![]() |
|
|
|
Сайт Всеукраинской Ассоциации аквариумистов Фотогалерея (Киев) Фотогалерея (Москва) Интернет-магазин аквариумных товаров |
|||||||
![]() |
![]() |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#7 | ||
|
Живу я тут
|
Re: Є постійно діюча виставка
Цитата:
Так давно існує ,але чомусь на форумі я не зустрічав згадок про нього і був впевнений що дуже багато людей на форумі про цю виставку знають,але все таки подумав а може хто не знає? І вирішив зробити корисну справу бо на форумі я сам ще нічого суттєвого не написав,а тільки з питання своїми приставав до форумчан. Цитата:
Там справді не тільки акваріумна виставка в минулу пятницю ще була виставка фіалок,а на рахунок поганого стану шановний nestar то уявіть собі скільки їм за оренду в центрі Києва потрібно платити та й ціна за вхід там не висока як я вище вказував 4 грн для дорослих та 2 грн для дітей і студентів а там не особливо велелюдно тож і заробіток у них невеликий думаю це просто ентузіасти, а також врахувати вартість корму,рибок,води,електроенергії і я впевнений що там є ще маса витрат от і у такому стані акваріуми та й в принципі не в такому вже й поганому.От якщо взяти центр акваріумістики на Кошиця то там вам напевне відомо є океонаріум вхід 7 грн звичайно витрати на утримання морських акваріумів значно більші але красою як на мене вони не вражають,але це як на мене.Акваріуми в домі природи мені більше сподобалися |
||
|
|
|
| Этот пользователь сказал спасибо Stepan за это полезное сообщение: |
Вишенка (12-04-2006)
|