Показати повну версію : Тернопільський акваклуб - бути чи не бути?
Aqua_Lub
14.06.2007, 08:53
Є пропозиція створити Тернопільський клуб (а може і клюб ;) ) акваріумістів!!!
Тернопіль звісно маленьке містечко, але з великими можливостями і бажанням...
Тому я вважаю, що нам треба групуватися, щоб швидше отримувати інформацію, сприяти вирішенню питань, що стосуються акваріумістики, залучати власників Зоо-магазинчиків, отримувати знижки, проводити обмін-продаж-купівлю рибасіками, "банками", тощо...
Можна згодом проводити засідання, зустрічі і т.п. для вирішення проблем і звісно святкуваннь...
Прошу всіх Тернополян відгукнутися, що підтримують таку ідею
Я підтримую і всебічно буду допомагати у створенні цього об'днання.
Богдан New!!!
14.06.2007, 09:38
Дуже радий що є в Тернополі люди які готові до об"єднання заради акваріумістики. Наскільки мені відомо десь на микулинецькій існує зареєстрований клуб акваріумістів, але якщо непомиляюсь він діє типу "совдеповскої структури", хоча думаю можна його знайти і попробувати організувати разом. Я наприклад можу посприяти в отриманні знижок в зоомагазинах, ну і звичайно готовий приймати активну участь в буденних перепетіях клубу.
На Микулинецькій це станція Юних Натуралістів.
А про співпрацю з магазинами - досвід спілкування із ними негативний . На мою думку співпраця між форумчанами більш продуктивна.
Богдан New!!!
14.06.2007, 09:48
Супер, нас вже троє !
Пропоную організувати перший збір, можна принести хто що може на віддачу.
Я можу принести декілька анциструсів.
Доброго ранку усім! З власного досвіду: з юнатами, зазвичай , кащі не звариш, в усіх окрім києвських , запорізських та донецьких не та кваліфікація. А взагалі успіху вам, це, як я розумію , буде перший на Західній Украіні клюб акфаманіяків?
Доброго ранку усім! З власного досвіду: з юнатами, зазвичай , кащі не звариш, в усіх окрім києвських , запорізських та донецьких не та кваліфікація. А взагалі успіху вам, це, як я розумію , буде перший на Західній Украіні клюб акфаманіяків?
Дякую за підтримку!
Скоріш завсе у Богдана не було думки з ними звязуватись , це була просто інфа.
Супер, нас вже троє !
Пропоную організувати перший збір, можна принести хто що може на віддачу.
Я можу принести декілька анциструсів.
На початок краще , організувати просто зустріч із знайомством.
Богдан New!!!
14.06.2007, 11:09
На початок краще , організувати просто зустріч із знайомством.
Нема питань, я просто думав що такий варіант зацікавить більшу аудиторію "аквалюбів", халяву люблять всі :)
Нема питань, я просто думав що такий варіант зацікавить більшу аудиторію "аквалюбів", халяву люблять всі
Особливо юнати, дати б ім волю, а то б вони й на щію і біофаку і всім акваріумістам сіли!
А про співпрацю з магазинами - досвід спілкування із ними негативний . На мою думку співпраця між форумчанами більш продуктивна.
Хоть я и не в Тернополе, но не так далеко, даю 20% скидки, если откроетесь.
Aqua_Lub
14.06.2007, 12:54
Хоть я и не в Тернополе, но не так далеко, даю 20% скидки, если откроетесь.
Рівне не далеко, перевозка товарів не довго, в тому числі риб...
Так що ми потроху обростаємо "сочуствующими" і "акфаманіаками" - це радує...
Значить є перспектива... Будемо збирати "штики"!!!
Aqua_Lub
14.06.2007, 12:58
...Я наприклад можу посприяти в отриманні знижок в зоомагазинах, ....
Богдан, що це означає... ? Зі знижками? Чи як?
Я, наприклад, в нашу бібліотеку можу підкинути десь 2 DVD, з літературою акваріумною + програмки (енциклопедії та різні розрахункові)...
Все було скачане в свій час з українського сайту, яким курировав в свій час наш Адмін
Aqua_Lub
14.06.2007, 13:01
VAB! А ти з Тернополя, бо в тебе Чернігів в підписі?
Чи може переїхав до нас - піднімати аквакультуру регіону? ("шютка" :))
Богдан, що це означає... ? Зі знижками? Чи як?
Я, наприклад, в нашу бібліотеку можу підкинути десь 2 DVD, з літературою акваріумною + програмки (енциклопедії та різні розрахункові)...
