![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Moderator
|
Карта водоемов г.Киева
Привет!
Предлагаю сообща подумать над проектом карты водоемов, где можно ловить живой корм, какой и когда. Думаю, что такая информация будет очень интересна для форумчан. Кстати, можно вместе организовывать пикники по водоемам: можно и пива попить, корма половить и пообщаться.
![]() |
#2 |
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов
![]() Регистрация: Nov 2002
Поблагодарил(а): 308 Поблагодарили 234 Раз(а) в 131 Сообщениях Репутация: 249
|
Абсолютно согласен!!!!!!
Причем карта нужна не только по корму, но и по рыбам, растениям и пр. Что водится в близлежащих от меня водоемах я отлично знаю. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
Привет!
Вчера целый день провел не природе. Был на Дидоровке, Мышеловке, Корчеватом. Так вот на Дидоровке наловил кучу меленьких рачков и не знаю что это такое. На дафнию и циклопа не похожи, тех я хорошо в лицо знаю. Что это еще может быть? Кстати, на Корчеватом море дафнии-живородки, прямо вода красная!!! Мечта ...!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 7 Раз(а) в 7 Сообщениях Репутация: 71
|
Як виглядають несхожі на дафнію та циклопа?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Розмір до 1мм. Виглядають збоку, як рачки. Швидко плавають. Складаються ніби з двох частин: животик трішки оранжевий, а голова чорненька. І їх там просто море!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Живу я тут
|
Е-е-е... Складно зрозуміть. Ти, як буде наступна зустріч, налови та принеси - я їх ідентифікую.
А живородку негайно всю вилови і заморозь! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
1) ОК. Я може спробую зробити макрознімок і прислати. Цікаво, що то за рачок. Дивився в неті лекцію по планктонології і не знайшов там відповіді.
2) Майже кілограм живородки уже в холодильнику. На днях ще поїду і наловлю! Дякую! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Живу я тут
|
Ех, мені б таке озеро та великий холодильник!
До речі, за якою технологією морозиш? Я раджу морозити ма місці вилову використовуючи сухий лід. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() На місці складно робити, так як все болото заросло вольфією. ![]() А як ото сухим льодом ти морозиш? Поділись технологією, будь ласка. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
присоединяюсь, а не то я соро со своими амер цихлидами в "трубу вылечу"
|
![]() |
![]() |
#11 | |
|
Цитата:
Це ж мої місця! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Так ти знаєш, що то за рачки на Дідорівці є? Дідорівка - це те озеро, що ближче до обсерваторії...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
Цитата:
Ну, там багато всяких рачків є! ![]() З рослин в тому озері є кабомба і стрілолист. Ну і всякі звичайні - роголистник(кушир), ряскові, річчия, елодея, рдести. З риб - карасі двух видів, лини, бички, окуні, горчаки. Багато всяких молюсків, в тому числі гігантські (до 18 см) двустворчаті молюски і маленькі двустворчаті шаровки. |
|
![]() |
![]() |
![]() |