![]() |
![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
2 blood
если воды нужно очень много, тогда нужен осмом, а если 50-80 л хватит дистиллятора. 2 Любомир кольоровим коропам-осмос и дистилятор, як бузині редька... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Цитата:
Тут Ви, чоловіче, трохи неправі. ![]() Насправді, у нас дуже жорстка вода (15-16 градусів) і тому, аби короп та інша риба краще росли потрібно десь 8-10 градусів. Отже і приходиться доливати чистесеньку водичку. ![]() А ще крім коропів є трішки другої риби, котра любить мякеньку воду. Всього найкращого! Тримайтеся!
![]() |
![]() |
#3 | |
Живу я тут
Поблагодарил(а): 0 Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях Репутация: 10
|
Цитата:
тож розкажи мені хлопче, як на розвиток і ріст коропів впливає твердість водички... ти вже раз в якійсь із тем висловлював свої припущення відносно впливу твердості води на ріст і розвиток риби... 1.на розвиток ембріона і ларви негативно впливає змінна твердість води. 2.на розвиток і ріст переважної більшості прісноводних риб загальна твердість води до 15 гр. важливоі ролі не відіграє, а ось кислотний показник, температурний режим і якість кормів-вирішальним чином впливає... для окремих видів риби є вийнятки, але для к.коропів... отж, хлопче, бузині редька... |
|
![]() |
![]() |
![]() |