Все було скачане в свій час з українського сайту, яким курировав в свій час наш АдмінПросто нужно убедить ваших торговцев, что вы будете стройными рядами приводить к ним своих соклубников и с каждым днём всё больше и больше, будут тогда вам и скидки и диковинные девайсы, но одного желания ребята не достаточно, я лично преклоняю голову перед теми, кто в состоянии подобное организовать и тянуть, повторюсь тяяянуть, что нелегко, с любой точки зрения (материальной, моральной и т.д.) Если вас на всё это не хватит, то оставите вы кучу беспризорных аквариумистов, которым некуда будет приткнуться. Успехов Вам и выдержки!
З Чернігова я, просто люблю Західну Украіну, і вболіваю за вітчізняну акваріумістику! Пробачте як вліз не в свою спараву! ( Що до переізду - я переізжаю до Києва , підіймати вітчізняну біологію!)
Марусёна
14.06.2007, 13:19
Є пропозиція створити Тернопільський клуб (а може і клюб ;) ) акваріумістів!!!
Тернопіль звісно маленьке містечко, але з великими можливостями і бажанням...
А Тернополь -очень милый, уютный, гостеприимный
и зеленый городок! В прошлом году была - ой как мне понравилось!!!!
А пиво какое в Микулинцах....мЯчта, а не пиво! code69
Так что удачи в добром деле!!!:)
Молодцы! code69 Тем более, что все наблюдали за организацией Запорожского клуба - совсем и не страшно, народ подтянулся :)
Подкидываю идейку - по Тернопольским магазинам разложить для покупателей листовки с адресом форума. Пусть одна из 10-ти, да сработает!
А "грязючка" как , понравилась больше Вам, или Вашей растючке.:)
Aqua_Lub
14.06.2007, 14:11
З Чернігова я, просто люблю Західну Украіну, і вболіваю за вітчізняну акваріумістику! Пробачте як вліз не в свою спараву! ( Що до переізду - я переізжаю до Києва , підіймати вітчізняну біологію!)
Дякуємо за любов! Влізли як раз в свою справу - акваріумістику...
Наука - теж дуже добре...
Aqua_Lub
14.06.2007, 14:15
Молодцы! code69 Тем более, что все наблюдали за организацией Запорожского клуба - совсем и не страшно, народ подтянулся :)
Подкидываю идейку - по Тернопольским магазинам разложить для покупателей листовки с адресом форума. Пусть одна из 10-ти, да сработает!
Приїзжайте ще. Як сформуємо свої ряди, то запросимо в гості...
А Микулинецьке - справді на Західній Україні точно найкраще пиво - бо живе на живій воді (в тому секрет пива)... Вибачте за рекламу, але це так...
Дякуємо за ідею...
Богдан New!!!
14.06.2007, 16:30
Ну що, наколи і де б'єм стрєлку?
Ну що, наколи і де б'єм стрєлку?
Бажано у вихідні .
Богдан New!!!
14.06.2007, 16:52
[QUOTE=Марусёна;169564]Подкидываю идейку - по Тернопольским магазинам разложить для покупателей листовки с адресом форума. Пусть одна из 10-ти, да сработает!
/QUOTE]
А це доречі ідея. Була б ще якась рекламка яку можна надрукувати прямо з форума.
Богдан New!!!
14.06.2007, 16:56
Давайте зберемся або в суботу вечерком десь в парку в палатках з пивом, або в неділю зранку в районі пташки.
Давайте й інші ідеї.
Вот-вот ... И наблюдали попытку организации Полтавского клуба.... Неудачную попытку...:confused: в Полтаве выходит один аквариумист, да и тот - собака...:)
Вот-вот ... И наблюдали попытку организации Полтавского клуба.... Неудачную попытку...:confused: в Полтаве выходит один аквариумист, да и тот - собака...:)
Один у нас в губернии порядочный человек - прокурор, да и тот, если разобраться порядком, свинья........
Давайте зберемся або в суботу вечерком десь в парку в палатках з пивом, або в неділю зранку в районі пташки.
Аква люб , де збераємось?
Выпив, я рассудил трезво.
Не начинайте хорошее дело с большей пьянки, а то закончится оно вносстронотусом и вмордустомусом.....
Выпив, я рассудил трезво.
Не начинайте хорошее дело с большей пьянки, а то закончится оно вносстронотусом и вмордустомусом.....
І в думках не має! Я живу за містом і тому постійно на "колесах" - ця умова взагалі виключає вживання алкоголю (крім дома).
Aqua_Lub
15.06.2007, 08:09
Давайте краще в неділю, біля птічого базару, десь на 10.15, біля Тараса з мотилями (беру в нього мотиль постійно)
Богдан New!!!
