Увійти

Показати повну версію : Зоомагазины Хмельницкого и области.

Сторінки : 1 [2]

Наташа77
17.02.2014, 03:23
а для когось і 10 повноцінний акваріум!

Это издевательство

Таня
17.02.2014, 03:31
Для півника чи креветок чері нормально, ніхто ж туди не садить 3 телескопа.
1-Він в день покупки, під час переводу,2- він хворий, 3-і він же, відсаджений в банку, де легше за ним доглядати і поки "зрів" його акваріум, і сфотканий для звітності Лєні про пророблену роботу. Зараз нема можливості зробити фото, але хвороба повернулась... от так...

Наташа77
17.02.2014, 03:36
1-Він в день покупки, під час переводу,2- він хворий, 3-і він же, відсаджений в банку, де легше за ним доглядати і поки "зрів" його акваріум, і сфотканий для звітності Лєні про пророблену роботу. Зараз нема можливості зробити фото, але хвороба повернулась... от так...

ну покупали его вы не у меня?У меня есть антибак он поможет.

Таня
17.02.2014, 03:43
ну покупали его вы не у меня?
якщо ви стоїте прямо-то у Вас, там, видно, була нова партія, всі в маленьких пакетиках, цей був майже вкінці акваріума, один з найгарніших... і знаю ж що привозні ніжніші і хворобливі...але чоловікові захтілось саме цього... через десь тиждень вже не було пакетиків, видно, розкупились... в мене є малахітка+білицінові ванночки-загалом помагає, але всеодно повертається болячка...

Таня
17.02.2014, 05:13
Цирк на дроті-я до теми про ціни- продивлялась групу вконтакті, так там питали, які ціни в Україні на курей, от що пише одна панянка "Например в Хмельницке,У нас,куры на базаре 20 грн,в магазине 40-150 грн))" Де такі магазини???? я в шоці... чи то я щось пропустила... питання було про кури( в смислі-самочки півня, Betta Splendens):confused:code43

Montan@
17.02.2014, 11:50

Садят!!! Еще штук 5 и покрупнее!!! Без продувки, помпы и с кило сухой дафнии в придачу!:patstalom:

Кот мартовский
17.02.2014, 13:13

Вот я один из этих дурачков, которые считают 10л вполне полноценным аквариумом.

Montan@
17.02.2014, 14:09
C конкретной оговоркой: "Для каких целей и условий". Но никак для пары десятков меченосцев, моллинезий, плюс еще каждой твари - по паре, а сверху, еще и золотушку - для полного счастья.

Кот мартовский
17.02.2014, 14:23
C конкретной оговоркой: "Для каких целей и условий". Вот и я об этом, что следует упоминать об этих оговорках, когда прописываются подобные высказывания, чтобы не возникало потом недоразумений.

Горбач
17.02.2014, 17:28
Наташа, а ви дочка Жені Папіровича? Якщо так передавайте йому привіт від рибників Поділля.

Наташа77
17.02.2014, 17:47
Наташа, а ви дочка Жені Папіровича? Якщо так передавайте йому привіт від рибників Поділля.

Спасибо. Передам.Папа будет рад.

Горбач
17.02.2014, 18:06
Таня у мене до вас запитання а чому на фото така грязна банка з петушком. І ще яка температура в цій банці?

Montan@
17.02.2014, 18:22
Цитата:
Сообщение от Таня
Цитата:
Сообщение от Таня
Садят!!! Еще штук 5 и покрупнее!!! Без продувки, помпы и с кило сухой дафнии в придачу!
C конкретной оговоркой: "Для каких целей и условий". Но никак для пары десятков меченосцев, моллинезий, плюс еще каждой твари - по паре, а сверху, еще и золотушку - для полного счастья.

