На головну сторінку Аквафорум
На головну сторінку

Назад   Аквафорум - форум акваріумістів та тераріумістів > Прісноводні тварини > Совместимость рыб, подбор видов для общего аквариума
Аукцион Реєстрація ЧаПи Учасники Календар Нинішні дописи

Примітки

Совместимость рыб, подбор видов для общего аквариума Посты, тема которых связана с систематикой, таксономией и номенклатурой рыб. То есть с тем какие новые виды и роды описаны, а какие из известных таксонов изменили свой статус

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.02.2016, 11:48   #1
Живу я тут

Звідки Ви: Жмеринка
Дописи: 393
сказав Дякую: 363
сказали Дякую 219 раз(и) в 135 повідомленні
Заселення 110 л.(потрібні поради з видовим та кількісним складом) ===www.aquaforum.ua===

Доброго дня! Скоро планую заселяти 110л. акваріум,на даний час висаджені рослини і є у наявності приблизно 15-20 черрі.Відштовхуватись буду від скалярій коі-3шт.(якщо знайду у Вінниці,або інший вид)), анцитрус-1шт., сіамський водорослеїд-1шт.,можливо голубий неон - 6-7шт., хотілось би ще гураммі або щось схоже,що можете порадити,чи можливо і цих що вказав вже достатньо для мого акваріума?

Олександр+ поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.02.2016, 12:02   #2
Придивляюся

Звідки Ви: Горловка
Дописи: 91
сказав Дякую: 11
сказали Дякую 65 раз(и) в 57 повідомленні
Re: Заселення 110 л.(потрібні поради з видовим та кількісним складом) ===www.aquaforum.ua===

Черри сразу уйдут на корм скалярии, так что лучше вместе не содержать остальные будут нормально сосуществовать.

foren08 поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 18.02.2016, 13:18   #3
Живу я тут

Re: Заселення 110 л.(потрібні поради з видовим та кількісним складом) ===www.aquaforum.ua===

foren08,
Да вибачать мені любителі черрі,але так і планувалось))).Всіх звісно не зїдять,так як половина доволі вже великі,а от маленькі будуть як додатковий корм.В сестри у 200л нормально співіснували скалярії барбуси та черрі,креветки плодились і як то кажуть виживали сильніші.Більше цікавить питання чи можна ще когось підсиляти,і у якій кількості?

Старий 18.02.2016, 14:30   #4
Придивляюся

Звідки Ви: Горловка
Дописи: 91
сказав Дякую: 11
сказали Дякую 65 раз(и) в 57 повідомленні

Для скалярии размер чериков значения не имеет, как только поймут вкус креветки, будут искать их во всех углах, но раз так и планировалось то почему б и нет. По рыбам вполне нормальный состав, я бы пока запустил то что есть, а потом добавил еще стайку расбор или миноров или еще чего то не крупного. Уживаться точно будут, а все остальное зависит от ухода, фильтрации.

foren08 поза форумом   Відповісти з цитуванням
cказали "Дякую" foren08 за цей допис:
Олександр+ (18.02.2016)
Старий 19.02.2016, 13:07   #5
Живу я тут

Чи можливо в подальшому підселення ще якогось виду риб,чи цієї калькості вже буде достатньо для 110л.?

Креветка черрі - 20 шт
Скалярия КОІ - 3 шт.
Сом корідорас(панда) - 3 шт.
Анцитрус - 2 шт.
Сіамский водорослеїд - 1 шт.
Неон блакитний - 6 шт.

Share/Bookmark

Відповідь

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:43.

vBulletin 3.8.7 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
(с)Бешлега Олександр Анатолійович, 2002-2025. Використання матеріалів сайту без посилання на джерело заборонено.
Дякуємо за ліцензійну версію форума компанію Барбус, представника торгової марки Sera в Україні.

no new posts