На сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
На главную страницу форума

Это восстановленная версия форума после взлома!

Здесь можно только просматривать информацию, но нельзя ни войти под своим логином, ни зарегистрироваться, ни написать ответ.
Основной форум тут: http://www.aquaforum.ua
Огромная благодарность Валерию Фоменко (vfomenko), проделавшему колоссальную работу по восстановлению удаленных постов из логов БД.

Вернуться   Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua > Барахолка > Продавцы

Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов  

Фотогалерея (Киев)
Фотогалерея (Москва)

Интернет-магазин аквариумных товаров

Справка Пользователи Календарь Поиск Сообщения за день Все разделы прочитаны

Продавцы Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 28-10-2003, 16:25   #1
Тарас
Живу я тут

Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях
Акваріуми "від Володі"

Ось і знайшов момент описати прроцес придбання нового акваріума (хоча придбав ще місяць тому) – може, комусь знадобиться. Маючи гіркий досвід з акваріумом “від Шури” (з магазину Акваріумна риба на Сімферопольскій, шкода, пост з описом митарств пропав після аварії бази), і не маючи фінансів на фірмовий, я вирішив піти на “Пташку”. І замовити банку в першого-ліпшого. Зіграти, так би мовити, в різновид російської рулетки.

Першим-ліпшим (як виявилося згодом, справді “ліпшим”) виявився чолов’яга років за 40, котрий представився Володимиром. Стоїть він першим або другим в ряду з акваріумами (від входу повернути трохи вправо). Акваріум на 250 л (100х50х50, під малавійців) та кришку він погодився зробити та доставити на місце за 100 вбитих єнотів.

Перше, що приємно вразило в порівнянні з «фірмачами», це темпи. Від моменту «першого контакту» до доставки готового акваріума минуло менш ніж 5 діб. Друге – це ставлення до клієнта. Отримавши замовлення в неділю, в понеділок пан Володимир ганявся за мною по місту зі зразками обшивки для майбутньої кришки, перепитував, чи написана ним розписка про отримання завдатку відповідає моїм побажанням, і робив щоденні телефонні донесення про процес «акваріумобудування». В п’ятницю вранці (а не за тиждень, місяць і т.д., як то було з Акваріумною Рибою) акваріум став на нову підставку.

Щодо якості “продукту”, то я б теж визнав її більш ніж непоганою. Акваріум зроблено з 8-мм скла хорошої якості (на зрізі воно дає ледь сірувату барву), з ребрами жорсткості і масивною стяжкою. Кришка під 2 люмнісцентні лампи (більше я не хотів, все рівно рослини в цей акваріум попадають для поїдання , за вийнятком яванського моху, його регулярно жують і випльовують; вигляд у нього відповыдний ), а рибам, здається, байдуже. Якість кришки далеко краща, ніж у “шуриному” акваріумі. Є люк для годування риб на всю довжину кришки. Те, що він зі скла, спочатку насторожило (розіб’ється ж), але згодом навіть сподобалося. Товстеленне (більше 1 см) скло, при незначних розмірах битися і не збирається, а підсвічене знизу лампами виглядає... ну, як сканер з напівпрозорою серединою.

Не обійшлося і без мінусів. Двох – більшого і маленького. Більший полягає в тому, що електрообладнання не надто водостійке, тому в комплекті з акваріумом було видано покривне скло з двох половинок. Що істотно зменшило перевагу люка “на всю довжину” – тепер доводиться “цілитися” кормом у щілину. І маленький – під самоклейкою на кришці в одному місці було трохи повітря. Яке повітря з допомогою голки і пристрасних погладжувань доводилося видаляти самостійно.

Але загальне враження – цілком позитивне. “Кустарі”, принаймні в особі пана Володимира, виявилися людьми симпатичними і професійними.
Тарас вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28-10-2003, 16:35   #2
Oxtata
Живу я тут

Отправить сообщение для  Oxtata с помощью ICQ
Тарас
А Вы бы не могли дать его телефон? Мне нужна крышка на 120 л банку...
А он Вам крышку сделал из чего?
Oxtata вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28-10-2003, 17:37   #3
Vini
Член Правления ВАА, Глава осередка Ассоциации в Днепропетровской обл.

