Цитата:
Сообщение от Богдан
Сергій наскільки я знаю ти також плануєш 300л акву, можеш описати все що ти плануєш в нього поставити і ким заселити (можна й в приват), хочу для себе провести паралелі між своїми планами.
|
З риб поки що однозначно будуть седжики та мультиспінози, з третьою парою ще не визначився, можливо бражники або восьмисмужки, але якщо знайду спілурумів (яких більше хочеться), то буду дивитись, чи реально туди буде ще четверту пару дрібних цихлазом запустити. Просто за винятком меєк та чорносмужок на наших теренах більше і немає мабуть дрібних цихлазом…
Ближче до задньої стінки висаджу три великих ехінодоруси - скабер, озіріс і рубін. Ближче до центру - амазонку, а ближче до передньої стінки - горизонтальний та крапчастий. На передньому плані спробую також висадити ехінодоруси ніжненький та квадрикостатус…
Ще розмірковую над можливістю висаджувати рослини в горщики - думаю так легше буде "доводити" композицію, якщо в реалі буде суттєво поступатись тому, що намалював собі в уяві… Та й ніжненький з квадрикостатусом добре було б якось обмежити, щоб не лізли по всьому дну.
Грунт - суміш гальки, гравію та великого (2 мм) піску, під ехінодоруси думаю ще підсипати активоване вугілля (не аптечне

).
По кутках планую поставити два корчі, також на дно кину кілька кокосових шкаралуп. Також буде кілька великих камінців.