15.06.2007, 09:12
Де цей Тарас стоїть в критому ринку, чи на дворі?
Час зустрічі впринципі підходить.
Aqua_Lub
15.06.2007, 11:31
Де цей Тарас стоїть в критому ринку, чи на дворі?
Час зустрічі впринципі підходить.
Може він і не Тарас, але стоїть на дворі зразу при вході, найчастіше справа, основний товар мотиль...
Може він і не Тарас, але стоїть на дворі зразу при вході, найчастіше справа, основний товар мотиль...
Починається, Тарас , а може не Тарас.
Давайте домовимось інакше, а то як рябі коні будемо шукати один одного.
Богдан New!!!
15.06.2007, 12:10
Мій номер 097 7419450 - Богдан
Біля входу в криту птічку з правого боку на 10.15 в неділю.
Мій номер 097 7419450 - Богдан
Біля входу в криту птічку з правого боку на 10.15 в неділю.
Підтримую. Телефон записав.
Ще б Аквалюб нас підтримав.
Я пыдтримую я буду . доречы я ще в недылю маю купити рибок ы можу рподати своїх. а на рахунок створення клубу то я звами .
Шановні акваріумісти , можете нас привітати , перша зустріч відбулась!
При згоді чотирьох Теронополян на зустріч прийшло троє ( кворум є).
Вона пройшла в дружні , теплій обстановці із знайомства , обміном інформації про своє "господарство" , про свої уподобання , поведінку і апетити своїх улюбленців і тп. і тд.
На порядку денному були питання:
- залучення нових членів і популяризація об'єднання ;
- можливість проведення зустрічей "під дахом над головою".
Конструктивних ідей було мало , тож обговорення і подачі нових ідей було перенесено на подальші зустрічі.
Тернополяни які є учасниками форуму не вагайтесь , приєднуйтесь.code69
Aqua_Lub
18.06.2007, 16:18
Підтримую, приєднуйтесь!!!
Будемо вважати датою створення клубу 17 червня 2007 року, були Юра, Павло, Богдан... інші не дійшли :)
Охват Марьян
20.06.2007, 19:30
З 1995 по 1999р було товариство акваріумістів в екологічному центрі (Кубанська 12а),це станція юних натуралістів у Львові в нас багато в той час збиралося юнатів які зараз є професійними акваріумістами так що робота не пропала зря треба ділитися інформацією і з юнатами.
Дуже радий що є в Тернополі люди які готові до об"єднання заради акваріумістики:010:
Богдан New!!!
19.07.2007, 15:31
Тернополяни, може пора зібратись вдруге?
Я непроти.
Тернополяни, може пора зібратись вдруге?
Я непроти.
Я теж , але на таку спеку не деже хочеться лишній раз дому виходити.
Богдан New!!!
19.07.2007, 16:37
Планувати вже можна :) , а по ходу побачим.
В мене в офісі кондиціонер поставили така лафа, навіть нехочу виходити надвір.
Планувати вже можна :) , а по ходу побачим.
В мене в офісі кондиціонер поставили така лафа, навіть нехочу виходити надвір.
З собою його не потягнеш:)
Охват Марьян
02.12.2007, 17:54
Щось сусіди Ви закинули ідею створкння "Тернопільський акваклуб"
А ми вже тут (http://www.aquaforum.lviv.ua/news.php) і тут (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/index.php) :)
Aqua_Lub
03.12.2007, 18:40
Клуб існує таки, але баз сайту, збираємось на птічці, по сто грам буває випиваємо, шукаємо рибу класну по Україні, останній візит в Одесу з наших здійснив.
Колись збагатимось, тоді і за сайти візьмемось з тех.підтримкою.
Богдан New!!!
08.12.2007, 10:11
Може зберемось завтра? Я цеоліт принесу, який обіцяв.
Aqua_Lub
08.12.2007, 11:37
Може зберемось завтра? Я цеоліт принесу, який обіцяв.
Блін, не получиться ... я завтра в Львові буду, хіба щось зміниться.
ПРивіт всім . Не забувайте про мене . Я доречі хотів запропонувати продати своїх риб деяких. А саме : Гурамі жемчужні -6 штук по 7 грн за штуку і тернеції 5 штук по 5 грн за штуку . Кого цікавить то напишіть .
Aqua_Lub
08.12.2007, 17:38
ПРивіт всім . Не забувайте про мене . Я доречі хотів запропонувати продати своїх риб деяких. А саме : Гурамі жемчужні -6 штук по 7 грн за штуку і тернеції 5 штук по 5 грн за штуку . Кого цікавить то напишіть .
