КПК

Показати повну версію : Заселення 110 л.(потрібні поради з видовим та кількісним складом)

Олександр+
18.02.2016, 11:48
Доброго дня! Скоро планую заселяти 110л. акваріум,на даний час висаджені рослини і є у наявності приблизно 15-20 черрі.Відштовхуватись буду від скалярій коі-3шт.(якщо знайду у Вінниці,або інший вид)), анцитрус-1шт., сіамський водорослеїд-1шт.,можливо голубий неон - 6-7шт., хотілось би ще гураммі або щось схоже,що можете порадити,чи можливо і цих що вказав вже достатньо для мого акваріума?

foren08
18.02.2016, 12:02
Черри сразу уйдут на корм скалярии, так что лучше вместе не содержать остальные будут нормально сосуществовать.

Олександр+
18.02.2016, 13:18
foren08,
Да вибачать мені любителі черрі,але так і планувалось))).Всіх звісно не зїдять,так як половина доволі вже великі,а от маленькі будуть як додатковий корм.В сестри у 200л нормально співіснували скалярії барбуси та черрі,креветки плодились і як то кажуть виживали сильніші.Більше цікавить питання чи можна ще когось підсиляти,і у якій кількості?

foren08
18.02.2016, 14:30
Для скалярии размер чериков значения не имеет, как только поймут вкус креветки, будут искать их во всех углах, но раз так и планировалось то почему б и нет. По рыбам вполне нормальный состав, я бы пока запустил то что есть, а потом добавил еще стайку расбор или миноров или еще чего то не крупного. Уживаться точно будут, а все остальное зависит от ухода, фильтрации.

Олександр+
19.02.2016, 13:07
Чи можливо в подальшому підселення ще якогось виду риб,чи цієї калькості вже буде достатньо для 110л.?

Креветка черрі - 20 шт
Скалярия КОІ - 3 шт.
Сом корідорас(панда) - 3 шт.
Анцитрус - 2 шт.
Сіамский водорослеїд - 1 шт.
Неон блакитний - 6 шт.