Привіт!
Наші личинки почали потроху плавати. Але тут виникла нова проблема. Найбільш активні і більші почали підпливати до верху банки -- до самої марлі. Можливо це інстинкт, можливо голод. Але тут вони стали жертвою інших риб, в тому числі і батьків, які умудрялись через кришку-марлю їх діставати. Загалом за вечір і ніч кількість зменшилась майже на половину. Виникла і інша проблема -- появились труднощі з підміною води, оскільки ці мальки ніби-то приклеюються до марлі гинули при зливанні води. Внаслідок усього цього загинули найбільш крупні мальки.
Я спробував відселити тих, хто залишився в іншу банку і не занурювати більше її в основний акваріум. Правда я підозрюю, що це потягне за собою інші проблеми, а саме: підтримка температури та стану вили, годування. Якби-то не було в зануреному стані існувала ймовірність "попадання" харчів в інкубатор через марлю. А тут....
Спробував розвести інфузорію, але щось мало у мене впевненості... В інфі читав, що у банці повинно бути видно інфузорійні "хмарки", а їх у мене не видно. Але всерівно спробував "накапати" в інкубатор.
Хто що підкаже?

Агов....