Показати повну версію : Київ. Продаю акваріум 100 л (оргскло)
Benjamen
08.12.2009, 13:27
http://aquaforum.kiev.ua/album.php?albumid=990
Розміри в см : Д 79 х Ш 27 х В 52. (Висота з кришкою 61 см.)
У кришці мною цього року прилаштовані два стандартні люмінісцентні світильники на 2+1 лампи по 18 ватт без плафонів. Дві лампи - Сільванія аквастар, одна - якийсь китайський еквівалент Гро-люкс (назву ввечері подивлюсь і додам). Трава росте добряче.
До продажу також грунт сірого кольору (див. фото).
Стан оргскла - відмінний. Оберігав як міг.
Продається з причини заміни меблів у кімнаті, у новий проект він не вписується.
Перевезти можна на метро, тримаючи в одній руці за стяжку (якщо без грунту, звичайно).
Бонус покупцю- усі рослини, які у мене є не в єдиному екземплярі, або які діляться:)
Ціна 500 грн.
І наостанок: також продається меблева стінка "Надежда".
http://freemarket.ua/message/438819.html
Акваріум стоїть і зараз з водою і рослинами на ТВ тумбі від цього гарнітуру, тумба укріплена металевими трубами.
При купівлі меблевої стінки акваріум віддається безкоштовно.
Доставка в Кривой Рог возможна ? =)
Benjamen
08.12.2009, 15:06
Доставка в Кривой Рог возможна ? =)
Можлива, але дуже примарна: у мене є знайомий ,який мотається раз на два місяці до Кривого Рогу ( а точніше, до Інгульця) машиною до батьків. Інша справа, чи він захоче, чи буде місце у машині, і скільки грошей він візьме... Якщо наміри серйозні - можу йому зателефонувати.
Інші варіанти виключаються.
Бронюю до п'ятниці. Відписав в приват. code39
Або, що зручніше буде, заберу у четвер увечері після роботи машиною (можна з усім приладдям - фільтр, обогрівач та інше за додаткову платню).
Benjamen
09.12.2009, 16:41
відповів в ЛС
Бронь знята після деяких уточнень стосовно стану. code27
Benjamen
10.12.2009, 11:40
Бронь знята після деяких уточнень стосовно стану. code27
Я ціную думку колег по хобі. Мушу додати до опису акваріума, що він має деформацію передньої і задньої стінок (невеликий животик). Я щиро не вважав це за проблему, пов'язану з небезпекою. Животики утворилися від першого ж наливання води і у такому вигляді стояв не один рік. З естетичної точки зору цього дефекту не видно.
У зв'язку з цим, я знижую ціну до 300 грн. А якщо вважати, що до комлекту йдуть кришка з новими світильниками з трьома аквалампами, грунт (приблизно відро), а також рослини у вигляди бонуса-подарунка ( за бажанням покупця по ринковим цінам щонайменше на 150 грн. Роздаю, бо бракує посівних площ - залишився тільки один акваріум.), то фактично сумнівний на ваш погляд власне акваріум дається даром.:)
Зазначу, що якби не рішення змінити інтер'єр кімнати, то він би не продавався і продовжував би милувати око .
До того ж, запрошую бажачих до дискусії щодо цієї проблеми, а саме небезпеки трохи випуклих стінок акваріума з оргскла.
ЗІ. Меблевий гарнітур заброньвано , сьогодні мають забрати.
Если придумаю как организовать доставку в Кривой Рог возьму. А можно на фото показать эти выпухлости ? )
Benjamen
10.12.2009, 17:39
спробую сьогодні зробити фото у профіль... або зверху.
Chezarino
10.12.2009, 17:52
Друже )) цу ж не скло )) можна й потягом і транспортною компанією відвслати до Кривого Рогу...я отримав з акватікі 180 л аквас скляний і добре все доїхало ))) були б трохи інші розміри сам купував би його ))))))) бажаю успіху у продажі
Chezarino
10.12.2009, 17:54
дивлюся на твою адресу )) я декілька місяців тому був на Позняках на Ахматовій у ЗООЛЮКСІ )))))))))))) нажаль не зустрів тебе )))) можна біло б поспілкуватися ))) ФА НАЗАВЖДИ ))))))))))))))))))
Benjamen
10.12.2009, 18:11
дивлюся на твою адресу )) я декілька місяців тому був на Позняках на Ахматовій у ЗООЛЮКСІ )))))))))))) нажаль не зустрів тебе )))) можна біло б поспілкуватися ))) ФА НАЗАВЖДИ ))))))))))))))))))
Ага, Київ - велике село :023:.
могли й зустрітися, якби попередив
Купую, при умові відправки в Кіровоград перевізником на Ваш вибір (крім Автолюксу). Доставка за мій рахунок. Ґрунт відправляти не потрібно. :)
Купую, при умові відправки в Кіровоград перевізником на Ваш вибір (крім Автолюксу). Доставка за мій рахунок. Ґрунт відправляти не потрібно. :)
давайте сначало я откажусь ( что наврятли ) а потом уже вы )
Если придумаю как организовать доставку в Кривой Рог возьму. А можно на фото показать эти выпухлости ? )
Ну вроде от стартопика сообщений типа "продано", "бронь за Bason" не было. Что значит, что вы еще не договорились. :) Это раз.
Было от Вас - "если... то возьму". Но сообщения о том, что Вы решили вопрос с доставкой нет. Это два.
Еще был запрос о фотографировании выпуклостей, что свидетельствует о том, что Вы не решили окончательно, покупать или нет. Это три.
При решении покупать, обычно пишут что-то вроде "куплю", "бронь" и т.д., от Вас этого написано не было. Это четыре.
Слово "Вы" пишется с большой буквы, при условии уважительного отношения к одному человеку, или с маленькой, когда обращаются к двум или более людям. У меня раздвоения личности не наблюдается. :) Это пять.
Продолжать?
Ну вроде от стартопика сообщений типа "продано", "бронь за Bason" не было. Что значит, что вы еще не договорились. :) Это раз.
Было от Вас - "если... то возьму". Но сообщения о том, что Вы решили вопрос с доставкой нет. Это два.
Еще был запрос о фотографировании выпуклостей, что свидетельствует о том, что Вы не решили окончательно, покупать или нет. Это три.
При решении покупать, обычно пишут что-то вроде "куплю", "бронь" и т.д., от Вас этого написано не было. Это четыре.
Слово "Вы" пишется с большой буквы, при условии уважительного отношения к одному человеку, или с маленькой, когда обращаются к двум или более людям. У меня раздвоения личности не наблюдается. :) Это пять.
Продолжать?
Хотите продолжайте ;) Бронь за мной тогда, ок ? =) ВЫ не против ?code60
Benjamen
11.12.2009, 09:38
Шановні іногородні колеги, не сваріться будь-ласка. У мене банально бракує часу на відправку акваріума в інше місто. І вже є бронь від киянина... Скоріш за все у вихідні дні він і забере.
Фото робив, але там красномовно щось побачити неможливо. Можу тільки сказати, що перепад по вертикалі приблизно 4-5 мм, по горизонталі -6-7.
Надеюсь Вы передумаете ;( очень нужен аквариум =(
Хотите продолжайте ;) Бронь за мной тогда, ок ? =) ВЫ не против ?code60
Вот так уже нет вопросов.code60
И соседям можно на ты... :)
Вот так уже нет вопросов.code60
И соседям можно на ты... :)
Жаль акваса ушел в другие руки code27
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010