В независимости от города и села, таких подтверждений тысячи!!!http://www.aquaforum.ua/album.php?albumid=13066&pictureid=173246

Горбач
17.02.2014, 18:38
Болячкі визвані інфузоріями вони бояться високої температури, підвищення рН і солі ось методи боротьби. Імунна система риб напевно ні до чого. Промивайте добре трубочник і мотиль перед годівлею тоже може бути причиною.

Кот мартовский
17.02.2014, 21:16
Наталья, я разговаривал с Михаилом как раз в тот день, когда на него "наехали" на рынке. Поверьте, никакого двуличия нет и быть не может. Просто человека возмутило, что вот такими методами можно испортить отношения между людьми. Мы все здесь далеко не ангелы и у каждого из нас есть своё кладбище рыб, но часто мы видим занозу в глазу оппонента, вовсе не замечая бревна в своём. Я понимаю всю сложность вашей профессии и не хочу никого осуждать или поучать. Вы же прекрасно понимаете, что всегда будут недовольные, как ни старайся. Но всё же не стоит конфликтовать. И вас, продавцов, и нас, простых обывателей, объединяет одно и то же прекрасное увлечение. Так давайте же вместе популяризировать его среди наших земляков, а не устраивать "холодные войны". Здесь бесконечно долго можно рассуждать о больной рыбе, неправильном содержании и прочих казусах, но я бы предложил всем недовольным зоорынкам попробовать хоть на месяц попробовать себя в роли предпринимателя на зоорынке, а потом написать здесь, что и как нужно продавать. Поэтому не стоит бросать бисер и разжигать никому ненужные конфликты. Ведь что бы мы здесь не писали, мы всё равно нуждаемся друг в дружке. Вражда не принесёт дивидендов никому из сторон конфликта. Поэтому давайте будем каждый заниматься своим делом и не конфликтовать. Не будем забывать, что наладить хорошие отношения намного сложнее, чем их испортить.bBZAccgvp8M

Таня
17.02.2014, 22:35
Таня у мене до вас запитання а чому на фото така грязна банка з петушком. І ще яка температура в цій банці?
Банка не грязна-просто, при вспишці висвітлились крапельки води, що попали при наливі в банку води, і не були витерті (за те окреме "вибачайте", але мені важливіше, щоб рибі було чисто всередині) температура 28-за тим слідкую строго+як Ви, напевне, знаєте півники не дуже люблять сіль, в банці він перебував не довго-на час лікування, потім переселився в акваріум, тепер знов в банці-мені там зручніше підтримувати чистоту. Імунна система якраз і при всьому-ця хвороба заразна, але в основному для риби слабкої і стресуючої, так як ці бактерії і паразити є в кожній акві, просто риба з ослабленим імунітетом не справляється з ними...Це як ви ходите по вулиці, а купа людей з простудою, і ваш імунітет не дає заразитися, а якщо ж вам погано, втомленість, стрес і т.д., то в вас є всі шанси підчепити орз... тут та ж ситуація. Мотилем саме його не годую, а трубочник промиваю поки не очиститься від сміття(це близько днів 5-7), аж тоді даю-маю два судочка з різними датами-поки другий вимивається-годую з першого, а потім підкуповую ще і ставлю вимиватись, трохи намутно, але мені так спокійніше. Доречі і трубочник і мотиль купую на ринку, поки т-т-т)

Трактирщик
17.02.2014, 23:16
Тему я чистити не буду. Не тільки тому що це єдина жива тема в хмельницькій гілці, але й тому що поки що дискусія ведеться в межах заданої теми. (каламбур)

Підтримаю Колю і теж попрошу не бути занадто категоричними одне до одного.
Якщо шукати мінуси т вони знайдуться у кожного. :)

Хоча я теж був якось потрапив під негативний відгук. :) Не знаю чим заслужив той негатив від людей в яких і акваріум свій перший купив і половину риб до нього, та й обладнання регулярно прикупав. Але як мені було сказано - я розказую на форумі про хвору рибу на базарі. :) Дивно бачити якісь дитячі образи, тим паче на те що не казав. :)
Але то пусте. На ринку буваю рідко, іноді маю звичку забігти подивитись чи не завезли чогось цікавого. Хоча після подібних "зустрічей" осад неприємний залишається надовго.