"Нажаль" я в партії цихлідників...
Богдан New!!!
10.12.2007, 14:19
Гураміків пару можу забрати, якщо зможеш оприділити. Який розмір?
Тернополяни, буду у вашому місті 11-12.06, порадьте "рибні" місця :)
Рибні місця у нас дуже сумні , по-російськи звучить краще ТОСКА ...:)
Хіба що в Неділю на базарі .
А щодо клюбу треба організовувати , я обома руками ЗА !
До 10-ти чол . можна збиратись у мене , буде більше попробуємо щось придумати з приміщенням ...
Aqua_Lub
10.06.2010, 16:01
Буває часом класна риба на ринку, але рідко.
Є ідейні високопідготовлені досвідчені акваріумісти. Зустрічаються переважно на "птічці" і в інтернет-павутині.
Клуб затих. Але якщо Сергій захоче, то буде справжній клуб і в Тернополі.
Але цього повинні хотіти всі аква-фанати.
Давайте в Неділю в 10 зустрінемось на базарі і обговоримо всі питання .
Aqua_Lub
10.06.2010, 20:28
ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ ПОЧАЛОСЬ?!?! :)
Teren777
24.01.2011, 09:38
Привіт усім акваманякам !! перш за все вітаю усіх із Новим роком!!! нехай счастить!!
У мене питтання а де зараз знаходиться *птичка* і ваш клуб?
Aqua_Lub
24.01.2011, 12:00
Дякуємо за вітання з таких далеких країв!
Пташиний ринок знаходиться біля комплексу Ювілейний (за ним), вул. Злуки. Зустрічі по неділях близько 12-00.
Клуб знаходиться:
1. основа база клубу (основний літраж акваріумів там)- масив Сонячний, район школи №22, магазин продуктів "На сходах". Вхід ззаду приміщення. Вивісок поки немає, але може і не треба, бо всякі ласі на чуже занадяться;
2. є й інші точки з акваріумами, але то "кон*спіратив*ні" квартири... ;)
Teren777
26.01.2011, 17:23
Дякуємо за вітання з таких далеких країв!
Пташиний ринок знаходиться біля комплексу Ювілейний (за ним), вул. Злуки. Зустрічі по неділях близько 12-00.
Клуб знаходиться:
1. основа база клубу (основний літраж акваріумів там)- масив Сонячний, район школи №22, магазин продуктів "На сходах". Вхід ззаду приміщення. Вивісок поки немає, але може і не треба, бо всякі ласі на чуже занадяться;
2. є й інші точки з акваріумами, але то "кон*спіратив*ні" квартири... ;)
Дякую за інформацію буду в Тернополі обовязково загляну до вас молодці що займаетесь классним хоббі бо Я вже було подумав що все вмерло ...У мене ще така ностальгія за *птічкою* що була колись на східному та за магазином *Природа*
Aqua_Lub
26.01.2011, 19:22
Дійсно, ностальгія є не тільки у вас, ми також часом згадуємо колишні "точки".
Чекаємо у гості. Приймемо, поспілкуємось, обговоримо, затвердимо, замочимо... :)
Teren777
27.01.2011, 11:57
:)code17 Dyakuyuo!!!
Хлопці, приймайте Бережани!!! Сам завів акваріум з нового року, та часто їжду в Київ, де набираюся досвіду і від добрих людей рибок і рослин.
Доречі, маю два півника чорних вроді самці, віддам, але самовивозом. Їм в мене некомфортно в розсаднику, а в загальний їм зась.
Aqua_Lub
01.02.2011, 21:46
У нас більше африка (в основному танганіка), америка (крупняк), азії мало. Проте думаємо будемо розширюватись.
Приймайте в ряди Тернопільських акваріумістів :)
Акви з Тернополя, а я трошки дальше від нього ;)
Aqua_Lub
10.02.2011, 05:56
Приєднуйтесь! Завжди раді
В неділю невеличка група любителів зі Львова з метою налагодження акваконтактів і просто пізнавальною відвідали славне місто Тернопіль. Були на Тернопільській пташці, у гостях у Сергія (Swan) і у клубі. На мій погляд у вас великий потенціал. І все правильно робиться. Необхідно лише трохи часу і все буде супер. А любителям танги -- обовязково це треба бачити.
Хочу подякувати Сергію за гостинність, а вашій аквагромаді побажати впевнено йти вибраним курсом.
Aqua_Lub
11.02.2011, 07:04
Приїжджайте ще. Сергій гостинний чоловік.
Але не тільки він один. Є й інші.
Ми бачили вас на ринку нібито, але треба було "пропіаритись" - побалакали б "про се, про те".:)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010