![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#11 | |
|
Живу я тут
|
Re: Грунт з цеоліту.
Цитата:
Ближче до задньої стінки висаджу три великих ехінодоруси - скабер, озіріс і рубін. Ближче до центру - амазонку, а ближче до передньої стінки - горизонтальний та крапчастий. На передньому плані спробую також висадити ехінодоруси ніжненький та квадрикостатус… Ще розмірковую над можливістю висаджувати рослини в горщики - думаю так легше буде "доводити" композицію, якщо в реалі буде суттєво поступатись тому, що намалював собі в уяві… Та й ніжненький з квадрикостатусом добре було б якось обмежити, щоб не лізли по всьому дну. Грунт - суміш гальки, гравію та великого (2 мм) піску, під ехінодоруси думаю ще підсипати активоване вугілля (не аптечне ).По кутках планую поставити два корчі, також на дно кину кілька кокосових шкаралуп. Також буде кілька великих камінців.
|
|
| Этот пользователь сказал спасибо Сергій за это полезное сообщение: |
Богдан (14-07-2006)
|
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1) | |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|