Народ. Ще раз звертаю вашу увагу що ут ми не обговорюємо особистості людей. А лише інформуємо про магазини міста та області. Це інформаційна дошка - про асортимент, ціни, та якість. Якщо є потреба створити окрему тему по певних випадках - давайте створимо, але попереджую що буде вона модеруватись згідно правил і конфліктів там розпалювати не варто. :)

Montan@
24.02.2014, 18:23
16.02.2014, 21:23Позавчера, я специально купил на базаре 20 суматранцев, 20 барбусов мшистых, 20 барбусов вишневых, 30 данюшек. Будет время, сфотографирую и выложу фото здесь.
Рыба проста в содержании....По мере роста буду выкладывать фото...Думаю, что через 3-4месяца она не только не здохнет, но и даст потомство.

24.02.2014

Рыба прекрасно освоилась и без потерь растет!

Danio
25.02.2014, 00:54
[QUOTE=Montan@;

24.02.2014

Рыба прекрасно освоилась и без потерь растет![/QUOTE]

Montan@,і завжди так було, ти ж акваріуміст з великим стажом і знаєш.І я сам скільки разів купував рибу на базарі(от нещодавно 3 різновидності риб купував у різних продавців) і всі живі.Але постійно, кожен рік, ця тема про базар спливає, хоча вона вже неодноразово обговорювалась.І приводилось багато різних аргументів і фактів .І основний з них (ще раз повторю) ,що якщо взяти рибу навіть не на базарі ,а в когось дома (навіть якщо в акваріму всі риби здорові )і запустити в другий акваріум (нехай навіть і в ньому вся риба здорова) то ця риба може захворіти.Тому , що різні умови утримання в акваріумах (темп., вода ,кислотність,жорсткість,не забуваєм,що стайна риба ,якщо вона одна ,або дві довго не буде жити, і др.)Тому карантин це основне.Але ніхто цього не робить бо лінь займатись .Я і сам не завжди це робив.Тому не потрібно спирати все на "базар".Дивіться спочатку що робиться у ваших акваріумах.Тому ,що здавати рибу всі раді .Навіщо тоді здаєте в погані умови-не жалко своєї риби ,що захворіє? Чи головне взяти гроші? А я вам скажу ,чому хвороби появляються у тих акваріумах на базарі: тому, що рибу беруть у людей і запускають до себе .А вона вже може бути хворою.І про це навіть може знати господар тієї риби.Так само і з рослинами,що приносять-скільки на них хвороботворних бактерій на листях і коріннях присутньо хтось провіряв?Рослини також потрібно оброблювати перед посадкою у свій акваріум.А продавцям на базарі потрібно серйозно ставитись до цього питання- прийому риби ,буде меньше клопоту.code44

lenok
25.02.2014, 10:18
Можно и без оффтопа. имхо.

Горбач
26.02.2014, 19:39
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=12893&pictureid=170429&thumb=1

Сандрони
13.07.2014, 10:16
Подскажите где по нормальным ценам есть аквариумы Природа (интересует) 200 литров прямой.... Заранее благодарен...

Кот мартовский
13.07.2014, 10:26
Подскажите где по нормальным ценам есть аквариумы Природа (интересует) 200 литров прямой
Разве что заказать у поклейщика. Крышки у природовских годятся только на мусор.

Макрогнатус
07.02.2015, 16:08
В Шепетівці заходив в магазин "Зоо Бум" і був приємно вражений - великий вибір риб, рослин, папуг, гризунів, є також водяні та сухопутні черепахи, павуки. Великий вибір товарів для утримання та догляду за тваринами та рибами. Для такого невеликого міста, на мою думку, це дуже класний магазин.

