Чому б не зробити це комфортним вже в цьому випадку для продавця? Продумати як можна збільшити значення коментів на самому ауці, у старій версії це приваблювало багатьох. Можливо перенести коментарі вище, одразу за ставками, а не десь там нижче плінтуса за картою. Чи виділяти їх особливим шрифтом. Ну такі ми люди, що навіть дрібниці впливають на наші рішення, що тут поробиш. Чи створити можливість загружати фото у коментах, як на форумі. Не знаю чи можливо це технічно, але додаткову увагу це привабило б точно. Або якимсь іншим чином. Словом було б бажання. Як кажуть, під лежачий камінь... Вибачте за очевидність і " многа букаф".
|
Ці 2 користувач(ів) сказали Дякую Cenzor за це повідомлення:
|
|
21.09.2014, 20:49
|
|
|
Цитата:
Допис від Ёшка
|
Ира, немного терпения и объяснять ничего не надо будет. Мы полностью переработали систему ставок. Лидер всегда будет выделен жирным шрифтом. Думаю, еще день и обновимся. Там очень большой пакет переделок.
Цитата:
Допис від Рыбачок
|
Тут все сильно кричат на счет этой опции. Пока не включим, но буду искать компромис
Востаннє редагував Александр Бешлега: 21.09.2014 о 20:59..
|
|
|
21.09.2014, 22:14
|
|
Живу я тут. Лауреат конкурса "Аквариумист года 2006"
Звідки Ви: Киев, академгородок
Дописи: 5.506
сказав Дякую: 2.434
сказали Дякую 3.930 раз(и) в 2.017 повідомленні
|
Цитата:
Лидер всегда будет выделен жирным шрифтом.
|
ок, а то я уверила свою сестричку, что она выигрывает, а оказалось, что нет 
|
|
|
20.09.2014, 20:09
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Рiвнe
Дописи: 185
сказав Дякую: 32
сказали Дякую 127 раз(и) в 103 повідомленні
|
Хотели как лучше а получилось как всегда!!! Уходили от проблемы аппов а наткнулись на программ роботов. Половину аукционов "контролируют" боты (программы-роботы). Зачем такие аукционы??? Верните старые аукционы или запретите участие программ в аукционах. А то как то себя лохом чувствуешь))
|
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую vladimirovich за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:30.
|