Ця тема присвячена київським магазинам, що можна фізично відвідати.
Субʼєктивні оцінки стосуються лише мого досвіду відвідання цих магазинів.
Можливо ваш досвід відрізняється
(діліться, буду рад коментарям). Можливо, досвід он-лайн покупки у цих магазинах зовсім інший.
Магазини присвячені акваріумістиці
Студія аквадизайну Maksimov AquaDesign Studio
Адреса:
вул. Юрія Глушка 9-А, м. Київ
Вебсайт:
maksimov.com.ua
Телефон: +380 97 487 19 96
Соціальні мережі:
Мій досвід:
- Асортимент риб та рослин
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
- Соціальні мережі
Відвідування студії Артема Максимова - це найкращий досвід. Я туди можу приїхати просто так, бо то супер-приємне місце. Мабуть лише у
Київському міському Будинку природи було так саме цікаво, як у магазині Maksimov AquaDesign Studio.
Доречі, це єдиний магазин, де я бачив великий вибір коряг і каміння, і місце де можна поекспериментувати з хардскейпом. Я як раз там купляв каміння і коряжки для свого
Dennerle Nano Cube 20L.
Рекомендую підписатися на їх соціальні мережі, бо команда студії дійсно старається і випускає цікаві
(пізнавальні) матеріали.
Ціна на продукцію буде вищою за інші відвідані мною магазини. Але особисто я готовий заплатити трохи більше, що б отримати такий приємний досвід від відвідання магазину.
Зоомагазин-ветлікарня Vet Family dr. Likhachova
Адреса:
Харківське шосе 12, м. Київ
Вебсайт:
vetfamily.kiev.ua
Телефон: +380 93 233 68 85
Соціальні мережі:
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
- Соціальні мережі
Дуже цікавий магазин із великим вибором рибок і рослин. Багато інших тваринок. Привітливий і професійний персонал.
Акваріумні рибки, зоомагазин акваріумістики на Житомирській
Адреса:
вул. Ореста Васкула 25/23, м. Київ
Вебсайт: N/A
Телефон: +380 93 258 07 64
Соціальні мережі:
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
- Соціальні мережі
Приємні продавці-консультанти
(мабуть тут теж із власником розмовляв), є цікаві риби і інші створіння. Магазин потребує ремонту, а краще переїзду у якесь більш цивільне місце.
Єдиний магазин акваріумістики, окрім Студії Максмимова, куди я повертався и буду приїждати ще.
Моя Рибка
Адреса:
просп. Георгія Гонгадзе 20/1, м. Київ
Вебсайт:
moyaribka.com.ua
Телефони:
- +380 97 574 10 20
- +380 93 699 89 85
Соціальні мережі:
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
- Соціальні мережі
Стоячи перед будинком де розташований магазин, я вагався, а чи хочу я туди заходити. Всередині так само, як і ззовні.
Продавець-консультант був гарним, але вибір був дуже скудним, і стояла така духота, що довго находитися у магазині я не міг. Придбав равликів і ретирувався. У соціальних мережах постять нові надходження, іноді бувають цікаві позиції.
Дискус
ЧП Стамахин Л.М.
Адреса:
вул. Гетьмана Павла Полуботка 46/2, м. Київ
Вебсайт:
diskus.kiev.ua (не працює)
Обговорення магазина на Форумі:
маг. "Дискус" Киев. м. Черниговская.
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
- Соціальні мережі
Відвідування цього "магазину" стало тригером для написання теми. Бо такої зневаги до себе, як до покупця, я не відчував давно. Мене як повернуло у 90і. Судячи з обговорення цього магазину на Форумі, колись він був краще. Але навіть його локація у глухому підвалі і відсутність ремонту свідчать про те, що ці дні давно залишились у минулому. А досвід такий - приїхав за 40 хвилин до закриття. Продавець
(я так розумію власник?) десь порхався у задній частині магазину. Почав дивитись що є в наявності
(доречі, були цікаві рослини і риби). І тут половина світла вимикається. Виходить продавець і без ніякого вступу питає чи будемо ми щось купляти. Я дещо замешкався, бо в мене немає якоїсь конкретної потреби - шукаю щось цікаве. Я щось спитав в нього
(здається про креветок, що були в одному за акваріумів), і продавець почав більше собі під ніс казати, що йому потрібно уйти, і що він через мене забуде що він вже вимкнув у магазині, а що ні. Я зауважив, що до закриття ще 40 хвилин і я пів години спеціально їхав щоб відвідати магазин - але його це не зупинило. Він продовжив вимикати світ. І що б не вибиратись із цього підвалу у суцільній темряві я вирішив піти. Все одно риб вже не було видно. Не знаю, чи людина була хвора, чи на підпитку, але бажання повторно відвідати це місце в мене навряд чи зʼявиться.
Мережеві магазини із зоотоварами
Епіцентр
Вебсайт:
epicentrk.ua
Адреса:
Кільцева дорога 1Б, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
Багато акваріумів із рибою, багато місця на полицях, але вибір такий собі.
Адреса:
вул. Полярна 20Д, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
Єдине місце де бачив у продажу (і купляв) рослини від Лотос К, вирощені in vitro.
ElitZoo
Вебсайт:
elitzoo.com.ua
Адреса:
вул. Антоновича 50, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти N/A
БелліZoo
Вебсайт:
bellizoo.com.ua
Адреса:
вул. Володимира Сосюри 3В, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
В магазині працює досвідчений консультант Антон, що розуміється на рибках.
Вибір хоч і не великий, але знати про такий магазин має сенс.
FANZOO
Вебсайт:
fanzoo.ua
Адреса:
вул. Антоновича 155, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти
ZooУголок
Вебсайт:
zoougolok.com.ua
Адреса:
бульвар Миколи Міхновського 16А, м. Київ
Мій досвід:
- Приміщення магазину
- Продавці-консультанти N/A
Якщо ви знаєте цікаві магазини у місті Києві, що вартують уваги - пишіть, мені буде цікаво до них завітати і подивитись.