Результати опитування: Какой аквариум Вам понравился?
|
1.
|

|
57 |
18,39% |
2.
|

|
48 |
15,48% |
3.
|

|
43 |
13,87% |
4.
|

|
140 |
45,16% |
5.
|

|
60 |
19,35% |
6.
|

|
153 |
49,35% |
7.
|

|
31 |
10,00% |
8.
|

|
82 |
26,45% |
9.
|

|
143 |
46,13% |
 |
|
17.11.2016, 00:28
|
|
Придивляюся
Звідки Ви: Киев
Дописи: 6
сказав Дякую: 40
сказали Дякую 22 раз(и) в 6 повідомленні
|
Re: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Спавач
может мне кажется но работы там минимум..
|
А ви шановний, не берете до уваги що зібрати матеріал це вже велика праця.... я сумніваюсь що учасники ці коряги, рослини та живність брали в магазині. Творці цих робіт намагаються звернути увагу на красу рідних водоймищ, а ви та вам подібні "критики" можуть тільки язиком чесати та в муку пердіти (вибачте за брудну лайку)
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Аsтронотуs за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 05:53
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Херсон
Дописи: 1.142
сказав Дякую: 10.327
сказали Дякую 5.938 раз(и) в 1.060 повідомленні
|
Відповідь: Re: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Спробую трохи відгавкатись. Я не ГУРУ, більше того - людина не складна, тому маю право. Як, до речі, будь хто вільно висловити свою думку, якою би критичною вона не була.
Оффтоп
Якщо зможу. Складне завдання, бо не всі думки чітко виражені, не всі аргументи деструктивної критики зрозумів
Цитата:
Допис від Спавач
.Создаётся впечатление что надувают
|
[QUOTE]
Хибне враження. Більшість акваріумів орієнтована на прискіпливу оцінку компетентного жюрі. За життєздатність чи не найбільша кількість балів. Дочекаємось вердикту суддівської бригади, та повернемось до діспуту. :-Згода?
Цитата:
..врятли они жывые (тем более не было времени создать натурально всё)что бы мне гуру здешние не говорили..нашу лилию не так просто в аквариуме прижыть в столь короткий термин..
|
Запевняю, всі рослини живі, в моєму випадку з Дніпра, частково з Кошової. На 80% всі цілі й після фотосесії. Але деякі, на жаль, постраждали. Попропадало старе листя, але з'явились молоді пагони. Тому мушу визнати -дійсно, восени складнувато адаптувати на всі сто відсотків рослини з природніх водоймищ.
Цитата:
и вообще чет все в абстракцыю ударились..чёрный квадрат итд..с таким посылом здесь мог бы выиграть биотоп с унитазом посреди аквариума..хотелосьбы ГУРУ этого форума посоветовать быть попроще..Ато иногда ваш бред аж зашкаливает
|
А ось тут, звиняйте. Маю право на власне бачення. Подобається кому, чи ні. Відповідає очікуванням, стереотипам, стандартам чи ні, чорний квадрат Казиміра Малєвича - то його квадрат. Моє - то моє. Маю право. Не влаштовує? То створіть свій власний квадрат чи будь яку іншу геометричну фігуру. А ми пооплодуємо. Можливо.
Цитата:
Извените если кого обидел но это чисто моё мнение..
|
Не переймайтесь. Вважаю, що той, хто щось зробив в рамках цього чи будь-якого конкурсу - має чітке розуміння, що не коників з гімна ліпив. Тому чого ображатись на ненадто аргументовану, ненадто конструктовну критику?
А за розумні підказки відповідального критика чого не подякувати? Буду тільки радий.
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 06:47
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород
Дописи: 284
сказав Дякую: 1.280
сказали Дякую 538 раз(и) в 156 повідомленні
|
Дякую всім за критику. Кажучи про свою роботу, я нею не задоволений. Планів зробити щось цікаве було досить багато, але вийшло так....
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую sergiyko за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 06:48
|
|
Живу я тут
Дописи: 284
сказав Дякую: 1.280
сказали Дякую 538 раз(и) в 156 повідомленні
|
А от яка робота моя, скоро буде відомо)
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую sergiyko за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 07:28
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від sergiyko
Дякую всім за критику. Кажучи про свою роботу, я нею не задоволений. Планів зробити щось цікаве було досить багато, але вийшло так....
|
Загальну справу робимо.
Нічого страшного в п'яти хвилинах ганьби за своє "пороблено", особисто я не вбачаю - гріє душу думка про те, що хоча б щось зробив для справи.
А скористатись гарною порадою в ціком доречній критиці - то справа мого подальшого розвитку. Як бути не вдячним за конструктивну критику?
Інша справа - охаяти ні про що, тут можна і посперечатись. Така справа не повинна страждати через, вибачаюсь, поп...деньки "не о чем". Справу розвитку акваріумістики буду захищати не зважаючи на особистості. Всьома засобами.
Сподіваюсь на розуміння.
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 08:33
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Украина, г. Днепропетровск
Дописи: 113
сказав Дякую: 181
сказали Дякую 112 раз(и) в 42 повідомленні
|
Цитата:
Допис від Спавач
.с таким посылом здесь мог бы выиграть биотоп с унитазом посреди аквариума..
|
Чего-то мода в последнее время пошла об унитазах в акве говорить. Странный народ......зачем говорить???, поставьте себе унитаз в акву и участвуйте в конкурсе, посмотрим - сколько голосов Ваша работа наберет?
Критика - серьезная штука, надо бы покорректнее высказываться. Нет других слов - тогда лучше промолчать
|
Ці 6 користувач(ів) сказали Дякую vladaa333 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 10:32
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Червоноград
Дописи: 6.045
сказав Дякую: 6.217
сказали Дякую 5.157 раз(и) в 2.310 повідомленні
|
Критика дело хорошее,но должна быть конструктивной,и желательно подкреплённой своими успехами на почве аквариумистики. 
|
|
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Andrew1 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 16:18
|
|
Активний участник форуму
Звідки Ви: Витебск . Беларусь
Дописи: 930
сказав Дякую: 7.466
сказали Дякую 3.785 раз(и) в 805 повідомленні
|
Отдал свои голоса за 4 ; 5 ; и 8.
Почему?
4 - очень напомнило виденное не один раз как пример впадение ручья в лесную речку.
8 - реальное мелководье любого водоема средней полосы.
Такие биотопы , являясь заядлым рыболовом вижу постоянно - очень реалистично.
5 - это симбиоз художественного видения автора и биотоп старицы небольшой речки.
А вообще все работы шикарны!!!
А некоторым " критиканам " я бы посоветовал походить по берегам родных водоемов, понырять с маской, а потом попробовать воспроизвести что либо из увиденного. Если получится лучше чем представленные тут работы - то мы все придем к тебе учиться аквадизайну.
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую ander67 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 17:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
і знову я.
дуже радий, що після моєї критики було декілька конструктивних відповідей.
продовжую дискусію
[QUOTE=Mykhaylo;3295205]Вибачте, а Ви бачили хоч раз поведінку окуня не в акваріумі, а у водоймі? Особливо як вони зграєю атакують малька? Окунь поза згараєю в природі - це нонсенс, зазвичай мімімум 15 стоять поряд.
А щупачки стоголітки в малих річках стоять попід кладками, а навколо сотні малька? А що робиться по берегам річки, яка підмила корені вільх, які нависають над водою.
Так що якщо б шостому акваріумі немає рослин і батато риби - це аж ніяк не говорить про те, что такого немає в природі, навпаки такі "пейзажі" в малих річках попід берегом глибоководних ділянкок ("ям") скоріше норма, ніж виключення.
- Михайле, ви пишете про природні водойми, в акваріумі окуні кожен сам за себе, і якщо хтось із слабших не хоче уступати найсильнішому - той його заб'є до смерті. тому в акваріумі їх запускати зграєю можна лишень для фотографування.
L.I.N.K. - чому ви так намагаєтесь довести, що я неправий?
ми з вами просто по-різному розуміємо як цей конкурс, так і саму суть біотопного акваруіму Для мене це цілісна автономна система, яка може існувати тривалий час, і в якій мешканцям комфортно жити. І не потрібно мені доводити, що за два місяці жодна щука не з'їла жодного окуня, чи що за цілий місяць сом жодного разу не зсунув декорації. чи ви дійсно вважаєте це досягненням?!
і ще - на мілководді крім коряг і зграй окунців живе багато водних рослин, які є невід'ємною частиною будь-якого біотопу...
Вячеслав69 - повністю з вами згоден щодо рослин, у мене прижились усі, крім останнього рдеста, якого садив у середині жовтня. взагалі, такі рослини як кушир, елодея, уруть, глечики, ряска - абсолютно безпроблемні; а от рдести, як фенікс, мусять переродитись і дуже люблять увагу і турботу.
Карача - я фотографував для конкурсу акваріум №1 і мені дуже прикро, що вийшла така проблема з якістю. Ви отримали 2 фото, одне конкурсне, інше - технічне (як того вимагають умови конкурсу), і мені дуже прикро, що ви виклали саме технічне фото, зменшивши при цьому шанси біотопу при голосуванні. Надсилаю невеликий фрагмент конкурсного фото, проблем із якістю в нього немає