Сандрони
16.03.2015, 17:10
Ребята кто может дать номер тел. Володи с овощного рынка (он стоит в павильйоне , в конце с права) очень надо...

iMaladets
19.03.2015, 11:17
на неділі заходив в зоомагаз, той що біля парку. Якесь усе в бороді. Продавець сам як анцитрус - в кутку і весь колючий... відповідає на питання так ніби його дістало це життя.
Короче, спортився магаз

Сандрони
19.03.2015, 13:22
на неділі заходив в зоомагаз, той що біля парку. Якесь усе в бороді. Продавець сам як анцитрус - в кутку і весь колючий... відповідає на питання так ніби його дістало це життя.
Короче, спортився магаз

Таки так ,але це тому, що раніше там працювала його дочка ,а зараз вона у декретній відпустці..... Думаю коли вона повернеться то все знов приведе до ладу...

chelovek_73
19.03.2015, 13:55
Сандрони, то не його дочка. Це вони найняли якогось продавця і трохи не приємний в спілкуванні! Таня вийде з декрету і все буде нормально я думаю.

Таня
19.03.2015, 14:42
Короче, спортився магаз

а часом не бачили чи є там щось з золотух(-не знаю, коли туди доберусь)? Рік тому купували там оранд-трохи з браком, але по росту і стану здоров"я хороші
Якщо ви про Акваріум плюс, то той дядько там вже рік точно... з літа там не була... неприємно чути, що зіпсувався магазин...

Таня
19.03.2015, 14:45
Може, хтось щось чув про магазин на Олімпійській в Гречанах?

iMaladets
19.03.2015, 16:06
Доречі, є ще акваріумна тема в Рибацькому магазині по трудовій 11 (заготзерно). Це не реклама :)))) простоя там живу.
Загальний вид вітрини і ассортимент є тут http://khmelnitskiy.khm.olx.ua/obyavlenie/prodam-akvariumnye-ryby-IDbDdzt.html#b0285bfd02

Сандрони
19.03.2015, 20:51
Сандрони, то не його дочка. Це вони найняли якогось продавця і трохи не приємний в спілкуванні! Таня вийде з декрету і все буде нормально я думаю.

Так мені сказав один знайомий коли ми зустрілися з ним в цьому магазині . На мое запитання ,а де молода приемна дівчина він мені сказав що у декреті ,а замість неї поки буде торгувати батько ........

Кот мартовский
19.03.2015, 22:12
Оффтоп
а часом не бачили чи є там щось з золотух(-не знаю, коли туди доберусь)? Рік тому купували там оранд-трохи з браком, але по росту і стану здоров"я хороші

У Просто Вася гарних бачив.

fishhelp
20.03.2015, 18:38
Таня, есть много подроста разных золотух.

КРАК
24.03.2015, 11:48
Зате у тому магазині шо біля парку найбільший вибір риби і відколи беру там рибу ніодна не здихала.А те що продавець не відзивчивий так то таке.Ви ж не прийшли на співбесіду з продавцем.

bester
31.03.2015, 19:38
Доречі, є ще акваріумна тема в Рибацькому магазині по трудовій 11 (заготзерно). Це не реклама :)))) простоя там живу.
Загальний вид вітрини і ассортимент є тут http://khmelnitskiy.khm.olx.ua/obyavlenie/prodam-akvariumnye-ryby-IDbDdzt.html#b0285bfd02
Це часом не Валера Гупарь відкрив?

Danio
31.03.2015, 22:06
Його.Там у нього ще рибацький відділ і фото на док.

Olegpeps1
05.04.2015, 22:04
Валера, саме він.

alekm87
08.04.2015, 09:51

Вже потихеньку з'являюсь... Всім привіт!!! code31:027:

spartak
15.08.2015, 18:19

Був сьогодні в нього, купив гарну коряжку за 80грн.

