![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#11 |
|
Живу я тут
|
Судячи з реакції на мій пост від принципів відмовлятись ще не час. Поки не буде нормального видання українською мовою, не буду купляти, тому що цим буду лише давати аргумент тим, хто буде казати про "голосування гривнею". А відносно термінології - якщо її знати (і не лише читачам, а й видавцям), ніяких проблем не виникає. До речі, єдину книжку з акваріумістики українською (1989 року видання), яку я знаю, написав один з учасників цього форуму. Там теж, до речі, є незначні проблеми з термінологією, АЛЕ! Якщо зовсім нічого не видавати українською, хто буде ту термінологію знати.
ПС. До речі, чеські, словацькі, польські терміни тут нікого не веселять? А книжки цими мовами купляли не лише заради ілюстрацій... |
|
|
|
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1) | |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|