18.05.2015, 19:22
|
|
Живу я тут
Звідки Ви: Київ, Троєщина
Дописи: 780
сказав Дякую: 349
сказали Дякую 296 раз(и) в 212 повідомленні
|
+Киев. Спирулина для подъема анциструсов, и прочих растительноядных ===www.aquaforum.ua===
Спіруліна у пігулках по 250 мг. Склад: 100% спіруліна. Використовується для вигодовування малька анциструса та інших риб, раціон яких переважно з рослинних компонентів. Також є улюбленою стравою у креветок. Ентузіастами спіруліна додається до саморобних кормів. В наявності також є спіруліна тверда. Вона не так швидко розчиняється у воді, і за рахунок цього менше потрапляє у грунт та воду.
Ціна - 50 коп./пігулка при замовленні до 500 шт. є в наявності
45 коп./пігулка при замовленні від 500 шт., є в наявності
40 коп./пігулка при замовленні від 1000 шт., є в наявності + безкоштовна доставка Новою Поштою.
Спіруліна чиста, медичного призначення. Тобто можна використовувати як біодобавку не тільки для риб, а і для їх володарів. Пігулки не відраховуючи важу точними вагами + декілька грамів - отже якщо ви замовили 100 пігулок, ви гарантовано отримаєте їх не менше 100.
Будьте уважними при розрахунках за замовлення платіжними картами. ПриватБанк (мабуть інші банки також) стягує за перерахунок коштів деякий відсоток від суми переводу як комісію за послуги. Комісія може бути стягнута як з платника, так і з отримувача коштів. У мене прохання до замовників враховувати суму комісії, яка стягується з платника. Суму моєї комісії враховувати не треба.
Телефон для зв'язку: 0975390919
Востаннє редагував george_ua: 30.06.2018 о 14:25..
|
|
|
Ці 9 користувач(ів) сказали Дякую george_ua за це повідомлення:
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи
HTML код Вимк.
|
|
|
Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:03.
|