Поблагодарил(а): 34
Поблагодарили 102 Раз(а) в 58 Сообщениях
Судя по написанному из стекла

(Скло (укр)=Стекло (рус)=Glass(AnglIsh))
Прим. переводчика
Vini вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28-10-2003, 17:48   #4
Sebastian_
Почетный участник форума

Отправить сообщение для  Sebastian_ с помощью ICQ
Как связаться с Владимиром подскажи?
Нужен нестандартный аквариум...
Sebastian_ вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29-10-2003, 10:26   #5
Тарас
Живу я тут

to Vini & Oxtata

Та ні, кришка не зовсім зі скла. А з чого точно - не скажу. У кришки є рама і опори (котрі опираються на стяжку) з якогось твердого і товстого пластику, верх - з тоншого. А кришечка на люк - і справді скляна, як правильно зазначив Перекладач.

to Oxtata & Sebastian_

Його телефон (наче домашній) надсилаю приватом
Старый 29-12-2003, 15:46   #6
Bluz

Пане Тарасе, а можна порівняльну характеристику його акваріума з продуктами Aquael ??
Дякую-веселих-свят
Старый 30-12-2003, 02:33   #7
M.D.Jeorgick
Почетный участник форума

Поблагодарили 2 Раз(а) в 2 Сообщениях
То Bluz

Порівняльна характеристика:
"пан Володимир" у нас вдома, а "Aquael" у Польщі.
M.D.Jeorgick вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30-12-2003, 10:46   #8
Тарас
Живу я тут

То Bluz

Детально порівняти мені складно, оскільки особисто в мене були тільки маленькі Aquael-і. Але з того що очевидно, то плюси Володі - нижча ціна, можливість конфігурувати виріб строго під свої потреби (розміри, форма, кількість світла, вид силікону, походження і товщина скла і т.д.). Плюси Aquael - трохи більш стильний вигляд пластикової кришки (хоча це - на любителя, в Володі можна підібрати самоклейку під колір меблів), певна базова збалансованість (для когось це плюс, для когось - мінус), можливість придбати все в комплакті - акваріум. фільтр, і т.д.

Загалом, якщо є фінанси й не хочеться сильно заморочуватись - то можна брати Aquael. Якщо хочеться і можеться настроїти щось "під себе", гірше з фінансами або потрібне нестандартне рішення - тоді краще, як на мене. до Володі.

Усім веселих свят!
Старый 30-12-2003, 18:20   #9
Bluz

2 M.D.Jeorgick

Так то залежить з якого боку дивитись - мені ближче до Польщі, аніж до пана Володимира

Веселих свят !
Старый 13-01-2004, 14:00   #10
a12a
Живу я тут

телефончик

напишите телефончик Владимира
a12a вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17-02-2004, 11:28   #11
Александер

И мне телефончик черканите. Очень интересно, ибо хочу заказать новую банк с крышкой, тумбой и т.д.
Старый 20-02-2004, 17:07   #12
Zorge
Живу я тут

Дайте телефон Володи. Очень надо.
Zorge вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20-02-2004, 18:24   #13
Санеокие
Живу я тут

Отправить сообщение для  Санеокие с помощью ICQ
Unhappy

Больше года назад приобрели у Володи первую его банку ( 120л ). Несколько месяцев назад ( срочно понадобилась банка 100л ) снова у него. В общем они не плохие, но не совсем удачные в обслуживании. Да и контрольные стекла при постоянном передвигании доставляют не мало хлопот... Случайно, на том же рынке вышли на другого производителя. Зовут его Андрей. Сам он на рынке не стоит. У него контейнер и работает продавец. Дык к чему мы это? Взяли мы у него уже 4-ю банку ( под заказ ). Время выполнения не более недели. Доставка прямо домой. Все банки с глухими крышками ( что задерживает испарение воды ). А вот свет вмонтирован прямо в аквариуме и защищен от воды. Очень удобно. Выполнит любой каприз за ваши деньги. Цены очень даже примлемые.
То Oxtata.
Когда приедешь, просмотришь и одну и другую банку.
Санеокие вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20-03-2004, 20:51   #14
Lana

mod готова к заказу аквариума

Очень прошу, кто знает телефон Володи, вышлите (изготовление аквариумов) и остальных производителей, нужен аквариум от 120-150 л. Я свой первый 80-литровник покупала готовым у Володи, сегодня были на птичьем, его не видели (правда, выползли на рынок после 14.00).
Старый 21-03-2004, 10:29   #15
Санеокие
Живу я тут

Отправить сообщение для  Санеокие с помощью ICQ
warn

То Лана
Аквариум от Володи не советуем.
Предлагаем другой телефон. Иванов Андрей - фирма " АКВАРИУМ" - 416-74-31, моб. 8-067-983-08-44. Если спросит где взяла телефон, скажешь Люда с Сашей с Маяковского дали. Он нам 4 банки делал под заказ. Изготовление - до недели.
Санеокие вне форума   Ответить с цитированием
Ответ