На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Акваріум та обладнання > Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....)
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Прочее оборудование (контроллеры, дозаторы, системы СО2 ....) Раздел не для самоделок. Обсуждение фирменного оборудования

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 19.05.2023, 09:48   #30
Придивляюся

Звідки Ви: Київ
Дописи: 1
сказав Дякую: 0
сказали Дякую 3 раз(и) в 1 повідомленні
Re: Заправка СО2 в Киеве? ===www.aquaforum.ua===

Коли заправка мого 2-літрового CO2 балона перетворилася на справжній тягар, тому що по перше ніхто у Києві не горить бажанням заправляти такі маленькі балони, а по друге усі вони пропонують свою послугу тільки по буднім дням. Та й поводять себе так, ніби то вони проявляють для мене небачувану люб'язність тому, що в них там, начебто, ешелони з цистернами очікують на заправку, а я відволікаю їх своїм балончиком.

Тоді я помітив фірми, які доставляють 10-літрові заправлені балони на заміну порожніх. На цю послугу існує постійний попит серед торгівців пиво-води напоями і таке інше.
10-літровий балон я одразу купив у такої фірми https://pegasgas.com.ua/ за 3700ГРН, а наступного дня вони мені його доставили, за підйом (15+кг) у квартиру доплатив 100
Тепер, коли газ в моєму балоні закінчиться, я замовлю його заміну за 450ГРН + підйом, от і все.
Сподіваюся 10 літрів мені вистачать приблизно на 6 місяців і, мені здається, це найвигідніший спосіб постійно мати CO2

Востаннє редагував samir: 20.05.2023 о 10:23.. Причина: насправді 2-літрового балону висточало більле ніж на місяць
samir поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 3 користувач(ів) сказали Дякую samir за це повідомлення:
Bahmut (19.05.2023), mardgik (01.07.2023), Parsh (19.05.2023)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:29.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts