На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Террариумистика > Палюдариум > Палюдариумные растения
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Палюдариумные растения Водные, прибрежные, наземные

Параметри теми Параметри перегляду
Prev Попередній допис   Наступний допис Next
Старий 31.01.2014, 18:15   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Хмельницкий (093-693-25-67)
Дописи: 2.423
сказав Дякую: 2.246
сказали Дякую 1.426 раз(и) в 847 повідомленні
help Рослини для палюдаріума які там можуть рости! ===www.aquaforum.ua===

Всім доброго вечора!

Виникло у мене бажання створити палюдаріум. Все ніби зрозуміло скло, різні грунти, лава, коряги, рослини підводногої частини палюдаріума, а от коли стало питання щодо рослин частини суші то застопорило. Думав почитати на форумі у відповідному розділі, а там окрім ряски нічого... Також хочу щоб рослини на суші виконували роль фітофільтра. Та ще й такий нюанс, що це не звичайний палюдаріум! Може для рослин "суші" це не так критично, але параметри нижче.
Щоб було більш зрозуміло:
1). палюдаріум створюється під лабіринтових риб рода Parosphromenus Linkei. Щодо отримання самих цих чудових представників лабіринтових то допомога з боку Клубу "Parosphromenus" в ФРН. Кому цікаво тема тут і тут.
2). створюється біотоп (намагаюсь строго) о. Калімантан (звертаю увагу під Parosphromenus Linkei).
3). параметри води GH1-2, kH0-1, pH3,5-5,5 - під ці параметри буде підбиратись растючка підводної частини. Можливо надводна частина рослин буде рости при таких параметрах, не знаю порадьте хто може. Вода буде використовуватись осмосна+дощова.
4). планується обприскування надводних рослин форсунками "Туман", палюдаріум закритоого плану.
5). води для 1-2 пар Parosphromenus Linkei буде 30-40 літрів.
6). розміри палюдаріума 60*50*60 (дов*шир*вис), зверху покровне скло.

7). щоб досягти необхідних параметрів води також буду дути СО2 - без нього ніяк не втримати такі параметри.

Тема по створенню цього палюдаріума буде створено окремо з фото як все робилось. В даній темі намагаюсь вияснити які рослини в принципі можуть рости в палюдаріумі (бо такої інформації не знайшов у цьому розділі) і в часності, що мене більше цікавить рослини під параметри які вказані вище і строго під біотоп о. Калімантан. Також може хтось підкаже які це рослини і де такі є можливість придбати.
Завчасно дякую всім за корисні поради, точні назви рослин (по можливості з їх описом).
Тобто по можливості максимально наповнити дану тему корисною для всіх з даного питання інформацією. Можливо щось упустив...
Чекаю ваших коментарів.

Востаннє редагував chelovek_73: 31.01.2014 о 21:08..
chelovek_73 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Ці 5 користувач(ів) сказали Дякую chelovek_73 за це повідомлення:
aleco (31.01.2014), Dellmoon (14.11.2014), Sl@vik (31.01.2014), V-V-F (03.02.2014), YxYs (31.01.2014)

Share/Bookmark

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:03.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts