ремінералізатор для креветочників: AQUAHIM SPIRITOL MINERAL CRYSTAL PROFFI
-
№ аукциона:
#33970
-
Расположение:
-
Старт:
21 марта 2015 15:48
-
Список наблюдения:
AQUAHIM SPIRITOL MINERAL CRYSTAL PROFFI — використовується для мінералізації осмосної або дистильованої води. Підвищує як загальну, так і карбонатну жорсткість води. Містить всі основні мінерали і мікроелементи, необхідні для підготовки ідеальних параметрів води, роблячи її придатною для утримання особливо вибагливих видів креветок.
У дуже м’якій воді, бідній мінералами, креветки зазнають труднощів з линькою і втрачають яскравість забарвлення, спостерігається висока смертність, особливо у молодняка креветки.
MINERAL CRYSTAL PROFFI — покращує плодючість креветок, полегшує проходження процесу линьки, сприяє зміцненню панцерного покриву і підсилює насиченість кольору. Данний препарат стабілізує значення Ph.
Для утримання та розведення декоративних видів креветок рекомендується притримуватись таких параметрів води:
карбонатна жорсткість (Кh) на рівні 1-2.
кислотність (Рh) на рівні 6.2-6.8.
загальна жорсткість (Gh) на рівні 4-6.
Склад: кальцій (Ca), магній (Mg), калій (K), залізо (Fe), марганець (Mn), бетаїн.
MINERAL CRYSTAL PROFFI не містить хлоридів і натрію у своєму складі.
Застосування: перед додаванням в акваріум MINERAL CRYSTAL PROFFI необхідно розчинити у воді в окремій ємності. З розрахунку 1 мірна ложечка без гірки (3,5гр.) на 15л води. Протягом декількох хвилин мінеральні солі повністю розчиняться у воді і даний розчин можна заливати в акваріум. При цьому, рекомендується вирівняти температуру розчину з температурою акваріумної води.
В приготовленому розчині співвідношення кальція(Ca) до магнію(Mg) — 4:1, карбонатна жорсткість(Кh) — 1, загальна жорсткість (Gh) — 4. Після кожного використання переконайтеся, що баночка щільно закрита!
[B]Термін і умови зберігання:[/B]
4 роки при температурі не вище 30 градусів Целься. Зберігати щільно закритим в недоступному для дітей місці.
Уникати попадання на слизові оболонки. Після використання вимити руки. Не вживати у їжу.