|
|
|
cказали "Дякую" Aleron за цей допис:
|
|
17.11.2016, 17:50
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Миргород, Полтавская обл.
Дописи: 2.900
сказав Дякую: 3.136
сказали Дякую 7.314 раз(и) в 1.569 повідомленні
|
Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
L.I.N.K. - чому ви так намагаєтесь довести, що я неправий?
... Для мене це цілісна автономна система, яка може існувати тривалий час, і в якій мешканцям комфортно жити. І не потрібно мені доводити, що за два місяці жодна щука не з'їла жодного окуня
|
А где я писал что щука никого не съела? Приведите цитату, а не ваши домыслы. Начали притягивать факты за уши, поэтому на этом наш с вами диалог закончен.
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую L.I.N.K. за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 18:19
|
|
Живу я тут
|
Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від L.I.N.K.
на этом наш с вами диалог закончен.
|
Прикро.
Насправді, каюсь дуже тішить факт, що тема викликає таку палку діскусію. Це добре! Не задарма попрацювали!
Мій заклик - потиснувши руки, продовжуємо взаємоповажаюче спілкування. Тільки загальній справі на користь.  .
|
|
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую Вячеслав69 за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 18:45
|
|
Живу я тут
Дописи: 121
сказав Дякую: 1.054
сказали Дякую 420 раз(и) в 95 повідомленні
|
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Вячеслав69
взаємоповажаюче спілкування
|
і тільки таке!!! 
Ці 4 користувач(ів) сказали Дякую -шут- за це повідомлення:
|
|
17.11.2016, 19:04
|
|
Модератор клуба "Цихлидка"
Звідки Ви: Миргород.Полтавская обл.
Дописи: 10.419
сказав Дякую: 12.838
сказали Дякую 17.148 раз(и) в 5.557 повідомленні
|
Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Aleron
Карача - я фотографував для конкурсу акваріум №1 і мені дуже прикро, що вийшла така проблема з якістю. Ви отримали 2 фото, одне конкурсне, інше - технічне (як того вимагають умови конкурсу), і мені дуже прикро, що ви виклали саме технічне фото, зменшивши при цьому шанси біотопу при голосуванні.
|
Еще раз повторяю.....Две попытки загрузить Ваше фото не увенчались успехом.
С остальными порядок.Почему - обратитесь к специалистам.
А Вы имея оригинал можете тут что хочешь выложить.
|
|
cказали "Дякую" Карача за цей допис:
|
|
18.11.2016, 00:55
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Вінниця
Дописи: 517
сказав Дякую: 408
сказали Дякую 1.795 раз(и) в 377 повідомленні
|
Відповідь: Re: Відповідь: Голосование.Конкурс - Биотоп отечественных водоемов. ===www.aquaforum.ua===
Цитата:
Допис від Карача
Еще раз повторяю.....Две попытки загрузить Ваше фото не увенчались успехом.
С остальными порядок.Почему - обратитесь к специалистам.
А Вы имея оригинал можете тут что хочешь выложить.
|
Володимире, я дуже вам вдячний за хорошу організацію конкурсу, за підтримку і терпіння! Ви надихаєте і мене, й інших любителів брати участь у конкурсах, рости і розвиватись.
єдине в проблемі з фотографією - вона не на моїй стороні, я сам спеціаліст і такі речі контролюю і перевіряю. я просто хочу зрозуміти, де стався збій, що і як робити наступного разу, щоб наступні 4-5 місяців роботи над новим біотопом не пішли як ці.
L.I.N.K. - який же ви гарячий...
Вам важко було нормально і детально пояснити? бачу, що так, тому спробую це зробити сам на основі отриманої інформації. Біотоп задумувався як максимально автономний, де для щуки було запущено живий корм у вигляді дрібних окунців. отак я його розумію зараз...
і наостанок. Колеги, я прошу вибачення за те, що, декого з вас образив своїми коментарями (включаючи й цей), я просто захищав власну точку зору, власний досвід, намагався розібратись і зрозуміти ваші роботи. І прошу на майбутнє - критикуйте конструктивно, пояснюйте, доводьте свою точку зору, не потрібно тиснути авторитетом.
Дякую за розуміння. і дарую ось ці мої снепи однієї прекрасної української водойми 
|
|
|
Ці 7 користувач(ів) сказали Дякую Aleron за це повідомлення:
|
|
19.11.2016, 11:59
|
|
Живу я тут
Дописи: 652
сказав Дякую: 1.483
сказали Дякую 1.348 раз(и) в 435 повідомленні
|
Считаю, что одна фотография не дала возможности раскрыться конкурсным работам, особенно тем, что с растениями они получились немного плосковатыми. Возможно оценки были бы иными если бы мы увидели эти работы в 3-4 плоскостях. Например, работа №5- интересная задумка,-там ведь коряги и дно "водоема" выходят "из берегов", на представленной фотографии это еле заметно.
Но я понимаю, что такие были условия конкурса и тут не в малой степени сыграло еще и искусство фотографа. На следующих конкурсах нужно учесть и разрешить предоставлять 4-6 фотографий одной работы.
Для себя сделала вывод, мыслить нужно легко свободно и смело.
Как по мне, все работы стерильные-чистые, вылизанные, а ведь наши водоемы не такие, там все заросшее, притрушенное, мрачноватое но при этом завораживающее.
Можно было бы их состарить , притрусить.
Повторюсь, очень классный конкурс! Негативные высказывания некоторых форумчан не стоят даже обсуждения.
Все работы достойные! Всем удачи!
|
Ці 10 користувач(ів) сказали Дякую Innki за це повідомлення:
|
|
 |
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:43.
|