![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#1 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
"Вбудований фільтр"
Збираюсь оце запускати нову банку для своїх малавійців, і в ній хочу зробити "вбудований" біофільтр. Все, по задумці, має виглядати ось як. Двома листами скла (приклеєними до бокової та задньої стінок) буде відгороджена герметична "коробка" від самого дна і десь до рівня на 3 см нижче верхнього краю стінок акваріума (якраз до ребер жорсткості вийде), але при тому на 1 см вище рівня води. Від двох турбін (з невеликими шматками поролону в якості попереднього фільтра), розміщених зовні, шланги будуть виведені на дно цієї "коробки". Сама коробка буде засипана керамзитом, через який протікатиме вода і виливатиметься потихеньку через верх конструкції. Окрім того, в коробку планую вивести 2 розпилювачі повітря від компресора. Весь цей жах буде замаскований, по можливості, камінням. Чи може вийти з цього високопродуктивний біофільтр (об'єм-то буде літрів під 20), чи я десь круто помиляюся у своєму проекті
![]() Наперед дякую за поради! |
![]() |
![]() |