![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
| Здоровье рыб Все, что связано со здоровьем рыб: непонятное поведение, симптомы, способы лечения ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Живу я тут
|
Re: Неони у біді
Привіт!
Я розміщую фото загинувшого неона. Я абсолютно не очікував його смерті. Ще 15 травня я відсадив 2-х неонів у "карантин". Один із них занинув практично на другий день. А другий, з "водянкою" ще живий досі. Правда нічого не їсть. Але суть не у тому. До цього часу не вияснено, що ж з неонами. У мертвого неона вздовж країв хвостового стеблю зьявилася коричнева канва, правда дуже "вузенька". Ще одне, на що я звернув увагу -- це поява мідно-золотого відливу на білому животі. На фото видно і канву і відлив. Відсаджений неон має аналогічні коричневі смужки по спинній частині, хвостовій частині. Живіт має невеличкі, майже вертикальні полоски. Що це все ж таки?
З повагою, Ігор І. Воронич Последний раз редактировалось Voronych, 25-05-2005 в 02:32. Причина: Виправлення лінку на фото |
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей - 0 , гостей - 1) | |
| Опции темы | Поиск в этой теме |
| Опции просмотра | |
|