Bodas
20.09.2015, 23:52
де в нас в Хмельницькому можна купити живий корм? цікавить мотиль, один дядько продає на ринку, но він працює до 14.00 а то і раніше закриваеться, а мені після роботи його незастати((. двічі купляв заморозку(мотиль), склалось враження шо морозили вже просторений.

Danio
21.09.2015, 03:28
де в нас в Хмельницькому можна купити живий корм? цікавить мотиль, один дядько продає на ринку, но він працює до 14.00 а то і раніше закриваеться, а мені після роботи його незастати((. двічі купляв заморозку(мотиль), склалось враження шо морозили вже просторений.

Тільки в цього дядька(Володя):мотиль; поруч у Поліни -Саші:трубочнік,мотиль.У всіх інших заморозка.

barvinok62
27.11.2015, 12:31
на неділі заходив в зоомагаз, той що біля парку.Продавець сам як анцитрус - в кутку і весь колючий... відповідає на питання так ніби його дістало це життя.

Вчера был в этом магазине, мужичёк тот уже уволился и ,Таня,-хозяйка магазина на Примакова, ищет продавца.Если есть желающие,приходите в магазин для собеседования.

Bodas
06.01.2017, 16:04
підкажіть, куди переїхав зоомогазин який працював навпроти зупинка філармонія в сторону центру міста.
або підкажіть де купити живий КО у вигляді тараканів або зофобаса.

Шіва
06.01.2017, 16:51
Отдам безвозмездно (даром) мадагаскарских шипящих тараканов (много).
Звоните 0636294033

Можливо тут ще є))

Bodas
06.01.2017, 22:55
Можливо тут ще є))

як для мене, но годувати колонію павуків мадагаскарським тараканом, ну шоб Ви розуміли, деякі умудряються по 45грн/шт продавати, а на мою колонію їх потрібно 20-25шт в тиждень.))

shark
07.01.2017, 09:20
Ще є. Можу поділитися.

100matolog100
17.01.2017, 22:04
Таке питання. Буду у Хмельницькому на вихідних, підкажіть де є хороші зоомагазини з великим вибором акваживності( рибки, рослини) ( боції , сіамський водорослеїд, ляліуси , акафтальмуси, апістограми) . Бажано адреси, або опишіть приблизно де знаходиться магазин. Спасибі за відповіді!!!

Bodas
18.01.2017, 14:42
Таке питання. Буду у Хмельницькому на вихідних, підкажіть де є хороші зоомагазини з великим вибором акваживності( рибки, рослини) ( боції , сіамський водорослеїд, ляліуси , акафтальмуси, апістограми) . Бажано адреси, або опишіть приблизно де знаходиться магазин. Спасибі за відповіді!!!

нема хороших, дивіться в нашій барахолці хто займаеться рибою і хто рослинами, домовляйтесь і зекономите купу грошей.

ninaz
10.06.2017, 13:50
На сайте https://time4shopping.com.ua/index.php?lang=1&go=1&kol=0&city=555&user=0&ctids=324 можно увидеть адреса зоомагазинов Хмельницкого , а также акции и скидки, которые они предлагают. Мои знакомые все времья так корм для собаки покупают, по очень выгодным ценам. Может кому пригодится.

Горбач
23.11.2017, 08:27
2-3 грудня буду в Хмельницькому потрібно 10-12 "чистих" даніо-рерио, 5-6 зелених меченосца, тернеція самки, дорослий самець барбуса суматранського і 3-4 анцитруси. Також можу купити пару кущиків рослин, молюсків. Із живого корму потрібен трубочнік. Бажано не на базарі а в тих людей які самі розводять а не перепродують. Хто порадить свої послуги або телефон колег.

TuMMa
25.04.2018, 09:53
Хочу придбати новий фільтр JBL CristalProfi e902 greenline саме в магазині, щоб у випадку поломки можна було кудись звернутися по гарантії. Можливо підкажете де шукати?

Шіва
25.04.2018, 22:04
----------------